بین‌الملل 20:54 - 11 آذر 1398
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سفر خود به لندن را که قرار بود فردا (سه‌شنبه) برای حضور در نشست ناتو و دیدار با وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست سران رهبران ناتو انجام شود، به بهانه "امنیتی" لغو کرد.

نتانیاهو به "دلایل امنیتی" به لندن نرفت

به گزارش ایسنا، پایگاه اینترنتی روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت که دستگاه‌های امنیتی انگلیس در این مرحله تحت فشار بوده و تقریباً تمام توانایی خود برای تامین امنیت مسئولان شرکت کننده در نشست سران رهبران ناتو به کار می‌گیرند.

دولت انگلیس به دولت اسرائیل اعلام کرد که در سایه وضعیت آماده باش امنیتی که برای مدت محدودی طی نشست سران ناتو اعلام شده است، نمی‌تواند یک کادر حفاظت امنیتی را در اختیار نخست وزیر اسرائیل قرار دهد.

بر این اساس، نتانیاهو اعلام کرد که سفر خود به لندن را بنا به "دلایل امنیتی" لغو کرده است.

قرار بود که نتانیاهو دو روز در لندن بماند و وی تلاش داشت تا نشستی با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه و مقامات دیگر داشته باشد.

روزنامه هاآرتص نیز نوشت: مقام‌های تیم تدارکات در لندن گفته‌اند که به دلیل مشکلات لجستیکی این سفر لغو شده است. به گفته آنها بسیاری از سران کشورها در این نشست حضور دارند و حضور نتانیاهو توجه چندانی را به خود جلب نکرده است.

دیگر مقام‌ها گفته‌اند که مرکل و اولاند به تلاش‌های دیلماتیک برای ترتیب دادن دیداری با نتانیاهو در حاشیه نشست ناتو پاسخی ندادند.

نتانیاهو امیدوار است بتواند هفته آنده در لسیبون دیداری با پامپئو داشته باشد.

این دومین بار بود که نتانیاهو تصمیم به سفر ناگهانی به لندن برای دیدار با مقام‌های آمریکایی می گرفت.

انتهای پیام


10307871
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به شهر جویا در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسیده و یک نفر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای تصرف نفتکش تحریم‌شده «مارینرا» که می‌گوید با ونزوئلا مرتبط است، در حال انجام عملیات نظامی است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که انتظار می‌رود تیم‌های واشنگتن و کی یف در پاریس به «دشوارترین مسائل» مذاکرات اوکراین از جمله مسائل مربوط به قلمرو بپردازند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است