حجتالاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم در پاسخ به این سؤال که میزان وابستگی بودجه آینده به نفت چقدر است، اظهار داشت: در دوران ریاست جمهوری شهید رئیسی دو اتفاق خوب افتاد که یکی از آن کاهش وابستگی به نفت و دیگری کم کردن وابستگی بودجه به اوراق بود که به نوعی پیش خور کردن خزانه بود.
وی تصریح کرد: تا سال آینده و بعضی موارد تا سال 1405، از دولت پیش از دولت شهید رئیسی (دولت تدبیر و امید)، طلبکارانی وجود دارد که به آنها اوراق فروخته شده و باید از خزانه تسویه شود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سه اقدام خوب دولت شهید رئیسی در مورد بودجه افزود: دولت شهید رئیسی اوراق را به یک سوم رساند و وابستگی بودجه به نفت را به 60 درصد رسانده که اقدام بزرگی بود. همچنین قرض از صندوق توسعه ملی در دولت شهید رئیسی روند کاهشی داشت.
ذوالنوری گفت: این سه عامل بودجه را به واقعی و عملیاتی شدن نزدیک میکند و میدان مانور را افزایش میدهد تا اینکه مرتب قلکی داشته باشیم به نام صندوق توسعه ملی و مدام دستان ما در آن باشد.
وی با اشاره به اینکه وابستگی بودجه به نفت 60 درصد رسید و در کنارش در بحث درآمدهای غیر نفتی و مالیات اقدام خوبی انجام شده، تصریح کرد: سقف مالیات را افزایش دادیم به سمت حقوقهای بالای 24 میلیون برده و آن را کف مالیات قرار داده و حقوقهای بالای 30 میلیون را تصاعدی حساب میکند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک اقدام خوب دیگر یکپارچهسازی بودجه است، عنوان کرد: یعنی برخی دستگاهها به دولت میگفتند باید مبلغی را به عنوان بودجه سالانه به ما اختصاص بدهید و اگر ندارید به جایش نفت بدهید!
ذوالنوری افزود: اما امسال همه طرفشان دولت است و باید پول را از دولت بگیرند، اگر هم کسی میخواهد نفت بفروشد باید پول نفت را برای دولت بفروشد، پول آن را به خزانه واریز کند تا دولت مانند بقیه سهمشان را بدهد و این به معنای یکپارچه سازی است.
انتهای پیام/
12123457