اقتصادی 11:59 - 07 خرداد 1403
متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند 1401 ثبت نام نموده و اولویت آن ها مشخص شده از امروز می توانند نسبت به انتخاب خودرو اقدام کنند.

امکان انتخاب خودروهای وارداتی توسط متقاضیان از امروز

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی اعلام کرد: آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند 1401 ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفا جهت انتخاب خودروها به شرح جدول زیر از روز دوشنبه مورخ 07/03/1403 تا ساعت 23:59 روز چهارشنبه 09/03/1403 در دسترس است.



در این مرحله متقاضیان می‌توانند سه انتخاب از سبد محصولات اعلامی زیر داشته باشند ولیکن در صورت تخصیص هر کدام از سه انتخاب (براساس اولویت متقاضی و ظرفیت خودرو انتخابی) قابلیت لغو سفارش و تغییر خودرو در مراحل بعدی وجود ندارد. لذا پس از تخصیص خودرو و فراخوانی از سمت شرکت عرضه کننده، در صورت عدم واریز وجه، متقاضی محترم از لیست سامانه یکپارچه عرضه خودرو وارداتی حذف می‌گردد.. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال 1401 حساب خود را بلوکه نموده اند می‌باشد.



الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

 



 

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره 1، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه  می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.



ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

 





 

تبصره 1 - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان  می توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت 50% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند



تبصره 2 - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.



تبصره 3 - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر 5 روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌گردد.



تبصره 4 –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق  آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد. 



تبصره 5 - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.



تبصره 6 - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.



تبصره 7 - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده 19 آیین‌نامه اجرایی ماده 14 الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.



انتهای پیام/

 


12057987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا پایان هفته شاهد بارش برف و باران در نواحی شمال و شمال غرب کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: بارش برف و باران در برخی از محور‌های استان البرز و تهران گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان معتقدند همزمان با اصلاح سیاست‌های ارزی علاوه بر شفافیت اقتصادی شاهد بهبود و پایداری اقتصاد کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر از آماده‌سازی کامل پست انتقال برق ۴۰۰/۲۳۰/۶۳ کیلوولت شهید چمران آزادشهر خبر داد‌
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با وزرای حمل‌و‌نقل ترکیه و ازبکستان در حاشیه دومین اجلاس وزرای حمل و نقل کشور‌های اسلامی دیدار کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کارشناسان با اصلاح سیاست‌های ارزی کشور شاهد حذف امتیازات خاص ارزی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه شفافیت بدون پاسخ‌گویی معنا ندارد، هشدار داد استفاده نادرست از هوش مصنوعی در فرآیند‌های مالی و حاکمیت شرکتی می‌تواند در کنار افزایش سرعت و شفافیت، به تضعیف اعتماد بازار منجر شود.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: حذف ارز تنها راه حل شفافیت و مدیریت بازار و تولید محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور تولید گوشت مرغ در بهمن را ۲۳۰ تا ۲۴۰ هزارتن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۳ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است