اقتصادی 11:59 - 07 خرداد 1403
متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند 1401 ثبت نام نموده و اولویت آن ها مشخص شده از امروز می توانند نسبت به انتخاب خودرو اقدام کنند.

امکان انتخاب خودروهای وارداتی توسط متقاضیان از امروز

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی اعلام کرد: آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند 1401 ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفا جهت انتخاب خودروها به شرح جدول زیر از روز دوشنبه مورخ 07/03/1403 تا ساعت 23:59 روز چهارشنبه 09/03/1403 در دسترس است.



در این مرحله متقاضیان می‌توانند سه انتخاب از سبد محصولات اعلامی زیر داشته باشند ولیکن در صورت تخصیص هر کدام از سه انتخاب (براساس اولویت متقاضی و ظرفیت خودرو انتخابی) قابلیت لغو سفارش و تغییر خودرو در مراحل بعدی وجود ندارد. لذا پس از تخصیص خودرو و فراخوانی از سمت شرکت عرضه کننده، در صورت عدم واریز وجه، متقاضی محترم از لیست سامانه یکپارچه عرضه خودرو وارداتی حذف می‌گردد.. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال 1401 حساب خود را بلوکه نموده اند می‌باشد.



الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

 



 

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره 1، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه  می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.



ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

 





 

تبصره 1 - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان  می توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت 50% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند



تبصره 2 - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.



تبصره 3 - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر 5 روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌گردد.



تبصره 4 –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق  آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد. 



تبصره 5 - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.



تبصره 6 - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.



تبصره 7 - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده 19 آیین‌نامه اجرایی ماده 14 الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.



انتهای پیام/

 


12057987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور در غالب مناطق شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از اقدام حرفه‌ای کنترلر‌های مراقبت پرواز پس از ترکیدن لاستیک هواپیما یک شرکت هواپیمایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تنها چند ساعت پیش از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد ۲۲ آذر ماه شاهد شلوغ شدن برخی از پمپ بنزین‌ها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:دلیل رخداد فروریزش زمین در این ناحیه احتمالا جریان آب در مجاری زیر سطحی مانند قنوات خشک و یا رگاب‌های طبیعی که معمولا بعد از بارندگی ها، موجب آب شستگی و توسعه حفرات زیرسطحی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص بازار طلا و سکه نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش معاملات غیر شفاف مسکن و ایجاد تورم در این بخش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در همایش تجاری ایران و قزاقستان با اشاره به سفر دکتر پزشکیان و هیات عالی‌رتبه به این کشور به این کشور، بر توسعه همکاری‌های همه جانبه و رسیدن به توافقات ارزشمند تجاری برای گسترش همکاری‌های اق...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۳ سال عملیات تملک و آزادسازی، شهررضا به‌صورت کامل انجام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است