اقتصادی 16:21 - 03 آذر 1401
خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که مذاکرات روز چهارشنبه اتحادیه اروپا برای تعیین سقف قیمت نفت روسیه هنوز به توافقی منجر نشده است.

بلومبرگ: مذاکرات اتحادیه اروپا برای تعیین قیمت نفت روسیه به بن‌بست رسید

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بلومبرگ به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که کشورهای اتحادیه اروپا دیروز چهارشنبه نتوانستند برای تعیین سقف قیمت هر بشکه نفت روسیه به توافق برسند.

این خبرگزاری در گزارشی اشاره کرد که گفت‌وگوها در مورد این موضوع عصر امروز پنجشنبه یا فردا جمعه از سر گرفته خواهد شد؛ اما مذاکرات روز چهارشنبه بین کشورهای اتحادیه اروپا در مورد تعیین سقف که ابتکار پیشنهادی گروه هفت است، به بن بست رسید.

گروه هفت کشور صنعتی جهان تلفیقی است از کشورهای فرانسه، ایالات متحده امریکا، انگلستان، آلمان، جاپان، ایتالیا و کانادا که از هنگام آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، به منظور اعمال فشار بر روسیه تحریم‌های بی سابقه‌ای علیه آن اعمال کردند.

اتحادیه اروپا در صدد کاهش وابستگی خود به منابع انرژی روسیه و متوقف کردن بیش از دو سوم واردات نفت خود از این کشور است که این امر طی چند ماه اخیر برای اروپا دردسرساز شده و آن را با مشکلات شدید کمبود سوخت و افزایش تورم روبرو کرده است.

به گفته بلومبرگ، نمایندگان 27 کشور اتحادیه اروپا هنوز نتوانسته‌اند در مورد سطح سقف قیمت بشکه نفت روسیه به توافق برسند، زیرا مشخص شد که سطح پیشنهادی در محدوده ۶۵ تا ۷۰ دلار در هر بشکه  برای برخی کم و برای برخی دیگر بسیار زیاد است.

پیش از این، بلومبرگ گزارش داده بود که اتحادیه اروپا با هماهنگی G۷ در حال رایزنی برای تعیین سقف قیمتی برای منابع انرژی روسیه به میزان ۶۵ تا ۷۰ دلار در هر بشکه است.

وزرای دارایی کشورهای گروه 7 (بریتانیا، آلمان، ایتالیا، کانادا، ایالات متحده، فرانسه و ژاپن) در سپتامبر گذشته بر قصد خود برای اعمال محدودیت بر قیمت نفت روسیه به عنوان بخشی از تحریم‌ها تأکید کردند و قرار بود سقف قیمت نفت در ۵ دسامبر ۲۰۲۲ و فرآورده های نفتی در ۵ فوریه ۲۰۲۳ اعمال شود.

مسکو نیز به نوبه خود از این اقدام انتقاد کرد و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که روسیه محصولات نفتی خود را در صورت مغایرت با منافع خود نمی فروشد.

چند روز پیش روسیه تهدید خود مبنی بر توقف کامل فروش نفت و کاهش شدید تولید در صورت تعیین سقف برای قیمت نفت را تکرار کرد.الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه گفت که کشورش متعهد شده است که به هیچ کشوری که سقف برای قیمت نفت روسیه تعیین کند، نفت صادر نکند.

پایان پیام/


11747119
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با تاکید بر اینکه بازآفرینی شهری باید با نگاه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دنبال شود، به معاونان خود ماموریت داد، ساماندهی محدوده‌های در خطر را با جدیت دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به هشدار کاهش محسوس دما و یخبندان، کشاورزان هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:طبق گزارش‌های رسمی، فقط معافیت‌های مالیاتی قابل حذف ، بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. رقمی که می‌توان با نصف آن هم افزایش حقوق را رقم زد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی گفت: پیرو تاکید رئیس‌جمهور محترم و در راستای جلسات اخیر هماهنگی تیم اقتصادی دولت در خصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم، هم‌اکنون ادامه این جلسات در بانک مرکزی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی نوشت: ‏با نظر و تصمیم ‌رئیس جمهور عبدالناصر ‌همتی رئیس کل بانک مرکزی خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم آبی و دیم سال زراعی جدید به ۶ میلیون هکتار رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است