اقتصادی 16:21 - 03 آذر 1401
خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد که مذاکرات روز چهارشنبه اتحادیه اروپا برای تعیین سقف قیمت نفت روسیه هنوز به توافقی منجر نشده است.

بلومبرگ: مذاکرات اتحادیه اروپا برای تعیین قیمت نفت روسیه به بن‌بست رسید

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بلومبرگ به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که کشورهای اتحادیه اروپا دیروز چهارشنبه نتوانستند برای تعیین سقف قیمت هر بشکه نفت روسیه به توافق برسند.

این خبرگزاری در گزارشی اشاره کرد که گفت‌وگوها در مورد این موضوع عصر امروز پنجشنبه یا فردا جمعه از سر گرفته خواهد شد؛ اما مذاکرات روز چهارشنبه بین کشورهای اتحادیه اروپا در مورد تعیین سقف که ابتکار پیشنهادی گروه هفت است، به بن بست رسید.

گروه هفت کشور صنعتی جهان تلفیقی است از کشورهای فرانسه، ایالات متحده امریکا، انگلستان، آلمان، جاپان، ایتالیا و کانادا که از هنگام آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، به منظور اعمال فشار بر روسیه تحریم‌های بی سابقه‌ای علیه آن اعمال کردند.

اتحادیه اروپا در صدد کاهش وابستگی خود به منابع انرژی روسیه و متوقف کردن بیش از دو سوم واردات نفت خود از این کشور است که این امر طی چند ماه اخیر برای اروپا دردسرساز شده و آن را با مشکلات شدید کمبود سوخت و افزایش تورم روبرو کرده است.

به گفته بلومبرگ، نمایندگان 27 کشور اتحادیه اروپا هنوز نتوانسته‌اند در مورد سطح سقف قیمت بشکه نفت روسیه به توافق برسند، زیرا مشخص شد که سطح پیشنهادی در محدوده ۶۵ تا ۷۰ دلار در هر بشکه  برای برخی کم و برای برخی دیگر بسیار زیاد است.

پیش از این، بلومبرگ گزارش داده بود که اتحادیه اروپا با هماهنگی G۷ در حال رایزنی برای تعیین سقف قیمتی برای منابع انرژی روسیه به میزان ۶۵ تا ۷۰ دلار در هر بشکه است.

وزرای دارایی کشورهای گروه 7 (بریتانیا، آلمان، ایتالیا، کانادا، ایالات متحده، فرانسه و ژاپن) در سپتامبر گذشته بر قصد خود برای اعمال محدودیت بر قیمت نفت روسیه به عنوان بخشی از تحریم‌ها تأکید کردند و قرار بود سقف قیمت نفت در ۵ دسامبر ۲۰۲۲ و فرآورده های نفتی در ۵ فوریه ۲۰۲۳ اعمال شود.

مسکو نیز به نوبه خود از این اقدام انتقاد کرد و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که روسیه محصولات نفتی خود را در صورت مغایرت با منافع خود نمی فروشد.

چند روز پیش روسیه تهدید خود مبنی بر توقف کامل فروش نفت و کاهش شدید تولید در صورت تعیین سقف برای قیمت نفت را تکرار کرد.الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه گفت که کشورش متعهد شده است که به هیچ کشوری که سقف برای قیمت نفت روسیه تعیین کند، نفت صادر نکند.

پایان پیام/


11747119
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۴ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: کاهش شیر تولیدی و افزایش قیمت آن و همچنین عدم اختیار در تعیین قیمت مناسب جهت تولید و عرضه شیر مدارس باعث از دست رفتن امکان عقد قرارداد با آموزش و پرورش شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره برداری آب استان تهران گفت: طی ۶۰ سال گذشته برای اولین بار، ۵ سال خشکسالی متوالی رخ داده است و از ابتدای سال آبی (مهر) تاکنون بارش‌ها صفر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در مورد سد‌های تهران، ما نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲۲۰ میلیون متر مکعب عقب‌ماندگی ذخیره داریم و درصد پرشدگی این سد‌ها به حدود ۱۰ درصد رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سالانه ۴۰ هزارتن کره در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای سند تحول کیفیت خودرو با راه‌اندازی مرکز آزمایش کامل تصادف تکمیل می شود که درحال حاضر این مرکز به پیشرفت 95 درصدی رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل تعاونی‌های لبنی گفت: با توجه به افزایش قیمت شیرخام به عنوان ماده اولیه تولید، قیمت لبنیات هم گران شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهمنامه‌های مدیریت انرژی در ساختمان و مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، در جهت کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها اجرایی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان بر لزوم آسیب‌شناسی واقعی فرآیند ساخت‌وساز مسکن در کشور تأکید کرد و گفت که بدون بررسی دقیق مشکلات این حوزه، رونق پایدار در بخش مسکن محقق نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند حرکتی بازار نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است