اجتماعی 21:52 - 24 مهر 1404
اعزام‌های سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات در آبان ماه افزایش می‌یابد و بسته‌های متفاوت سفر برای متقاضیان طراحی شده است.

افزایش ۲ برابری اعزام‌های عتبات برای آبان ماه /تنوع بسته‌های زمینی و هوایی سفر

باشگاه خبرنگاران جوان ـ مرتضی آقایی معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت درباره آخرین وضعیت اعزام‌های زائران اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن ایام فاطمیه، در آبان ماه برنامه ریزی دقیقی در پیش داریم و ظرفیت اعزام‌ها به دو برابر افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه انواع بسته‌های سفر برای عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت تدارک دیده شده است گفت: انواع بسته‌های زمینی و هوایی برای علاقمندان وجود دارد و از متقاضیان می‌خواهیم که حتما با کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت سفر کنند.

شرکت‌های مجری در بازه زمانی مهر تا پایان آبان ماه، تاکنون نزدیک به ۶۰ هزار ظرفیت ایجاد کرده‌اند که در این مدت بیش از ۱۴ هزار نفر از زائران ایرانی با کاروان‌های زمینی و ۹۶۰۰ نفر با کاروان‌های هوایی تحت نظارت سازمان حج و زیارت رهسپار زیارت عتبات عالیات شده‌اند.

گفتنی است، سازمان حج و زیارت انواع بسته‌های سفر شامل سفر به عتبات بدون اقامت (شب جمعه کربلا)، اقامت هفت شب، اقامت ۶ شب، اقامت ۱۲ شب را اجرا می‌کند که غالب متقاضیان در بسته ۷ شب سفر شرکت می‌کنند.

ارزانترین بسته سفر نیز مربوط به سفر‌های زمینی ۲ روزه است که به صورت بدون اقامت می‌باشدو زائران شب جمعه را در کربلا حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است در این دوره استان تهران در رتبه نخست استقبال برای عزیمت به عتبات عالیات قراردارد و این اعزام‌ها از سایر استان‌ها نیز انجام می‌گیرد که حتی در استان‌های سیستان و بلوچستان و همچنین کردستان نیز زائرانی از اهل سنت به عتبات عالیات تشرف می‌یابند.

منبع: سازمان حج و زیارت 


12234945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از حریق یک کارگاه مبل سازی در خیابان مرتضی‌گرد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در آیین افتتاحیه بیست و دومین مسابقات ملی مهارت با تأکید بر نقش محوری مهارت‌آموزی در رشد اقتصادی و اشتغال کشور گفت: ورود به عرصه تحولات اقتصادی بدون اتکا به نیروی ماهر و آموزش‌دیده ممکن نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعزام‌های سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات در آبان ماه افزایش می‌یابد و بسته‌های متفاوت سفر برای متقاضیان طراحی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حوادث رانندگی ممکن است هر لحظه برای رانندگان رخ دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما باید نهاد شورا‌های محلی را به خوبی هدایت کنیم تا در مسیر اصلی خود قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پایتخت با تاکید بر ضرورت گسترش همکاری‌ها میان ایران و چین، گفت: گسترش ارتباطات میان شهر‌های دو کشور، موجب نقش‌آفرینی والاتر این دو ملت در عرصه‌های جهانی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی گفت: مهدکودک‌ها تحت پوشش آموزش و پرورش هستند، متأسفانه اجازه ورود به غربالگران بینایی داده نمی‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مسیحیان ارمنی درمجلس گفت: اقدامات مرکز وکلا گره گشای مشکلات ایرانیان خارج از کشور خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهروندان پایتخت می‌توانند گزارش خودرو‌های رها شده را به پلیس ارائه دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر گفت: داروخانه‌های جمعیت در شهریورماه با ثبت رشد ۳۲ درصدی در پذیرش نسخ دارویی نسبت به ماه گذشته، گام مؤثری در ارتقای خدمات دارویی و تسهیل دسترسی بیماران برداشتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است