بین‌الملل 18:26 - 01 بهمن 1403
«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» روز دوشنبه و به مناسبت «پیروزی تاریخی ملت فلسطین» سخنرانی کرد.

رهبر انصارالله: آماده اعزام صد‌ها هزار رزمنده برای حمایت از فلسطین بودیم

رهبر انصارالله یمن گفت: ما حاضر بودیم صد‌ها هزار نفر را برای حمایت از مردم فلسطین اعزام کنیم، اما کشور‌های بین ما و فلسطین به درخواست باز کردن راه‌ها پاسخی ندادند.

«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله یمن روز دوشنبه و به مناسبت «پیروزی تاریخی ملت فلسطین» سخنرانی کرد.

رهبر انصارالله گفت: ما صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به ملت فلسطین، با همه گروه‌ها و اجزای آن در داخل و خارج از کشور از جمله گردان‌های القسام، سرایا القدس و گروه‌های مجاهد، تقدیم می‌کنیم.

سید الحوثی افزود: این پیروزی بزرگ با وجود تهاجم کامل به غزه، تجاوز گسترده با مشارکت آمریکا و شرایط پیچیده و گرسنگی حاصل شد. مقاومت در غزه تعدادی از رهبران خود از جمله شهید اسماعیل هنیه را از دست داد و با وجود این، اراده مقاومت شکسته نشد.  مبارزان مقاومت در غزه به انجام تاکتیک‌های نظامی مختلف روی آوردند و الهام‌بخش نسل‌ها شدند.

وی با تاکید بر اینکه ایران با وجود همه فشار‌ها به حمایت از مقاومت متعهد ماند، افزود: جبهه حمایت و پشتیبانی از غزه دشمن را درهم کوبید و ایران نقش مهمی در تحقق این پیروزی داشته است.

سید عبدالملک الحوثی ادامه داد: حزب‌الله در این راه فداکاری بزرگی کرد و رهبران و اعضای مجاهد خود را به شکلی بی سابقه برای مردم فلسطین از دست داده است. حزب‌الله در عملیات‌های بزرگ با دشمن درگیر شد و با رویارویی‌های همه‌جانبه علیه دشمن، به غزه و ملت فلسطین کمک کرد.

وی با اشاره به جبهه حمایت یمن از غزه گفت: آمریکا و متحدانش نتوانستند با روشی که در دیگر کشور‌ها به کار می‌برند، بر موضع یمن تأثیر بگذارند. آمریکا در نتیجه رویکرد همه جانبه در سطوح رسمی و مردمی نتوانست بر موضع یمن تأثیر بگذارد.

رهبر انصارالله ادامه داد: اگر شرایط برای مردم ما فراهم شده بود، ما حاضر بودیم از طریق جنگ مستقیم در کنار مجاهدین فلسطین، صد‌ها هزار نفر را برای جهاد در راه خداوند متعال در حمایت از مردم فلسطین بفرستیم، اما رژیم‌ها، دولت‌ها و کشور‌های بین ما و فلسطین به درخواست باز کردن راه‌ها و گذرگاه‌های زمینی امن برای رسیدن به فلسطین پاسخی ندادند.

وی افزود: در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کردیم که اگر دشمن اسرائیلی تمایل به عبور از خطوط قرمز داشته باشد، در حمایت از مردم فلسطین و مجاهدان آنها در غزه به عملیات نظامی خواهیم پرداخت. خطوط قرمز مورد نظر ما زمانی است که دشمن اسراییلی مرتکب کشتار‌های دسته‌جمعی می‌شود، برای تهاجم زمینی به نوار غزه کار می‌کند یا ساختار مقاومت اسلامی در غزه را به گونه‌ای هدف قرار می‌دهد که به آن آسیب برساند و بر آن تأثیر بگذارد.

سید الحوثی اضافه کرد زمانی که دشمن اسرائیلی بزرگترین جنایت خود را با هدف قرار دادن بیمارستان خصوصی به نام المعمدانی انجام داد، همان شب تصمیم گرفتیم با حمایت نظامی وارد عمل شویم. آمریکا پیام تهدید، ارعاب و اخطار برای ما فرستاد، ولی ما به لطف خداوند پاسخ محکمی به او دادیم و تصمیم گرفتیم اولین عملیات را صبح همان روز انجام دهیم.

در حال تکمیل...

منبع: ایسنا


12143740
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است