بین‌الملل 17:22 - 07 اردیبهشت 1404
رئیس جمهور اوکراین ادعا می‌کند که نظامیان کشورش هنوز از منطقه کورسک در غرب روسیه خارج نشده‌اند.  

زلنسکی مدعی ادامه درگیری در منطقه مرزی کورسک شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برخلاف اظهارات روز گذشته مقامات در مسکو، گفت که ارتش اوکراین همچنان «به طور فعال» در مناطقی از کورسک و بلگورود درگیر جنگ است. 

او  افزود که وضعیت در بسیاری از مناطق از جمله کورسک همچنان «دشوار» است. 

این در حالی است که والری گراسیموف، فرمانده ارشد روسیه روز گذشته اعلام کرد: «آخرین روستایی که توسط نیرو‌های اوکراینی تصرف شده بود، پس گرفته شده و این منطقه کاملا آزادسازی شده است».

در ادامه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از این اقدام استقبال و تلاش‌های اوکراین در کورسک را یک شکست کامل توصیف کرد.

اوکراین تابستان امسال حمله غافلگیرانه‌ای به منطقه کورسک در غرب روسیه انجام داد و امیدوار بود با تصرف بخش‌هایی از خاک این کشور بتواند در مذاکرات صلح احتمالی برگ برنده داشته باشد. با این حال، نیرو‌های اوکراینی در ماه‌های اخیر در حال عقب‌نشینی از این منطقه بوده‌اند. اوکراین که در خاک خود هم با کمبود نیروی انسانی مواجه است، در کورسک با ۷۰ هزار نیروی روسی و حملات سنگین پهپادی برای باز پس گیری این منطقه مواجه بود.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12184175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که هرگونه توافقی با ایران باید شامل «برچیده شدن» تمام زیرساخت‌های هسته‌ای آن باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از حملات مجدد آمریکا به یمن خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله یک خودرو به درون جمعیتی که مشغول برگزاری جشنواره خیابانی بودند، ۱۱ نفر جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که ایالات متحده و چین در حال مذاکره در مورد مسائل کلیدی اقتصادی هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش از دیدار با همتای اوکراینی خود در واتیکان از رئیس جمهور فرانسه خواسته محل مذاکره را ترک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی آمریکا جزئیاتی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین و دیدار روز گذشته ترامپ و زلنسکی در واتیکان بیان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از گفت‌وگوی بین ایالات متحده و ایران استقبال می‌کنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند دولت ترامپ به صورت چراغ خاموش در حال بررسی برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌ها با کره شمالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از بمباران جنوب بیروت از سوی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هاکان فیدان در دیدار با نخست وزیر قطر بر لزوم اجبار رژیم صهیونیستی برای پذیرش توافق صلح تاکید کرد.  

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است