بین‌الملل 19:05 - 07 اردیبهشت 1404
هاکان فیدان در دیدار با نخست وزیر قطر بر لزوم اجبار رژیم صهیونیستی برای پذیرش توافق صلح تاکید کرد.  

وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل باید مجبور به پذیرش صلح شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه که به قطر سفر کرده بر حمایت از مردم غزه تاکید کرد و گفت که جنبش مقاومت فلسطین آماده آتش‌بس در منطقه است و اکنون اسرائیل باید مجبور به پذیرش صلح شود.

وی می‌گوید جنبش مقاومت فلسطین پذیرای یک راه‌حل پایدار است و اسرائیل نیز باید بر این اساس گام‌هایی بردارد. 

فیدان که برای مذاکرات دو جانبه با مقامات قطری درباره غزه به دوحه سفر کرده، ساعاتی پیش با نخست وزیر این کشور دیدار کرد. قطر به طور مکرر میزبان نمایندگانی از حماس، مصر و رژیم صهیونیستی است تا به تضمین آتش‌بس کمک کند.

 نخست وزیر این کشور امروز اعلام کرد که در مذاکرات آتش‌بس غزه «پیشرفت‌های اندکی» حاصل شده، اما توافق برای پایان دادن به جنگ همچنان دور از دسترس است.

طاهر النونو از رهبران ارشد حماس روز گذشته اعلام کرد که هیئتی از حماس به زودی عازم قاهره می‌شود تا درباره چشم انداز این جنبش برای پایان جنگ گفت‌و‌گو کند. او در عین حال گفت که حماس در زمینه پایان دادن به جنگ جدی بوده و آماده آغاز فوری مذاکرات در مورد یک بسته جامع است که در نهایت منجر به تکمیل توافق تبادل اسرا و آزادی همه اسرای صهیونیست در ازای آزادی تعداد توافق شده اسرای فلسطینی شود.

 وی همچنین گفت سلاح‌های مقاومت قابل مذاکره نخواهد بود و تا زمانی که دشمن اشغالگر در سرزمین فلسطین است، سلاح حماس در دست آن باقی خواهد ماند.

منبع: دیلی صباح


12184195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله گسترده پهپادی اوکراین در منطقه ولگوگراد در جنوب روسیه، یک نفر را کشته و باعث آتش‌سوزی در یک منطقه صنعتی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد به‌دست آمده نشان می‌دهد که شرکت گوگل بیش از ۷۰۰ ویدیو که جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را مستند می‌کرد، از بستر اینترنت حذف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان، در آستانه دور جدید مذاکرات صلح با طالبان در استانبول، با اعلام اینکه «جنگ خواهد شد» و متهم کردن کابل به حمایت از تروریسم، تنش میان دو طرف را به سطح جدیدی رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه‌آهن شمال ۱ از آغاز عملیات ترانزیت گازوئیل از روسیه به مقصد افغانستان از طریق بندر امیرآباد و شبکه ریلی شمال ایران برای اولین بار خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در بازدید سفیر هلند و نمایندگان کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از مراکز خدمات‌رسانی به مهاجران در تهران، مقام‌های ایرانی بر سیاست‌های انسان‌محور، توانمندسازی شغلی و رعایت کرامت انسانی حتی در برخورد با اتباع غیرمجاز تأکید و ابراز امیدوا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار در یک کارخانه تولیدکننده محصولات هیدروژن و نیتروژن در می‌سی‌سی‌پی باعث نشت آمونیاک شده و ساکنان اطراف را مجبور به تخلیه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان، در سفر به سمنگان با مسئولان رسیدگی به پیامدهای زلزله دیدار و بر لزوم ارزیابی سریع و دقیق خسارات و توزیع شفاف کمک‌ها تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۸۱۰۰۰ نفر به دلیل درگیری‌ها و ناامنی‌های مداوم از شهر الفاشر و روستا‌های اطراف آن گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فیلیپین پس از آنکه طوفان کالماگی جان حداقل ۱۱۴ نفر را گرفت، وضعیت اضطراری اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا احتمال داد که با چین و روسیه برای اجرای طرحی سه‌جانبه در زمینه خلع سلاح هسته‌ای همکاری کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است