اقتصادی 10:54 - 24 آبان 1403
بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران جدول تفکیکی آمار هفت ماهه شکایت مکتوب از شرکت‌های بیمه‌ای را برای بهره‌برداری عموم منتشر کرد.

ثبت بیش از ۳۴۰۰ شکایت از بیمه‌ها

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران جدول تفکیکی آمار هفت ماهه شکایت مکتوب از شرکت‌های بیمه‌ای را برای بهره‌برداری عموم منتشر کرد که بر اساس آن، در این مدت سه هزار و ۴۱۴ شکایت مکتوب از ۳۲ شرکت بیمه‌ای فعال در ایران به ثبت رسید.

این آمار در چهار جدول جداگانه شامل «آمار کل شکایات»، «درمان»، «ثالث» و «بدنه» نشان می‌دهد از بین ۲ هزار و ۸۸۰ شکایت رسیدگی شده، حدود ۶۷ درصد شکایات وارد بوده است چرا که یک هزار و ۹۲۹ شکایت، وارد تشخیص داده شده است ضمن اینکه ۵۳۴ شکایت همچنان در مرحله رسیدگی قرار دارد.

در آمار ارائه شده به گستردگی بیمه شدگان به تفکیک شرکت‌های بیمه‌ای اشاره‌ای نشده است؛ بنابراین نمی‌توان با قطعیت درصد رضایتمندی مردم با توجه به گستردگی هر شرکت بیمه‌ای را مورد بررسی قرار داد؛ با این وجود از اطلاعات ارایه شده می‌توان دریافت که بیمه‌های «دانا» با ۶۲۱، «ایران» با ۴۰۹ و «آرمان» با ۴۰۵ مورد شکایت ثبت شده در راس و بیمه‌های «فردا»، «مفید» و «هامرز» هر کدام با یک مورد شکایت مکتوب در انتهای فهرست ۳۲ شرکت بیمه‌ای بابت شکایت مکتوب مردمی قرار دارند.

 

در بخش درمان، در طول هفت ماه گذشته ۶۶۱ شکایت مکتوب ثبت شده است که ۵۴۸ شکایت مورد رسیدگی قرار گرفته و ۳۳۸ شکایت وارد بوده است؛ بنابراین در این بخش نیز ۶۱.۶۷ درصد شکایت‌ها وارد بوده است.

 

در بخش بیمه شخص ثالث، در طول هفت ماه گذشته یک‌هزار و ۵۱۹ شکایت مکتوب ثبت شده است که یک‌هزار و ۳۱۷ شکایت مورد رسیدگی قرار گرفته و ۹۹۵ شکایت وارد بوده است؛ بنابراین در این بخش نیز ۷۵.۵ درصد شکایت‌ها وارد بوده است.

 

در بخش بیمه بدنه اتومبیل، در طول هفت ماه گذشته ۶۹۷ شکایت مکتوب ثبت شده است که ۵۹۷ شکایت مورد رسیدگی قرار گرفته و ۳۹۰ شکایت وارد بوده است بنابراین در این بخش نیز ۶۵.۳ درصد شکایت‌ها وارد بوده است.

منبع: ایرنا


12116710
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: پایداری شرایط جوی و همچنین آلودگی تا ۵ روز آینده گریبان‌گیر شهر‌های صنعتی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران به مطلب منتشره در خصوص توقف واردات موز و صادرات برخی محصولات کشاورزی واکنش نشان داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران در خصوص اول روز اجرای طرح معاملات پایانی در بازار سرمایه ایران نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:در سال ۹۸، ایران ۶ میلیارد دلار بنزین صادر می‌کرد، اما در حال حاضر ۶ میلیارد دلار بنزین وارد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب از شهروندان تهرانی خواست نسبت به اصلاح الگو‌های مصرف خانگی، کاهش مصارف غیرضروری و همکاری در طرح‌های نظارتی مشارکت فعال داشته باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: بحث عرضه خودرو‌های داخلی هم ما و بورس کالا به شکل کامل آمادگی داریم اکنون خودروسازان در حال هماهنگی با وزارت صمت هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گفت: برای اولین بار با انعقاد یک تفاهم‌نامه با بورس انرژی، گواهی صرفه‌جویی انرژی را در ساختمان‌ها صادر و منتشر خواهیم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن گفت: برای اولین بار با انعقاد یک تفاهم‌نامه با بورس انرژی، گواهی صرفه‌جویی انرژی را در ساختمان‌ها صادر و منتشر خواهیم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۸۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن، تنها ۵۷ هزار واحد تا کنون به سیستم بانکی متصل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: از ۸۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن، تنها ۵۷ هزار واحد تا کنون به سیستم بانکی متصل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است