فرهنگی‌هنری 09:16 - 19 شهریور 1403
سخنگوی انجمن سینماداران کشور، از موفقیت سینما شهر در شکستن انحصار‌های قدیمی سینما و بازگرداندن رونق به این صنعت خبر داد.

انحصار‌های قدیمی سینما چگونه شکست؟

صابری، سخنگوی انجمن سینماداران کشور، به بررسی یک تغییر مهم در حوزه سینما و سینماداری پرداخت و گفت: این تغییر ناشی از موفقیت مؤسسه سینما شهر در شکستن انحصار‌هایی بود که مدت‌ها بر صنعت سینما حاکم بود. با اقدام‌های مؤثر و شفاف‌سازی‌هایی که از سوی آقای خزاعی انجام شد، نه تنها فیلم‌های توقیفی تعیین تکلیف شدند، بلکه انحصار نیز شکسته شد.

سخنگوی انجمن سینماداران کشور در ادامه عنوان کرد: در گذشته، یک شخص رده پایین در سمفا وظیفه تعیین تکلیف را بر عهده داشت و این امر به مشکلات زیادی برای سینما‌ها منجر می‌شد. انحصار در تجهیزات فنی و سینمایی نیز به دست گروهی خاص متمرکز شده بود که اجازه نمی‌دادند شرکت‌ها و مؤسسات دیگر به این عرصه وارد شوند.

کاهش قیمت‌ها و بهبود وضعیت

وی  افزود: با از بین رفتن انحصارها، قیمت‌ها کاهش یافته و به یک قیمت استاندارد و با ثبات دست یافته‌ایم. این تغییرات باعث شده تا وضعیت بهتری برای سینماداران و سینما‌ها فراهم آید.

صابری به روز‌هایی اشاره کرد که سینما‌ها به رونق برگشتند و این رونق با اقدامات توسعه‌ای بزرگی همراه بود و گفت: آقای میرزاخانی و همکارانش با اندیشه و اشراف مناسب نسبت به مشکلات این حوزه، چه در شهر‌های کلان و چه در مناطق محروم، اقداماتی را انجام دادند که منجر به توسعه ساختاری شد.

آینده روشن سینما‌ها و نیاز به توجه بیشتر

او در پایان گفت: سال گذشته، فروش سینما‌ها به بیش از هزار و سیصد میلیارد تومان رسید و وضعیت سینما‌ها و سینماداران بهبود یافته است. امیدواریم در دولت جدید به این نکات در حوزه فرهنگ و هنر توجه بیشتری شود تا خانواده‌ها در سراسر کشور بتوانند از سالن‌های مجهز بهره‌مند شوند. همچنین، تلاش برای جلوگیری از بازگشت انحصارگرایی تحت مدیریت‌های غلط و ادامه توسعه با مدیریت درست و کارآمد، از جمله اهداف مهم است.

حسین کربلایی طاهر


12090881
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ابوالقاسم ساسان، توصیه‌ای برای بازدید از استان فارس کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ورود روشندلان و کم‌بینایان با یک همراه، به تمام موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی کشور چهارشنبه (۲۳ مهرماه)، رایگان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ورود روشندلان و کم‌بینایان با یک همراه، به تمام موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی کشور چهارشنبه (۲۳ مهرماه)، رایگان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نامگذاری سال ۲۰۲۵، به نام «سال فرهنگی ایران و ترکیه» گفت: امیدواریم روابط بین دو کشور گستره بیشتری پیدا کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ناصر تقوایی فیلمساز و نویسنده ایرانی در هشتاد و چهار سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آئین تشییع پیکر زنده یاد محمد کاسبی هنرمند و بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون امروز سه شنبه ۲۲ مهر با حضور جمعی از مردم و هنرمندان برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی امینی یکی از صداپیشگان انیمیشن سینمایی یوز از انتقال فرهنگ ایرانی و محبوبیت این انیمیشن برای مخاطبان سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مواجهات انتقادی با رسانه‌ی ملی، برخاسته از سوگیری‌های سیاسی‌کارانه است و ماهیت منطقی و معرفتی ندارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حافظ شیرازی در میان شعرا از جایگاه خاصی برخوردار است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم ماندگار «معجزه‌گر»، داستان پرشور زندگی هلن کلر و آموزگار فداکارش آنی سالیوان را روایت می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است