فرهنگی‌هنری 09:16 - 19 شهریور 1403
سخنگوی انجمن سینماداران کشور، از موفقیت سینما شهر در شکستن انحصار‌های قدیمی سینما و بازگرداندن رونق به این صنعت خبر داد.

انحصار‌های قدیمی سینما چگونه شکست؟

صابری، سخنگوی انجمن سینماداران کشور، به بررسی یک تغییر مهم در حوزه سینما و سینماداری پرداخت و گفت: این تغییر ناشی از موفقیت مؤسسه سینما شهر در شکستن انحصار‌هایی بود که مدت‌ها بر صنعت سینما حاکم بود. با اقدام‌های مؤثر و شفاف‌سازی‌هایی که از سوی آقای خزاعی انجام شد، نه تنها فیلم‌های توقیفی تعیین تکلیف شدند، بلکه انحصار نیز شکسته شد.

سخنگوی انجمن سینماداران کشور در ادامه عنوان کرد: در گذشته، یک شخص رده پایین در سمفا وظیفه تعیین تکلیف را بر عهده داشت و این امر به مشکلات زیادی برای سینما‌ها منجر می‌شد. انحصار در تجهیزات فنی و سینمایی نیز به دست گروهی خاص متمرکز شده بود که اجازه نمی‌دادند شرکت‌ها و مؤسسات دیگر به این عرصه وارد شوند.

کاهش قیمت‌ها و بهبود وضعیت

وی  افزود: با از بین رفتن انحصارها، قیمت‌ها کاهش یافته و به یک قیمت استاندارد و با ثبات دست یافته‌ایم. این تغییرات باعث شده تا وضعیت بهتری برای سینماداران و سینما‌ها فراهم آید.

صابری به روز‌هایی اشاره کرد که سینما‌ها به رونق برگشتند و این رونق با اقدامات توسعه‌ای بزرگی همراه بود و گفت: آقای میرزاخانی و همکارانش با اندیشه و اشراف مناسب نسبت به مشکلات این حوزه، چه در شهر‌های کلان و چه در مناطق محروم، اقداماتی را انجام دادند که منجر به توسعه ساختاری شد.

آینده روشن سینما‌ها و نیاز به توجه بیشتر

او در پایان گفت: سال گذشته، فروش سینما‌ها به بیش از هزار و سیصد میلیارد تومان رسید و وضعیت سینما‌ها و سینماداران بهبود یافته است. امیدواریم در دولت جدید به این نکات در حوزه فرهنگ و هنر توجه بیشتری شود تا خانواده‌ها در سراسر کشور بتوانند از سالن‌های مجهز بهره‌مند شوند. همچنین، تلاش برای جلوگیری از بازگشت انحصارگرایی تحت مدیریت‌های غلط و ادامه توسعه با مدیریت درست و کارآمد، از جمله اهداف مهم است.

حسین کربلایی طاهر


12090881
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «عاتقه» به کارگردانی مسعود دهنوی به شانزدهمین جشنواره حقوق بشر اردن راه پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه کننده مستند روزی روزگاری تابستان که در نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت حضور دارد از جزئیات بیشتر این اثر گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان سیزدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وقتی چند ماه اخیر حوادث پیرامون موسیقی، رسانه و پلتفرم‌ها را مرور می‌کنیم، توصیف اولیه‌ای که به ذهن می‌رسد این است: دعوا میان نهادها، موج‌های رسانه‌ای و تناقض‌ها در اعلام موضع.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کامران فانی، ادیب، مترجم، کتاب‌شناس و فهرست‌نویس برجسته کشورمان در ۸۱ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز و خانوادگی «دستچین» هر روز ساعت ۱۷:۳۰ روی آنتن شبکه تماشا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تلویزیونی «روزی روزگاری آبادی» به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده، از امشب روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری هفتمین جشنواره تئاتر شهر صبح امروز در سالن جلسات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو مقاومت، اول دی‌ماه برای ششمین سال متوالی فعالیت خود را آغاز می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال کمدی «شیش ماهه» به کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌کنندگی جواد فرحانی، در ۱۷ قسمت از اواخر آذرماه از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است