اقتصادی 11:15 - 22 خرداد 1403
معاون وزیر جهاد از افزایش تولید بیش از دو میلیون و چهارصد هزار تن علوفه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در مراتع کشور خبر داد.

تولید علوفه مرتع به بیش از ۱۱ میلیون تن رسید

عباسعلی نوبخت، معاون وزیر جهاد ضمن رهنمودهای حفاظتی در منابع طبیعی گفت: بارش های مناسب در اوایل بهار امسال سبب شد تا  شاهد افزایش پوشش گیاهی مناسب و افزایش تولید علوفه در سطح وسیعی از مراتع کشور باشیم.

نوبخت افزود: در شرایط نرمال میزان تولید علوفه ۱۰.۷ میلیون تن بوده و امسال این رقم به  ۱۱.۳۶۶ میلیون تن رسیده است که نسبت به تولید علوفه کشور در شرایط نرمال بارندگی، ۶۱۶ هزار تن افزایش داشته است.

 او ادامه داد: بر اساس برآوردهای به عمل آمده در تعدادی از استانها علوفه تولیدی همچنان کمتر از میزان تولید در شرایط نرمال می باشد ولی در مجموع در سال ۱۴۰۲ تولید علوفه در مراتع کشور ۸.۸ میلیون تن بوده و امسال در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش ۲ میلیون و چهارصد و هشتاد و پنج هزار تنی علوفه در مراتع کشور هستیم.

معاون وزیر جهاد گفت: سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک طرح تحول زا و با استفاده از ظرفیت مرتعداران و بهره برداران موجود در سامانه های عرفی مراتع و با رعایت دستورالعمل های ابلاغی و بازنگری ظرفیت واحد دامی مجاز  مراتع ضمن صیانت از پایداری سرزمین و حفظ منابع پایه ( آب و خاک) در جهت  تولید گوشت ارگانیک  تاثیرگذار خواهد بود.


12062104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت:از آغاز عملیات تا شامگاه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، ۳۵ پرواز از ایستگاه‌های تهران، ساری و رشت به مقصد مدینه منوره انجام شده و طی آن، ۸۵۸۸ زائر راهی سرزمین وحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، طراحی ابزار‌های نوین مالی در بورس کالا، با هدف سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تحقق سرمایه‌گذاری مولد انجام می‌شود و گواهی سپرده خودرو نیز در همین مسیر تعریف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:همزمان با برنامه ریزی صورت گرفته و فرهنگ سازی میزان خود اظهاری در سامانه دوبرابر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های خروجی ته آن به ویژه کرج _ قزوین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: همکاری‌های گازی ایران و ترکمنستان مقدمه تجارت منطقه‌ای گاز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای از رفع محدودیت صادرات سیب زمینی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: با شروع زود هنگام قطعی برق، از اواسط فروردین ماه امسال به طور میانگین ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی اعمال می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است