سیاسی 03:24 - 21 مرداد 1401

لزوم ساماندهی طرح جامع گلزار شهدای کرمان

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی وزیر کشور در حسینیه شهدا با حضور مسئولان گلزار شهرداری و بنیاد شهید در جریان طرح جامع توسعه گلزار شهدای کرمان قرار گرفت.



وی با تأکید براینکه در آستانه سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی، اقدامات ضروری و اولیه باید در اولویت قرار گیرد، افزود: یکی از موارد، تعریض و ساخت معابر جدید است که اهمیت ویژه‌ای دارد.



وزیر کشور تصریح کرد: درباره طرح گفتگو انجام شده و در گفتگوهای جزئی‌تر با شهرداری و مسئولان گلزار راهکارهای لازم ارائه خواهد شد تا محیط بهتری برای زائران فراهم شود.

وحیدی با بیان اینکه در اجرای طرح جامع گلزار شهدا، هم‌زمان با اقدامات لازم برای بهسازی معابر، باید سرویس بهداشتی و کف‌سازی نیز اجرا شود، ادامه داد: برای پارکینگ نیز باید اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد تا مردم برای پارک خودرو، دچار مشکل نشوند.



همچنین وزیر کشور با خانواده شهید عبدالله عرب نژاد دیدار و گفتگو کرد.



وحیدی در این دیدار دیدن خانواده شهدا را برکت دانست و گفت: ما هرچه از برکت خون خون شهدا داریم و خانواده شهدا چشم چراغ ملت و پیام آور و پیام رسان هستند.



شهید عرب نژاد سال ۱۳۶۱ در عملیات فتح المبین به شهادت رسید.


11651552
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی هوایی ارتش درباره عبور یک فروند جنگنده از آسمان تهران توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نتیجه توطئه آمریکایی-اسرائیلی و برنامه‌ریزی شده از سال‌ها قبل علیه ملت ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه مجلس، طرح استفساریه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی و باغ‌ها در خصوص تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی را اعلام وصول کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به منظور تقویت نظام مالی هوش مصنوعی، صندوق ملی هوش مصنوعی کشور با سرمایه یکصد هزار میلیارد ریال تاسیس می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با تقاضای یک فوریت لایحه جنایات بین‌المللی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با همتای ونزوئلایی خود با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین، این امر را خطری بزرگ برای صلح و ثبات و آرامش آن منطقه خواند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مقاومت بسیج قوه مقننه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید کالابرگ برای سه دهک اول، از هفتهٔ آینده عملی شود و هر چقدر افزایش قیمت وجود داشته باشد، وزارت رفاه آن را روی کالابرگ جبران می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید در طول ۴۶ سال گذشته با فرهنگ بسیجی در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و همه پشتیبانان آنها ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرکز بسیج قوه مقننه از آغاز‌به‌کار پایگاه مقاومت بسیح نمایندگان مجلس با عنوان پایگاه شهید مدرس خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است