ورزشی 20:40 - 01 اردیبهشت 1403
ملی‌پوشان بوکس ایران با کسب سه برد و سه باخت، سه مدال برنز را در تورنمنت تدارکاتی قزاقستان قطعی کردند.

قطعی‌شدن ۳ برنز بوکسور‌های ایران در تورنمنت بین‌المللی قزاقستان

تیم ملی بوکس ایران در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی‌اش برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس، در تورنمنت بین‌المللی قرقیزستان که به میزبانی بیشکک در حال برگزاری است، حضور دارد و امروز (شنبه - یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) شش بوکسور ایران در این رقابت‌ها به روی رینگ رفتند.

پس از برگزاری مبارزه‌های مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها، سه بوکسور ایران (میثم قشلاقی، علی فتحی و روزبه صفری) با پیروزی برابر حریفانشان با صعود به مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها، مدال برنزشان را در این تورنمنت تدارکاتی قطعی کردند.

طبق برنامه مبارزات، در وزن ۵۴ کیلوگرم مصطفی ریگی با شکست برابر «انور خودژیف» از ازبکستان بدون مدال به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم نیز پوریا عبدالمالکی برابر «اسلام توربایف» بوکسور میزبان باخت و از رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۱ کیلوگرم هم کسری طهماسبی، مقابل «الدار توردوبایف» قرقیز به روی رینگ نرفت تا با یک پیروزی که در مبارزه نخست خود کسب کرده بود، از این مسابقات کنار بکشد.

در وزن ۸۰ کیلوگرم، اما میثم قشلاقی برابر «کاراتبایف» ازبکستانی به پیروزی رسید و با صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مدال برنزش را قطعی کرد. قشلاقی در این مرحله به مصاف بوکسور روسیه می‌رود.

در وزن ۹۲ کیلوگرم نیز علی فتحی مقابل «روشن سولیوف» ازبکستانی پیروز شد با رسیدن به نیمه‌نهایی، مدال برنزش را قطعی کرد. او در مرحله بعد با بوکسوری از کشور میزبان دیدار می‌کند.

در وزن ۹۲+ کیلوگرم هم روزبه صفری برابر «الیم بیکو» از قرقیزستان به برتری رسید تا سومین برنز ایران در این تورنمنت را قطعی کند. صفری در نیمه‌نهایی با نماینده روسیه رقابت می‌کند.

مبارزات مرحله نیمه‌نهایی این تورنمنت تدارکاتی، فردا (یکشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد و سه بوکسور ایران نیز برابر حریفانشان به روی رینگ می‌روند.

علی حبیبی‌نژاد و کسری نورانی نیز دو بوکسور دیگر ایران بودند که در روز نخست از این رقابت‌ها کنار رفتند.

منبع: ایسنا


12049117
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنفیکا موفق شد میزبانش آژاکس هلند را شکست دهد اما گالاتاسرای در خانه شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال الحسین اردن گفت: تساوی می‌توانست منصفانه‌ترین نتیجه برای بازی امشب باشد، چرا که شاگردانم خیلی‌خوب جنگیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان با برتری برابر الحسین اردن صعود خود به مرحله بعدی را قطعی کرد. آمار این بازی در سایت AFC منتشر شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آریا یوسفی به‌عنوان بهترین بازیکن تقابل سپاهان ایران و الحسین اردن در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا ۲ انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان با برتری ۲ بر صفر، الحسین اردن را از پیش رو برداشت تا شانس صعود به عنوان تیم اول را داشته باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال الوحده امارات در هفته پنجم لیگ نخبگان برابر السد به پیروزی رسید و با یک بازی بیشتر نسبت به الهلال به صدر جدول رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های راه‌یافته به جام جهانی فوتبال با قرارگرفتن در یکی از سید‌های چهارگانه منتظر شناخت حریفان خود در دور گروهی رقابت‌های سال آینده به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک خواهند بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک بازیکن در پایان فصل بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال به جمع استقلالی‌ها باز خواهد گشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احتمال دارد مهاجم خارجی تیم فوتبال استقلال در دیدار با الوصل امارات غایب باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران توانسته تا هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر عملکرد خوبی را از خود به جای بگذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است