ورزشی 20:40 - 01 اردیبهشت 1403
ملی‌پوشان بوکس ایران با کسب سه برد و سه باخت، سه مدال برنز را در تورنمنت تدارکاتی قزاقستان قطعی کردند.

قطعی‌شدن ۳ برنز بوکسور‌های ایران در تورنمنت بین‌المللی قزاقستان

تیم ملی بوکس ایران در ادامه برنامه‌های آماده‌سازی‌اش برای حضور در رقابت‌های انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس، در تورنمنت بین‌المللی قرقیزستان که به میزبانی بیشکک در حال برگزاری است، حضور دارد و امروز (شنبه - یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) شش بوکسور ایران در این رقابت‌ها به روی رینگ رفتند.

پس از برگزاری مبارزه‌های مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها، سه بوکسور ایران (میثم قشلاقی، علی فتحی و روزبه صفری) با پیروزی برابر حریفانشان با صعود به مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها، مدال برنزشان را در این تورنمنت تدارکاتی قطعی کردند.

طبق برنامه مبارزات، در وزن ۵۴ کیلوگرم مصطفی ریگی با شکست برابر «انور خودژیف» از ازبکستان بدون مدال به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم نیز پوریا عبدالمالکی برابر «اسلام توربایف» بوکسور میزبان باخت و از رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۱ کیلوگرم هم کسری طهماسبی، مقابل «الدار توردوبایف» قرقیز به روی رینگ نرفت تا با یک پیروزی که در مبارزه نخست خود کسب کرده بود، از این مسابقات کنار بکشد.

در وزن ۸۰ کیلوگرم، اما میثم قشلاقی برابر «کاراتبایف» ازبکستانی به پیروزی رسید و با صعود به مرحله نیمه‌نهایی، مدال برنزش را قطعی کرد. قشلاقی در این مرحله به مصاف بوکسور روسیه می‌رود.

در وزن ۹۲ کیلوگرم نیز علی فتحی مقابل «روشن سولیوف» ازبکستانی پیروز شد با رسیدن به نیمه‌نهایی، مدال برنزش را قطعی کرد. او در مرحله بعد با بوکسوری از کشور میزبان دیدار می‌کند.

در وزن ۹۲+ کیلوگرم هم روزبه صفری برابر «الیم بیکو» از قرقیزستان به برتری رسید تا سومین برنز ایران در این تورنمنت را قطعی کند. صفری در نیمه‌نهایی با نماینده روسیه رقابت می‌کند.

مبارزات مرحله نیمه‌نهایی این تورنمنت تدارکاتی، فردا (یکشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد و سه بوکسور ایران نیز برابر حریفانشان به روی رینگ می‌روند.

علی حبیبی‌نژاد و کسری نورانی نیز دو بوکسور دیگر ایران بودند که در روز نخست از این رقابت‌ها کنار رفتند.

منبع: ایسنا


12049117
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مهمترین دیدار‌های هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال، گیتی پسند و مس سونگون مقابل حریفانشان به برتری رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان پرسپولیس می‌گوید: سنگ پرانی از سوی مردم ایران که فرهیخته هستند، بعید است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال پس از دربی گفت: وقتی در خانه حریف نمی‌بریم، نباید بازی را واگذار کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملوان با پیروزی مقابل مس رفسنجان پس از ۴ بازی موفق به کسب پیروزی شد و با ۱۷ امتیاز در رده ششم جدول لیگ برتر قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان با پیروزی خانگی مقابل فجرسپاسی به صدر جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هواداران عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم انتظارات آنها را برآورده کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرسپولیس در ۱۹ دربی پیاپی مقابل استقلال شکست ناپذیر بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است