اقتصادی 16:58 - 05 فروردین 1402
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس گزارشی که بانک مرکزی منتشر کرد، رشد بخش صنعت در پاییز ۱۴۰۱ معادل ۱۱.۶ درصد بوده درحالی‌که تولید صنعتی در کشور به مدت 5 سال افت داشت.

وزیر صمت: رشد صنعت در سال ۱۴۰۱ کم‌نظیر بود

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ سید رضا فاطمی امین، روز شنبه در مراسم بهره‌برداری از واحد تولیدی شیشه فلوت گروه صنعتی شیشه کاوه در شهرک صنعتی کاویان فریمان افزود: وضعیت تولید و صنعت در کشور امیدوارکننده شده و نسبت به قبل شرایط بهتری دارد.

وی ادامه داد: رشد بخش صنعت در ۹ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱، هشت درصد بوده که این میزان بیش از ۲ برابر رشد کل اقتصاد کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:درواقع رشد اقتصاد کشور در مدت مزبور در سال گذشته ۳.۷ درصد بود و این موضوع از این جهت قابل اهمیت است که بخش صنعت پیشران اقتصاد کشور بوده و نویدبخش حرکت و رشد در همه بخش‌های اقتصادی است.

فاطمی امین افزود: رشد بخش معدن در تابستان ۱۴۰۰ منفی نیم درصد بود، درحالی‌که رشد بخش معدن در پاییز سال ۱۴۰۱ به ۲ درصد رسید.

همچنین در پاییز ۱۴۰۱، رشد سرمایه‌گذاری در بخش ماشین‌آلات ۲۸ درصد افزایش داشت که در ۱۰ سال گذشته بی‌نظیر بوده است و در ۹ ماهه سال گذشته رشد سرمایه‌گذاری در بخش ماشین‌آلات ۲۰ درصد بوده است. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت درمجموع وضعیت تولید صنعتی و معدنی را در سال ۱۴۰۱ فزاینده و با بهبود در همه شاخص‌ها ذکر و عنوان کرد: بسیاری از واحدهای صنعتی در سال گذشته رشد تولید داشته‌اند و بسیاری از واحدهای تعطیل، احیا شدند، به طوری که در همین خراسان رضوی پارسال ۱۵۰ واحد تعطیل به چرخه تولید بازگشته‌اند.

فاطمی امین افزود: رشد تولید نشان‌دهنده یک رونق است و خوشبختانه اشتغال صنعتی در پاییز سال ۱۴۰۱ به بیش از هشت میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید که عددی قابل توجه به شمار می‌رود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اکتشاف در محدوده‌های معدنی با رشد قابل توجهی همراه بوده است، به طوری که صدور مجوزهای زیست‌محیطی و منابع طبیعی برای اکتشافات معدنی در کل کشور از 7 درصد سال ۱۴۰۰ به ۳۰ درصد در سال ۱۴۰۱ رسید.

پایان پیام/


11847923
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از تدوین نخستین سند توسعه عدالت‌محور، اجرای سیاست‌های شایسته‌گزینی، حمایت عملی از تولیدکنندگان و اصلاحات مالی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی از کاهش دما در شرق و شمال شرق کشور در شب جاری و سپس افزایش نسبی آن تا پایان هفته خبر داد و نسبت به وزش باد شدید در نوار شرقی هشدار داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه و شهرسازی، استفاده از فناوری‌های نوین در تولید قیر و آسفالت را برای انطباق با اقلیم‌های گوناگون کشور، بسیار ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت:دولت در راستای‌هوشمند‌سازی، سندی تحت عنوان
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق مصوبات کمیته عرضه بورس انرژی ایران، بنزین سوپر وارداتی ۲ شرکت دارای مجوز واردات از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران پذیرفته شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: براساس جوجه ریزی مهرماه و پیش بینی تولید آبان، کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برنامه‌ریزی صورت گرفته برای توسعه خطوط پرواز‌های داخلی شاهد افزایش تقاضا در مسیر‌های غربی کشور شاهد افزایش پرواز‌های هفتگی در مسیر تهران- ایلام هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آمار مصرف گاز در هفته نخست آبان از تغییر الگوی مصرف در کشور همزمان با کاهش دما در روز‌های اخیر حکایت دارد؛ به‌طوری که مصرف بخش خانگی و تجاری از نیروگاه‌ها پیشی گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در قانون بودجه ۱.۶ میلیون تن قیر برای اجرای شبکه راه‌های کشور تامین شده که از این میزان ۴۹ درصد سهم وزارت راه و شهرسازی و ۵۰۰ هزار تن آن سهم سازمان راهداری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است