اجتماعی 11:38 - 10 فروردین 1399
رئیس پلیس راه ناجا :
رئیس پلیس راه ناجا گفت: در حال حاضر تمرکز بر ورودی شهرهاست و این امر با دقت و حساسیت بالا توسط همکاران ما در پلیس راهور انجام و ورودی ها کنترل می‌شود.

به هیچ عنوان به افراد اجازه خروج از استان داده نمی‌شود

به گزارش ایسنا، سردار "تیمور حسینی" در خصوص محدودیت‌های تردد برای مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: در حال حاضر تمرکز بر ورودی شهرهاست و این امر با دقت و حساسیت بالا توسط همکاران ما در پلیس راهور انجام و ورودی ها کنترل می‌شود.

وی تاکید کرد: هموطنان عزیزی که در حال حاضر در منازل خود هستند به هیچ عنوان برنامه‌ریزی سفر نداشته باشند و در خانه بمانند ضمن اینکه با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، در همه خروجی‌های استان‌ها محدودیت هایی را برای تردد قائل شدیم و به هیچ عنوان به افراد اجازه خروج از استان داده نمی‌شود.

رئیس پلیس راه ناجا تصریح کرد: بنابراین با اعمال محدودیت های تردد، همکاران ما افرادی که وارد شهرها می شوند را به طور دقیق کنترل می کنند و در صورتی که فرد ساکن آن شهر باشد تنها اجازه ورود دارد.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار حسینی از شهروندان خواست با خدمتگزاران خود در نیروی انتظامی همکاری های لازم را برای قطع زنجیره ویروس کرونا داشته باشند.

انتهای پیام


10461401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، عباسعلی نوبخت، سرپرست سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقین مسلح خودرو در هنگام ارتکاب جرم خبر داد و گفت: در این عملیات علاوه بر اموال مسروقه، سلاح گرم و سرد نیز کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگ ترافیک راهور تهران بزرگ گفت: موتورسواران به‌ویژه در گروه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال باید رعایت قوانین و استفاده از تجهیزات ایمنی را در اولویت قرار دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم کشور از تصویب بسته‌ای جامع برای پیشگیری از جرائم گمرکی با تأکید بر قاچاق کالا و جرائم تجاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی مدعی‌العموم قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در دادسرای تهران که فعالیت آنها منطبق با سیاست‌های ابلاغی ریاست قوه قضاییه و سند تحول و تعالی قوه قضائیه و برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ است، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران از مقاوم‌سازی ۵ ساختمان آسیب‌دیده جنگ با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون دادگستری تهران گفت: برگزاری نمایشگاه‌ها در محل نمایشگاه بین المللی تهران مقطعی است و قرار است این نمایشگاه‌ها به شهر آفتاب منتقل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشریح آخرین وضعیت لایحه اصلاح و تجمیع قوانین و مقررات مرتبط با ایثارگران پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی بزرگراه‌ها و معابر تهران را تشریح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است