بین‌الملل 14:44 - 15 مهر 1404
گروه‌های مقاومت فلسطین در دومین سالگرد «طوفان الاقصی»، جنگ غزه را وحشتناک‌ترین نسل‌کشی تاریخ خوانده، بر ادامه نبرد تا آزادی کامل تاکید کردند.

مقاومت فلسطین: اسرائیل در نابودی ما شکست خورد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - گروه‌های مقاومت فلسطین امروز سه‌شنبه تاکید کردند که تجاوزات مستمر رژیم تروریستی اسرائیل به نوار غزه، که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، یکی از وحشتناک‌ترین و خونین‌ترین جنگ‌های تاریخ  بوده. آنها تاکید کردند که اقدامات رژیم تروریستی اسرائیل «جنگ نسل‌کشی» در سایه «کوتاهی و سکوت جامعه بین‌المللی»  بوده است.

این گروه‌ها در دومین سالگرد عملیات «طوفان الاقصی»، تاکید کردند که رژیم تروریستی اسرائیل با وجود استفاده از نیروی بسیار، در تحقق برجسته‌ترین اهداف خود، به‌ویژه  «نابودی مقاومت و بازگرداندن اسرا با زور» ، شکست خورده است.

در بیانیه گروه‌های مقاومت آمده است: «ایستادگی ملت ما در غزه، صخره‌ای بود که تمام توطئه‌های دشمن بر آن در هم شکست.» آنها تاکید کردند که گزینه مقاومت در تمامی اشکال آن، تنها راه مقابله با دشمن صهیونیستی باقی خواهد ماند و این سلاح بر اساس قوانین بین‌المللی مشروع است و نسل به نسل به ارث خواهد رسید تا آزادی کامل محقق شود.

این گروه‌ها همچنین رویداد‌های اخیر در سازمان ملل (هنگام سخنرانی نتانیاهو) را «دلیلی آشکار بر فروریختن روایت صهیونیستی» در برابر ایستادگی ملت فلسطین دانستند.

در سالگرد طوفان الاقصی این گروه‌ها، توده‌های مردم عرب و مسلمان را فراخواندند تا «پیشگام شوند» و در حمایت از فلسطین و مقاومت و یاری مردم فلسطین و در اعتراض به «جنایات نسل‌کشی و هولوکاستی که توسط ماشین سرکوبگر صهیونیستی مرتکب می‌شود»، به خیابان‌ها، میدان‌ها و شهر‌ها بیایند.

این گروه‌ها همچنین به تمامی جبهه‌های پشتیبانی در یمن، لبنان، عراق و ایران درود فرستادند و مواضع ثابت و اصولی آنها را ستودند. آنها به روح شهدای بزرگ، در راس آنها: سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی‌الدین، محمد باقری، حسین سلامی، غلامعلی رشید، محمد سعید ایزدی و تمامی شهدایی که در میدان‌ها و جبهه‌های مقابله، حمایت و پشتیبانی به شهادت رسیدند، درود فرستادند.

همچنین، گروه‌های فلسطینی برای روح رهبران طوفان و طراحان این حماسه قهرمانانه بزرگ، آمرزش طلبیدند، و بیانیه‌ی خود گفتند: «در راس آنها فرماندهان اسماعیل هنیه، یحیی السنوار، محمد الضیف و فهرست بلندی از رهبران ملت ما و نماد‌های ملی از تمامی گروه‌های مقاومت فلسطین، که تاریخ، قهرمانی‌ها و سرگذشت آنها را با حروفی از نور خواهد نوشت.»

منبع: المیادین


12232540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تازه انتخاب شده شهر هردکه آلمان در حمله‌ای در مقابل خانه‌اش مورد اصابت چاقو قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسکوف اعلام کرد ترامپ اراده سیاسی برای تسهیل مسئله اوکراین به مذاکرات صلح‌آمیز و سیاسی را حفظ کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام واتیکان پاپ آمریکایی در پایان ماه نوامبر به ترکیه و لبنان سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور ایران در دیدار با نماینده ارشد سازمان بین‌المللی مهاجرت، با اشاره به خدمات برجسته ایران به پناهندگان افغان، خواستار تخصیص کمک‌های مالی متناسب از سوی جامعه بین‌المللی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در هفتمین نشست «فرمت مسکو»، وزیر خارجه طالبان با تشکر از روسیه به دلیل به رسمیت‌شناختن این گروه، خواستار همکاری منطقه برای نابودی داعش شد. در مقابل، مقامات روسی از مخالفت طالبان با ایجاد پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان استقبال کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان- فرماندار تایباد از صادرات ۷۷۶ هزار قطعه جوجه یک‌روزه بومی گوشتی و ۴۵۷ هزار قطعه مرغ تخم‌گذار از مرز دوغارون این شهرستان به افغانستان در نیمه نخست امسال خبر داد. حسین جمشیدی اعلام کرد: صادرات جوجه‌های گوشتی نسبت به مدت مشابه س...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر هلند اذعان کرد که با وجود فرضیه‌های متعدد درباره دخالت روسیه در حوادث اخیر پهپادی تاکنون هیچ مدرکی برای اثبات این اتهامات پیدا نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های مقاومت فلسطین در دومین سالگرد «طوفان الاقصی»، جنگ غزه را وحشتناک‌ترین نسل‌کشی تاریخ خوانده، بر ادامه نبرد تا آزادی کامل تاکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر با اشاره به ادامه مذاکرات آتش‌بس در شرم‌الشیخ مصر، مسئولیت تداوم جنگ را بر عهده رژیم صهیونیستی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فعال ایتالیایی که در ناوگان جهانی صمود حضور داشت، اعلام کرد که پس از بازداشت و تجربه رفتار خشن در زندان‌های اسرائیل، به دین اسلام گرویده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است