فرهنگی‌هنری 14:24 - 11 مرداد 1403
نسخه تلویزیونی اکشن-فانتزی «هری پاتر» از شبکه مکس به شبکه اچ بی او منتقل شده است.

«هری پاتر» به تلویزیون کوچ کرد

مارک میلود و فرانچسکا گاردینر به عنوان کارگردان سریال اکشن فانتزی «هری پاتر» انتخاب شده‌اند.  این تیم دو نفره همچنین قرار است کار نگارش فیلمنامه این مجموعه پرسروصدای تلویزیونی را بنویسند.

مدیران شبکه اچ بی او در بیانیه‌ای گفته‌اند این فیلمنامه اقتباسی وفادارانه و دقیق از داستان کتاب چند جلدی و بسیار پرفروش خانم جی کی رولینگ خواهد بود.

برای بازی در نقش کاراکتر‌های مختلف و رنگارنگ داستان «هری پاتر»، قرار است از ترکیب بازیگران تازه‌ای استفاده شود.  این بازیگران یک بار دیگر به تعریف داستان حضور پسربچه خجالتی و سر به زیری می‌پردازند که راهی مدرسه جادوگری هاگوارتز شد و با آشنایی با چند نفر دیگر، ماجراجویی‌های شیرینی در دنیای جادوگری به راه انداختند.  شایان ذکر است کار انتخاب بازیگران سریال شروع شده و هنوز زمانی برای شروع کار فیلمبرداری آن تعیین نشده است.

نزدیکان به اچ بی او می‌گویند این سریال در حال و هوایی شبیه ۲ سریال موفق و معروف سال‌های اخیر «بازی تاج و تخت» و «آخرین ما» تولید خواهد شد.

سریال «آخرین ما» با داستانی فانتزی و اکشن درباره پدری بود که به دنبال خلق شرایطی بهتر برای فرزندش در یک دنیای فانتزی و خانوادگی علمی تخیلی است.

درباره با همکاری رولینگ با سریال خبری منتشر نشده است، اما اهل فن می‌گوید تولید سریال حتما با اجازه رسمی او خواهد بود.  رولینگ یکی از سرمایه‌گذاران فرنچایز سینمایی «هری پاتر» هم بود و از این رو، سود بسیار زیادی نصیب او شد. به احتمال بسیار زیاد، او یکی از مدیران اجرایی سریال «هری پاتر» هم خواهد بود.

شنیده می‌شود که سریال «هری پاتر» برای پخش در سال ۲۰۲۵ آماده می‌شود.

امسال صنعت سینما بیستمین سالگرد نمایش عمومی «هری پاتر و زندانی آزکابان» را جشن می‌گیرد و این نکته، تبلیغات خوبی برای سریال تلویزیونی «هری پاتر» به حساب می‌آید؛ اما هنوز واکنشی از سوی دانیل رادکلیف بازیگر نقش هری پاتر سینمایی و بقیه عوامل تولید این فرانچایز بلاک باستر نسبت به تولید مجموعه تلویزیونی مخابره نشده است.

منبع: صبا


12078762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پنجم دی ماه اعلام شد و این مراکز میزبان ۱۲ هزار و ۶۸۳ مخاطب بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «سوره صنعا» به زودی روی آنتن شبکه افق سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ترکمن‌های کشورمان سرودی زیبا در وصف کشورمان سر دادند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهران، ساعت ۱۱ صبح یک روز معمولی. در کافه‌ای در خیابان فرشته، دختری ۲۸ ساله با دقت لیوان ماچای سبز فسفری را جلوی نور پنجره می‌گیرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال داستانی «سرزمین مادری» به زودی از شبکه افق پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه برنامه خود برای پخش آثار دنباله دار سینمایی، از شنبه ۶ دی‌ماه تا چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، مجموعه فیلم‌های دنباله‌دار «تنها در خانه» را روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «اشک هور» روایت روز‌های پایانی زندگی شهید علی هاشمی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنندگان برنامه پانتولیگ توانستند به خوبی کلمات پانتولیگ را حدس بزنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کافه مستند موضوعی متفاوت درباره ماجراجویی یک کوهنورد با اراده را به نمایش می‌گذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است