فرهنگی‌هنری 14:24 - 11 مرداد 1403
نسخه تلویزیونی اکشن-فانتزی «هری پاتر» از شبکه مکس به شبکه اچ بی او منتقل شده است.

«هری پاتر» به تلویزیون کوچ کرد

مارک میلود و فرانچسکا گاردینر به عنوان کارگردان سریال اکشن فانتزی «هری پاتر» انتخاب شده‌اند.  این تیم دو نفره همچنین قرار است کار نگارش فیلمنامه این مجموعه پرسروصدای تلویزیونی را بنویسند.

مدیران شبکه اچ بی او در بیانیه‌ای گفته‌اند این فیلمنامه اقتباسی وفادارانه و دقیق از داستان کتاب چند جلدی و بسیار پرفروش خانم جی کی رولینگ خواهد بود.

برای بازی در نقش کاراکتر‌های مختلف و رنگارنگ داستان «هری پاتر»، قرار است از ترکیب بازیگران تازه‌ای استفاده شود.  این بازیگران یک بار دیگر به تعریف داستان حضور پسربچه خجالتی و سر به زیری می‌پردازند که راهی مدرسه جادوگری هاگوارتز شد و با آشنایی با چند نفر دیگر، ماجراجویی‌های شیرینی در دنیای جادوگری به راه انداختند.  شایان ذکر است کار انتخاب بازیگران سریال شروع شده و هنوز زمانی برای شروع کار فیلمبرداری آن تعیین نشده است.

نزدیکان به اچ بی او می‌گویند این سریال در حال و هوایی شبیه ۲ سریال موفق و معروف سال‌های اخیر «بازی تاج و تخت» و «آخرین ما» تولید خواهد شد.

سریال «آخرین ما» با داستانی فانتزی و اکشن درباره پدری بود که به دنبال خلق شرایطی بهتر برای فرزندش در یک دنیای فانتزی و خانوادگی علمی تخیلی است.

درباره با همکاری رولینگ با سریال خبری منتشر نشده است، اما اهل فن می‌گوید تولید سریال حتما با اجازه رسمی او خواهد بود.  رولینگ یکی از سرمایه‌گذاران فرنچایز سینمایی «هری پاتر» هم بود و از این رو، سود بسیار زیادی نصیب او شد. به احتمال بسیار زیاد، او یکی از مدیران اجرایی سریال «هری پاتر» هم خواهد بود.

شنیده می‌شود که سریال «هری پاتر» برای پخش در سال ۲۰۲۵ آماده می‌شود.

امسال صنعت سینما بیستمین سالگرد نمایش عمومی «هری پاتر و زندانی آزکابان» را جشن می‌گیرد و این نکته، تبلیغات خوبی برای سریال تلویزیونی «هری پاتر» به حساب می‌آید؛ اما هنوز واکنشی از سوی دانیل رادکلیف بازیگر نقش هری پاتر سینمایی و بقیه عوامل تولید این فرانچایز بلاک باستر نسبت به تولید مجموعه تلویزیونی مخابره نشده است.

منبع: صبا


12078762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین پاسداشت هنرمندان پیشکسوت متولد آبان ماه با حضور جمعی از هنرمندان، مدیران فرهنگی و اصحاب رسانه در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزارت ارشاد از آغاز فعالیت کارگروه کاغذ در معاونت فرهنگی و فراخوان رسمی برای واردات کاغذ حوزه نشر خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با بیان اینکه تحول در صداوسیما هدفی محدود به زمان نیست، بلکه ملکه رفتاری و هویتی است؛ رویداد ملی «ایران جان» را زاییده نگاه تحولی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هفتمین نشست سراسری افق تحول رسانه ملی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما صبح روز سه‌شنبه، ۲۷ آبان‌ماه برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر تلویزیون درباره نقشش در «دشتستان» توضیح داد: در این سریال نقش مهندسی به نام خسرو را داشتم که در کار ساخت‌وساز و از منظر مالی و اجتماعی جزو طبقات بالای جامعه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوتاه «اسکار» جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه فیلم کوتاه در هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مدنی را دریافت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «اولین گمنامه» نوشته علیرضا ناسوتی با کارگردانی علیرضا عمرانی از ۲ آذر و همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه (س) در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «سه به بعد» به تهیه‌کنندگی مهدی صابر درویش، هر روز حوالی ساعت ۱۵ تا ۱۵:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با ایام شهادت و سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س) نمایش‌های سراسر کشور برای ۲ شب روی صحنه نخواهند رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما گفت: یکی از اهداف برجسته رویداد ملی «ایران جان» این بود که مردم نسبت به آن احساس رضایت داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است