اجتماعی 19:11 - 25 فروردین 1404
در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که تعداد عمره گزاران و عوامل اعزامی به سرزمین وحی از ۲۸ شهریورماه گذشته تا پایان عملیات عمره کنونی به ۲۰۵۱۶۰ نفر رسید.

اعزام بیش از ۲۰۵ هزارعمره گزار به سرزمین وحی

باشگاه خبرنگاران جوان ـ در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد مدیرعامل موسسه عمره سعادت با اشاره به اینکه آخرین کاروان‌های عمره ۱۹ فروردین به سرزمین وحی اعزام شدند، آخرین پرواز بازگشت زائران عمره گزار را اول اردیبهشت عنوان کرد.

نصراله فرهمند از پرداخت خسارت به عمره گزارانی که از قطارحرمین استفاده نکردند و یا تاخیرخارج از قرارداد در پروازشان بوده، اشاره کرد و گفت: این موارد از امروز آغاز می‌شود.

در ادامه این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت از دست اندرکاران عملیات عمره خواست که اعزام ۴۰۰ هزار نفر به بالا را برای عمره آینده که از ۱۵ محرم به بعد آغاز می‌شود در دستور کار قرار دهند.

علیرضا بیات تاکید کرد: از خدمات شرکت‌های هواپیمایی داخلی و خارجی برای اعزام عمره گزاران استفاده و رفع آسیب‌های پرواز مدنظر قرار گیرد و توجه شود که چهره مجموعه حج و زیارت بدلیل عملکرد دیگرسازمان‌ها تخریب نشود.

این جلسه با گزارش آقای حمید رضا محمدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت در خصوص شکل گیری دو کاروان حج تمتع برای ایرانیان مقیم خارج از کشور و دکتر سید علی مرعشی در باره خدمات درمانی ارائه شده در عملیات عمره و معاینات زائران حج پیش رو ادامه یافت.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به اینکه تاکنون در مدینه و مکه ۶۹۳۸۰ و ۱۳۲۶۰۸ ویزیت انجام شده است تعداد فوتی‌ها را به ترتیب ۷ و ۲۹ نفر در مدینه و مکه عنوان کرد.

وی افزود: معاینات ۸۱۶۲۷ نفر از زائران حج پیش رو هم قطعی شده است و ضمن بررسی پرونده ۳۵۹ نفر در کمیسیون کشوری تاکنون ۱۹۰ نفر تایید شدند و مجموعا استطاعت جسمی ۳۴۱ نفر در کمیسیون‌های استانی و کشوری تایید نشده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت هم مراجعه این تعداد درعملیات عمره به مراکز درمانی و فوت هموطنان را زیاد توصیف کرد و خواستار یافتن راهکار‌های مناسب با استفاده از همکاری فرهنگستان علوم پزشکی برای غربالگری زائران عمره قبل از اعزام به سرزمین وحی و اطلاع رسانی در حوزه پزشکی، درمانی و دارویی به عمره گزاران شد.

در ادامه این جلسه، آقای مرتضی آقایی معاون عتبات سازمان حج به افزایش قیمت بلیت هواپیما و ارز و تاثیر آن در هزینه ثبت نام‌های جدید سفرعتبات اشاره کرد و گفت: ارزهمراه نیز تاکنون برای زائران عتبات تحقق نیافته است و امیدواریم بانک مرکزی همکاری و این موضوع هرچه زودتر اجرایی شود.

بر اساس این گزارش، در این جلسه رئیس سازمان حج و زیارت از محور‌های مطرح شده در اولین نشست کارگروه ملی زیارت در سال ۱۴۰۴ با هدف ارتقاء ارائه خدمات به زائران گزارش داد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم توصیه کرد که از ظرفیت مدیران کاروان‌ها برای شکل گیری گروه‌ها و سفرزائران به اماکن زیارتی داخل کشور در چارچوب قانون بهره گرفته شود.

این جلسه با گزارش حجت الاسلام والمسلمین منصور میر احمدی معاون امور بین الملل بعثه مقام معظم رهبری در خصوص ایده "جایزه جهانی حج" و مراحل پیش بینی شده برای اجرای آن پایان یافت.

حجت الاسلام والمسلمین نواب خواستار بهره گیری از نظرات علما و شخصیت‌های آشنا به محور‌های در نظر گرفته شده برای اجرای این ایده شد و توصیه کرد که از فرصت حج برای جمع آوری اطلاعات استفاده شود. 



منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی حج


12178123
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» شهردار تهران از تست فنی تراموا در مسیر تهرانپارس تا میدان آزادی خبر داد و گفت: این سیستم قادر است شیب ها و پل های تهران را با ظرفیت 4 برابر اتوبوس های 18متری پوشش دهد.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» اینجا، در سایه نرده های بلند بیمارستان قلب شهید رجایی تهران، قلب هایی در انتظار تخت بیمارستانی می تپند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل وترافیک شهرداری تهران از تحویل ایستگاه ورزشگاه تختی در خردادماه سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست پایتخت از احتمال کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت ذرات معلق در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه (۲۷ و ۲۸ فروردین) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست بررسی مشکلات گازرسانی به آستان مقدس امام‌زاده عبدالله و محدوده پیرامونی روستای همه‌سین بر تسریع در حل این مشکلات تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه میان صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی کیش، سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: دانشگاه یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و دانشجویان، فرزندان این جامعه و سرمایه‌های فکری کشور به شمار می‌آیند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: خط یک بی‌آرتی تهران تبدیل به خط تراموا می‌شود، اما باید عملیات را طوری طراحی کرد که رفت‌وآمد شهروندان بهبود یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان بوشهر از رصد شاغلین غیربومی در بوشهر از طریق کدملی خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پیشین سازمان نوسازی شهرداری تهران گفت: ۸۶ درصد از محله اسلام آباد به فضای سبز و ۱۴ درصد به فضای مسکونی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است