فرهنگی‌هنری 10:10 - 14 آذر 1403
فیلم «برف و خرس»، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۵ آذر ماه به روی آنتن شبکه نمایش سیما می‌رود.

دیدن «برف و خرس» با شرح صحنه و زیرنویس برای نابینایان و ناشنوایان

ساعت ۲۳ روز پنجشنبه شبکه نمایش که به پخش فیلم‌های جدید اختصاص دارد، این هفته با پخش «برف و خرس» به کارگردانی سلجان ارگون محصول ۲۰۲۲ از سینمای ترکیه، میزبان بینندگان عزیز خواهد بود. این فیلم برای نابینایان و ناشنوایان متناسب سازی شده است.

مروه دیزدار، سایگین سویسال، اونور گورچِی، آسیه دینچسوی، اِرکان بکتاش و... از بازیگرانی هستند که در فیلم «برف و خرس» به نقش آفرینی پرداخته‌اند.

این فیلم درباره اسلی، پرستار زن جوانی است که برای انجام دوران اجباری خدمتش به روستایی سردسیری در دل کوهستانی جنگلی می‌رود. در این میان شایع شده یک خرس به روستا حمله کرده است. اسلی یک شب مردی که قصد آزار او را دارد هل داده و مرد به درون دره پرت می‌شود. خرس جسد مرد را می‌خورد و سپس ماموران انتظامی خرس را می‌کشند و بقایای جسد را پیدا می‌کنند. اسلی دچار تردید می‌شود که حقیقت را برای ماموران فاش کند یا نه...

 این فیلم ترکیه‌ای که اولین ساخته‌ی سلجن ارگون است، نخستین بار در سال ۲۰۲۲ میلادی در دوره‌ی ۵۹ جشنواره‌ی پرتقال طلایی آنتالیا نمایش داده شد و جوایز بهترین فیلم اول و بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد. سپس در چند جشنواره‌ی دیگر شرکت و جوایزی را دریافت کرد.

فیلم سینمایی «خرس و برف» که داستانی مرتبط با فضا و جامعه ترکیه را با سبک و سیاق داستان گویی اصغر فرهادی، کارگردان شناخته شده سینمای ایران ترکیب می‌کند در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شده و شبکه نمایش سیما برای مخاطبان ناشنوا، آن را با زیرنویس فارسی پخش خواهد کرد. همچنین نابینایان عزیز می‌توانند با استفاده از کانال صوتی ایجاد شده، شرح صحنه فیلم را بشنوند. بازپخش «خرس و برف» جمعه ۱۶ آذر ماه در دو نوبت ساعت ۹ و ۱۷ خواهد بود.


12123481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «دختر برقی» ساخته حسین قناعت در سومین دوره جشنواره بین‌المللی کودکان بلبل هند حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داور برنامه «کاپیتان» گفت: هر زمان کشتی افتخارآفرین باشد، موج تازه‌ای از ورزشکاران مستعد به سمت این رشته جذب می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «وینی» محصول ۲۰۲۳ ژاپن، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۸ دی ماه از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درگذشت سعید پیردوست، هنرمند ارجمند و خوش‌نام تلویزیون، سینما و تئاتر را به خانواده و جامعه هنری کشور تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است