فرهنگی‌هنری 10:10 - 14 آذر 1403
فیلم «برف و خرس»، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۵ آذر ماه به روی آنتن شبکه نمایش سیما می‌رود.

دیدن «برف و خرس» با شرح صحنه و زیرنویس برای نابینایان و ناشنوایان

ساعت ۲۳ روز پنجشنبه شبکه نمایش که به پخش فیلم‌های جدید اختصاص دارد، این هفته با پخش «برف و خرس» به کارگردانی سلجان ارگون محصول ۲۰۲۲ از سینمای ترکیه، میزبان بینندگان عزیز خواهد بود. این فیلم برای نابینایان و ناشنوایان متناسب سازی شده است.

مروه دیزدار، سایگین سویسال، اونور گورچِی، آسیه دینچسوی، اِرکان بکتاش و... از بازیگرانی هستند که در فیلم «برف و خرس» به نقش آفرینی پرداخته‌اند.

این فیلم درباره اسلی، پرستار زن جوانی است که برای انجام دوران اجباری خدمتش به روستایی سردسیری در دل کوهستانی جنگلی می‌رود. در این میان شایع شده یک خرس به روستا حمله کرده است. اسلی یک شب مردی که قصد آزار او را دارد هل داده و مرد به درون دره پرت می‌شود. خرس جسد مرد را می‌خورد و سپس ماموران انتظامی خرس را می‌کشند و بقایای جسد را پیدا می‌کنند. اسلی دچار تردید می‌شود که حقیقت را برای ماموران فاش کند یا نه...

 این فیلم ترکیه‌ای که اولین ساخته‌ی سلجن ارگون است، نخستین بار در سال ۲۰۲۲ میلادی در دوره‌ی ۵۹ جشنواره‌ی پرتقال طلایی آنتالیا نمایش داده شد و جوایز بهترین فیلم اول و بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد. سپس در چند جشنواره‌ی دیگر شرکت و جوایزی را دریافت کرد.

فیلم سینمایی «خرس و برف» که داستانی مرتبط با فضا و جامعه ترکیه را با سبک و سیاق داستان گویی اصغر فرهادی، کارگردان شناخته شده سینمای ایران ترکیب می‌کند در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شده و شبکه نمایش سیما برای مخاطبان ناشنوا، آن را با زیرنویس فارسی پخش خواهد کرد. همچنین نابینایان عزیز می‌توانند با استفاده از کانال صوتی ایجاد شده، شرح صحنه فیلم را بشنوند. بازپخش «خرس و برف» جمعه ۱۶ آذر ماه در دو نوبت ساعت ۹ و ۱۷ خواهد بود.


12123481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صدا و سیما درباره آگهی دمنوش‌های گیاهی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پخش هر آگهی سلامت‌محور تنها پس از دریافت مجوز رسمی از سازمان غذا و دارو انجام می‌شود و محصول مورد بحث دارای پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت (دانشگاه علوم پزشکی گیلان) است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه مستند «عمق میدان»، «در میان درختان انجیر» و «هر شش ثانیه یک نفر» از تولیدات گروه مستند شبکه افق به بخش‌های مختلف نوزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت راه یافتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امین زندگانی با نقشی متفاوت و غیر منتظره در سریال ماورایی ساهره حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در مسیر خاطره‌بازی با فیلم‌های مطرح تاریخ سینما از همین هفته باکس‌های ویژه آخر هفته خود را به نمایش فیلم‌های جکی جان اختصاص می‌دهد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیما در بازدید از پشت‌صحنه سریال «عزیزآباد» روند تولید این مجموعه را مثبت ارزیابی کرد و آن را یکی از نمونه‌های رو به بلوغ تولیدات آپارتمانی تلویزیون دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه آموزش از شنبه ۱۵ آذر دوره‌ای آموزشی برای معلمان را با همکاری سازمان پژوهش برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی چهارشنبه، ۱۲ آذر میزبان آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در سازمان صداوسیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ فیفا، روز جمعه ۱۴ آذر در شهر واشنگتن آمریکا برگزار می‌شود که این رویداد مهم از شبکه سه سیما به صورت زنده پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به روند احیای حریم مجموعه تئاتر شهر گفت: این روند سرعت خوبی دارد و تا زمان آغاز جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر متحول خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به پخش مسابقات قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا از رسانه ملی گفت: این مسابقات به صورت زنده پخش خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است