فرهنگی‌هنری 10:10 - 14 آذر 1403
فیلم «برف و خرس»، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۵ آذر ماه به روی آنتن شبکه نمایش سیما می‌رود.

دیدن «برف و خرس» با شرح صحنه و زیرنویس برای نابینایان و ناشنوایان

ساعت ۲۳ روز پنجشنبه شبکه نمایش که به پخش فیلم‌های جدید اختصاص دارد، این هفته با پخش «برف و خرس» به کارگردانی سلجان ارگون محصول ۲۰۲۲ از سینمای ترکیه، میزبان بینندگان عزیز خواهد بود. این فیلم برای نابینایان و ناشنوایان متناسب سازی شده است.

مروه دیزدار، سایگین سویسال، اونور گورچِی، آسیه دینچسوی، اِرکان بکتاش و... از بازیگرانی هستند که در فیلم «برف و خرس» به نقش آفرینی پرداخته‌اند.

این فیلم درباره اسلی، پرستار زن جوانی است که برای انجام دوران اجباری خدمتش به روستایی سردسیری در دل کوهستانی جنگلی می‌رود. در این میان شایع شده یک خرس به روستا حمله کرده است. اسلی یک شب مردی که قصد آزار او را دارد هل داده و مرد به درون دره پرت می‌شود. خرس جسد مرد را می‌خورد و سپس ماموران انتظامی خرس را می‌کشند و بقایای جسد را پیدا می‌کنند. اسلی دچار تردید می‌شود که حقیقت را برای ماموران فاش کند یا نه...

 این فیلم ترکیه‌ای که اولین ساخته‌ی سلجن ارگون است، نخستین بار در سال ۲۰۲۲ میلادی در دوره‌ی ۵۹ جشنواره‌ی پرتقال طلایی آنتالیا نمایش داده شد و جوایز بهترین فیلم اول و بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد. سپس در چند جشنواره‌ی دیگر شرکت و جوایزی را دریافت کرد.

فیلم سینمایی «خرس و برف» که داستانی مرتبط با فضا و جامعه ترکیه را با سبک و سیاق داستان گویی اصغر فرهادی، کارگردان شناخته شده سینمای ایران ترکیب می‌کند در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شده و شبکه نمایش سیما برای مخاطبان ناشنوا، آن را با زیرنویس فارسی پخش خواهد کرد. همچنین نابینایان عزیز می‌توانند با استفاده از کانال صوتی ایجاد شده، شرح صحنه فیلم را بشنوند. بازپخش «خرس و برف» جمعه ۱۶ آذر ماه در دو نوبت ساعت ۹ و ۱۷ خواهد بود.


12123481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با فرارسیدن نهم دی‌ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، مجموعه فیلم‌های کوتاه داستانی «مدار» روانه آنتن شبکه دو سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما اعلام کرد که بنا به اعلام طرح و برنامه سازمان صداوسیما، برنامه‌های بدون مخاطب باید از کنداکتور حذف و برنامه‌های دیگر جایگزین آن شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمایی «بزن قدش» با گویندگی ۱۲ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «تکاب» به کارگردانی سمیرا نویدی و تهیه‌کنندگی مهرشاد کارخانی در جشنواره فیلم‌های فولکلور هند به نمایش در می‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مستندی که اخیراً از ترانه علیدوستی در رسانه بی‌بی‌سی منتشر شده، تأکید او بر «فمینیست بودن» خودش یک سؤال مهم را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در پی درگذشت بهرام بیضایی فیلمساز سرشناس سینمای ایران، فیلم سینمایی «باشو غریبه کوچک» را امروز ساعت ۱۹ پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رادیو مقاومت اعلام کرد که ما همیشه شرایط را به گونه هوشیارباش و آماده‌باش تعریف کرده‌ایم، تا در هر لحظه ارتباط میدان و مخاطب برقرار باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز بصیرت، شبکه نمایش در جدول پخش خود تدارک ویژه‌ای دیده است که طی آن چهار فیلم سینمایی برای مخاطبان پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت گرامیداشت روز بصیرت، شبکه نمایش در جدول پخش خود تدارک ویژه‌ای دیده است که طی آن چهار فیلم سینمایی برای مخاطبان پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «سقوط آزاد» با گویندگی ۶ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است