فرهنگی‌هنری 10:10 - 14 آذر 1403
فیلم «برف و خرس»، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۵ آذر ماه به روی آنتن شبکه نمایش سیما می‌رود.

دیدن «برف و خرس» با شرح صحنه و زیرنویس برای نابینایان و ناشنوایان

ساعت ۲۳ روز پنجشنبه شبکه نمایش که به پخش فیلم‌های جدید اختصاص دارد، این هفته با پخش «برف و خرس» به کارگردانی سلجان ارگون محصول ۲۰۲۲ از سینمای ترکیه، میزبان بینندگان عزیز خواهد بود. این فیلم برای نابینایان و ناشنوایان متناسب سازی شده است.

مروه دیزدار، سایگین سویسال، اونور گورچِی، آسیه دینچسوی، اِرکان بکتاش و... از بازیگرانی هستند که در فیلم «برف و خرس» به نقش آفرینی پرداخته‌اند.

این فیلم درباره اسلی، پرستار زن جوانی است که برای انجام دوران اجباری خدمتش به روستایی سردسیری در دل کوهستانی جنگلی می‌رود. در این میان شایع شده یک خرس به روستا حمله کرده است. اسلی یک شب مردی که قصد آزار او را دارد هل داده و مرد به درون دره پرت می‌شود. خرس جسد مرد را می‌خورد و سپس ماموران انتظامی خرس را می‌کشند و بقایای جسد را پیدا می‌کنند. اسلی دچار تردید می‌شود که حقیقت را برای ماموران فاش کند یا نه...

 این فیلم ترکیه‌ای که اولین ساخته‌ی سلجن ارگون است، نخستین بار در سال ۲۰۲۲ میلادی در دوره‌ی ۵۹ جشنواره‌ی پرتقال طلایی آنتالیا نمایش داده شد و جوایز بهترین فیلم اول و بهترین بازیگر نقش اول زن را به دست آورد. سپس در چند جشنواره‌ی دیگر شرکت و جوایزی را دریافت کرد.

فیلم سینمایی «خرس و برف» که داستانی مرتبط با فضا و جامعه ترکیه را با سبک و سیاق داستان گویی اصغر فرهادی، کارگردان شناخته شده سینمای ایران ترکیب می‌کند در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شده و شبکه نمایش سیما برای مخاطبان ناشنوا، آن را با زیرنویس فارسی پخش خواهد کرد. همچنین نابینایان عزیز می‌توانند با استفاده از کانال صوتی ایجاد شده، شرح صحنه فیلم را بشنوند. بازپخش «خرس و برف» جمعه ۱۶ آذر ماه در دو نوبت ساعت ۹ و ۱۷ خواهد بود.


12123481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عظیمی گفت: اینکه ما بخاطر گرانی و مشکلات ناشی از تورم دست به دامن اجنبی برای بمباران به ایران شویم، در عقل و منطقی نمی‌گنجد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان، با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، برنامه «ایران جان» را تجلی نگاهی منصفانه، آینده‌نگر و تحول‌آفرین در بازنمایی سیمای جامع ایران اسلامی دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «لویانگ» با گویندگی ۳۵ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «مثبت آموزش» در یک ارتباط تلفنی ویژه و متفاوت، میزبان «استفان فردریش شفر» نو‌مسلمان آلمانی‌تبار و ساکن ایران بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای بازبینی فیلم‌های سینمایی با صدور پروانه نمایش ۶ فیلم موافقت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «بازی خونی» به کارگردانی حسین میرزاآقا محمدی، چهارشنبه ۶ اسفند ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه افق سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در تاریخ آمده است که اطرافیان یزید از بدترین انسان‌ها بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اخبار و حواشی پیرامون تولید و پخش سریال جنجالی «حمدیه» از شبکه سعودی «ام‌بی‌سی عراق»، موجی از التهاب، خشم و واکنش‌های زنجیره‌ای را در فضای سیاسی، اجتماعی و مذهبی این کشور برانگیخته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «سرزمین ستاره‌ها» از ۱۴ اسفند، همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴، هرشب ساعت ۲۱ از شبکه افق سیما پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهمان برنامه محفل خاطره جالبی را بازگو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است