فرهنگی‌هنری 16:18 - 27 شهریور 1402
مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور گفت: دوره توانمندسازی کنشگران جهاد تبیین ۳ روز حضوری برگزار خواهد شد و سپس در فضای مجازی به مدت ۶ ماه ادامه پیدا خواهد کرد. ۱۲ جلد کتاب جهاد تبیین و یک جلد کتاب ایران، محتوای آن است.

محمدی شاهرودی: دوره توانمندسازی جهادگران جبهه تبیین تا 6 ماه ادامه دارد

به گزارش خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، اولین همایش بزرگ اساتید، مبلغان و طلاب خواهر بسیجی منتخب سراسر کشور امروز آغاز شد. در این دوره ۳ روزه که به منظور توانمندسازی کنشگران جهاد تبیین برگزار شد، آیت‌الله محمود محمدی شاهرودی مسئول سازمان بسیج اساتید به عنوان سخنران و برگزارکننده این مراسم حضور داشت. شاهرودی در گفت‌وگویی با خبرنگار فارس نکاتی را درباره این دوره عنوان کرد که شرح آن را در زیر می‌خوانید.

محمدی شاهرودی در خصوص اولین دوره توانمندسازی کنشگران جهاد تبیین گفت: در راستای عملیاتی کردن طرح ملی جهاد تبین در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت جهاد تبین، سازمان بسیج طلاب و روحانیون و اساتید حوزه علمیه، یک دوره توانمندسازی را با عنوان شهید آرمان علی‌وردی برگزار می‌کند.

مسئول سازمان بسیج اساتید افزود: مهم‌ترین محور این دوره جهاد تببین، امیدآفرینی و خدمت‌رسانی است که در بحث جهاد تبیین، زیست عفیفانه، حجاب و عفاف، جمعیت، کاهش آسیب‌های اجتماعی و توانمند کردن بانوان در هدایتگری سیاسی از اهداف این دوره است.

وی ادامه داد: اکثر مدعوین و مخاطبین ما در این دوره ۸۰۰ نفره، طلاب سطح سه و چهار حوزه‌های علمیه و ۲۰۰ نفر استاد حوزه و دانشگاه و فرماندهان حوزه‌های مقاومت هستند.

محمدی شاهرودی افزود: دوره به صورت ۳ روز حضوری برگزار خواهد شد و بعد در فضای مجازی به مدت ۶ ماه ادامه پیدا خواهد کرد. ۱۲ جلد کتاب جهاد تبیین و یک جلد کتاب ایران در ۲ قاب قبل از انقلاب و بعد از انقلاب و پرسمان سیاسی، محتوای ۶ ماه آموزشی است و سپس دوره ویژه منتخبین در مشهد برگزار ادامه پیدا خواهد کرد.

وی گفت: در این دوره از علما و شخصیت‌های برجسته کشوری و لشکری از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه علمیه خواهران، برخی شخصیت‌های برجسته خواهر و برخی نمایندگان مجلس نیز دعوت شده‌اند.

مسئول سازمان بسیج اساتید در پایان اظهار امیدواری کرد که خروجی دوره به برکت روح شهید آرمان علی‌وردی که شهید جهاد تبیین و از جنس حوزه‌های علمیه به نفع انقلاب و اسلام باشد.

پایان پیام/


11994760
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه رویداد ملی «ایران‌جان، فارس ایران» و هم‌زمان با هفته بزرگداشت حافظ، برنامه به افق فلسطین، سمت خدا و صبحانه ایرانی از شیراز راهی آنتن شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت سعید مظفری، دوبلور پیشکسوت سینمای ایران، شبکه نمایش دو فیلم شاخص با صدای ماندگار او را در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با آغاز سال تحصیلی، شبکه امید با پخش مجموعه‌ی خانوادگی و پرطرفدار «برج‌های مالوری» نوجوانان را به دنیایی از دوستی، رشد و ماجراجویی در یک مدرسه شبانه‌روزی می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی در آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره ABU گفت: جهان در برابر کار فاخر و باارزش خاموش نمی‌ماند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری، دوبلور و مدیر دوبلاژ برجسته کشورمان در سن ۸۳ سالگی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلمنامه ایرانی «خون بس» نوشته سعید قاسمی، برنده جایزه جشنواره معتبر بفتایی انگلستان شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شبکه نسیم با حضور در محل ضبط مسابقه تلویزیونی «سرنخ» از روند تولید فصل چهارم این برنامه بازدید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه «ارمغان ابریشم» با نمایش ۹۰ اثر و با هدف مرور روابط ایران و چین و پیوند فرهنگی دو کشور افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور استان‌های صداوسیما همراه با جمعی از مدیران این معاونت صبح روز سه‌شنبه، ۲۲ مهر به اداره‌کل روابط‌عمومی صداوسیما آمدند و در هفتمین نشست «مستقیم جام‌جم» به تماس‌های مردمی‌با واحد امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) پاسخ دادند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی گفت: میراث‌فرهنگی مشترک ایران و چین نقشی مؤثر در تعمیق روابط دو کشور دارد و باید به عنوان پلی میان قلب‌های مردمان دو ملت مورد توجه قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است