ورزشی 21:18 - 09 مهر 1401

آغاز سی و پنجمین دوره لیگ با سه دیدار/ برتری مس و سپاهان نوین

به گزارش خبرنگار مهر، سی و پنجمین دوره رقابت‌های لیگ برتر هندبال باشگاه‌های کشور در بخش مردان از عصر امروز شنبه نهم مهرماه با برگزاری سه دیدار در شهرهای مختلف کار خود را آغاز کرد. در این رقابت‌ها ۱۲ تیم حاضر هستند و قرار است دیدارها در دو بخش رفت و برگشت برگزار شود.

ستارگان نوین برازجان، گیتی پسند اصفهان، فولاد مبارکه سپاهان، پیکان سبزوار، پرواز هوانیروز، صنعت مس کرمان، زاگرس اسلام‌آباد غرب، نفت و گاز گچساران، فولاد سپاهان نوین، زغال سنگ طبس، رعد پدافند و نیروی زمینی شهید شاملی کازرون ۱۲ تیم حاضر در این دوره از رقابت‌های لیگ برتر هندبال هستند.

اما در اولین روز از هفته اول این رقابت‌ها سه دیدار برگزار شد. در اولین مسابقه لیگ، تیم فولاد نوین اصفهان میزبان تیم پیکان سبزوار بود و با نتیجه ۳۲ بر ۲۳ مقابل این تیم به پیروزی رسید. زاگرس اسلام آباد غرب در دیگر دیدار امشب به مصاف تیم هندبال مس کرمان رفت اما برابر مهمان خود با نتیجه ۲۹ بر ۳۸ شکست خورد.

در آخرین دیدار هفته هم با تاخیر یک ساعت و نیمه در شهرستان دشتستان برگزار شد. تیم نخلستان دشتستان به مصاف تیم رعد پدافند رفت. این دیدار هم با نتیجه ۲۵ بر ۲۵ به تساوی رسید تا اولین تساوی لیگ به ثبت برسد.

نتایج کامل هفته نخست در روز شنبه نهم مهرماه به این ترتیب است:

* سپاهان نوین اصفهان ۳۲ - پیکان سبزوار ۲۳

* زاگرس اسلام آباد غرب ۲۹ - صنعت مس کرمان ۳۸

* نخلستان دشتستان ۲۵ - رعد پدافند ۲۵

فردا یکشنبه دهم مهرماه و در دومین روز از هفته نخست هم سه دیدار در شهرهای اصفهان و کازرون برگزار خواهد شد.

برنامه دیدارهای فردا یکشنبه دهم مهرماه به این ترتیب است:

* فولاد سپاهان اصفهان - زغال سنگ طبس (ساعت ۱۶:۰۰)

* پرواز هوانیروز اصفهان - نفت و گاز گچساران (ساعت ۱۶:۰۰)

* نیروی زمینی شهید شاملی کازرون - گیتی پسند اصفهان (ساعت ۱۶:۰۰)


11700312
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است