ورزشی 09:34 - 05 مرداد 1400
رییس فدراسیون ناشنوایان گفت: تاکنون خبری مبنی بر لغو مسابقات بین المللی ناشنوایان از سوی فدراسیون جهانی نداشتیم و طبق برنامه تیم های والیبال ساحلی و دوومیدانی برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان عازم لهستان خواهند شد.

تیشه گران: مشکلی برای اعزام تیم ها به مسابقات بین المللی وجود ندارد

مهران تیشه گران در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی تقویم فدراسیون جهانی، تیم ملی والیبال ساحلی ناشنوایان در قالب دو تیم دو نفره  ۱۵ مرداد راهی لهستان می شوند و تاکنون خبری مبنی بر به تعویق افتادن یا لغو این مسابقات به دلیل کرونا نداشتیم.

وی همچنین از اعزام ۴ دوومیدانی کار و ۳ مربی به مسابقات قهرمانی جهان لهستان در شهریورماه خبر داد و افزود: این مسابقات نیز طبق برنامه فدراسیون جهانی شهریورماه در لهستان برگزار می شود و مشکلی برای اعزام دوومیدانی کاران به این تورنمنت وجود ندارد. دوومیدانی کاران نیز در حال حاضر به صورت غیرمتمرکز زیر نظر مربیان تمرینات خود را پیگیری می کنند.

تیشه گران همچنین از اعزام تیم والیبال به مسابقات جهانی ایتالیا در مهرماه و تیم جودو زنان و مردان به قهرمانی جهان فرانسه در آبان ماه خبر داد و گفت: تمام ورزشکاران در اردوی آمادگی به سر می برند و مشکلی برای برگزاری اردو نداریم.

وی در پایان پیرامون این پرسش که آیا مسابقات بسکتبال انتخابی المپیک شهریور به میزبانی ایران برگزار می شود یا خیر؟ افزود: مشکلی برای میزبانی این مسابقات نداریم و تنها منتظر دریافت نامه رسمی از سوی کنفدراسیون آسیا هستیم تا شرایط را برای میزبانی این مسابقات آماده کنیم.

انتهای پیام


11163432
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه الوحده امارات از فسخ قرارداد ژوزه مورایس سرمربی خود خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم های ملی کشتی فرنگی ایران به دلیل قهرمانی در تمامی رده های سنی به عنوان برترین تیم جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پاراتکواندوکار وزن منهای ۶۳ کیلوگرم کشورمان در مسابقات پاراآسیایی جوانان به مدال طلا رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم والیبال پسران ایران در فینال رقابت‌های والیبال دانش‌آموزان زیر ۱۵سال جهان با نتیجه سه بر یک چین تایپه را مغلوب کرد و قهرمان جهان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم استقلال موفق شد در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان مقابل پالایش نفت آبادان به برتری برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی تیم ملی رویینگ زنان ایران در حالی آغاز می‌شود که دو ملی پوش المپیکی جدا از سایر نفرات تمرین می‌کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزنه برداران دختر و پسر ایران با کسب ۲۰ نشان رنگارنگ به کار خود در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ به میزبانی شهر دبی کشور امارات پایان دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در تازه‌ترین رنکینگ فیفا، تیم فوتسال بانوان ایران با یک پله سقوط در رده دهم قرار گرفت و تیم فوتسال مردان کشورمان بدون تغییر در جایگاه پنجم جهان ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های پاراوزنه‌برداری بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی ۲۰۲۵ امروز به پایان رسید و نمایندگان ایران در دسته‌های ١٠٧ و مثبت ۱۰۷ کیلوگرم به دو نشان طلا دست یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ستارگان ساری به دلیل حضور در دیدار نیمه‌نهایی لیگ برتر کشتی آزاد مقابل بانک شهر، از بازی رده‌بندی هم کنار گذاشته شد و تیم خیبر خرم‌آباد به مقام سوم رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است