اقتصادی 20:20 - 04 بهمن 1401

تصمیم‌گیری برای ساخت ۵۰ جایگاه عرضه سوخت در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی عصر امروز (سه‌شنبه، چهارم بهمن‌ماه) در حاشیه بهره‌برداری از پالایشگاه تولید قیر در شهرک کامبوزیا زاهدان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ۵۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی به شهر زابل ۴۷۰ کیلومتر آن اجرا شده است، گفت: به گفته همکارانم در شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان ۲۰۰ کیلومتر آن تزریق گاز و بیش از ۴ هزار علمک در این شهرستان نصب شده است.

وی با تأکید بر اینکه با تکمیل گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان مردم بی‌شک به سوخت نفت سفید نیاز پیدا نخواهند کرد، افزود: درباره چگونگی تأمین نفت سفید و گاز مایع امشب (سه‌شنبه) در کارگروهی ویژه در استانداری تصمیم‌گیری خواهد شد.

احداث خط لوله ۵ هزار میلیارد تومانی انتقال فرآورده نفتی برای مردم سیستان

وزیر نفت با اشاره به مشکلات ناشی از انتقال فرآورده‌های نفتی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: در نشست کارگروهی ویژه که امشب در استانداری با حضور معاون اول ریاست جمهوری برگزار می‌شود، درباره آغاز عملیات اجرایی احداث خط لوله ۱۷ اینچ انتقال فرآورده نفتی از جنوب استان کرمان به زاهدان با هزینه‌ای بیش از ۵ هزار میلیارد تومان، تصمیم‌گیری خواهد شد.

اوجی با تأکید بر اینکه یکی از مشکلات اساسی در سیستان و بلوچستان کمبود جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی و سی‌ان‌جی است، اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده ساخت ۴۰ تا ۵۰ جایگاه عرضه فرآورده نفتی و سی‌ان‌جی در این استان طی نشست شامگاه سه‌شنبه استانداری مطرح خواهد شد و در صورت تصویب ازسوی شورای اقتصاد، کمبود استان در این زمینه برطرف می‌شود.

وزیر نفت صبح امروز به همراه محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری و هیئت همراه متشکل از وزیر نیرو، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و هشت نماینده استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی برای بررسی چالش‌های انرژی و آب به سیستان و بلوچستان سفر کرده است.


11794635
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران در خصوص شرایط بازار طلا نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمارستان تخصصی قلب که توسط سازمان مجری و تأسیسات دولتی ساخته شده به پیشرفت ۸۸ درصدی رسیده که تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: تونلی حدود ۲۸ کیلومتر طول داست که تاکنون حدود ۱۷ کیلومتر از آن اجرا شده است. ان‌شاءالله در صورت تأمین اعتبارات لازم، حدود ۱۲ کیلومتر باقی‌مانده نیز به‌طور کامل تکمیل خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۱۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تشدید آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا و صدور هشدار هواشناسی در این خصوص خبر داد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر(جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: تنش آبی فقط در شهر تهران نیست و در ۶ استان دیگر نیز شرایط خاصی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت آب منطقه ای تهران گفت: کسری سالانه ۱۳۰ میلیون مترمکعبی مخازن آب زیرزمینی تهران است؛ حدود ۴۵ درصد آب شرب را از منابع زیرزمینی تأمین می‌کنیم و هیچ یک از سدهای ما از مدار خارج نشده‌اند اما برخی از سدها به حجم مرده رسیدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است