بین‌الملل 13:22 - 22 مهر 1404
نیروهای مرزبانی طالبان در راستای مبارزه با قاچاق انسان در مرز هرات ۲۰۲ نفر را که قصد عبور غیرقانونی به ایران را داشتند، بازداشت کردند.

مبارزه با قاچاق انسان؛ بازداشت ۲۰۲ مهاجر غیرقانونی توسط طالبان در مرز ایران و افغانستان

باشگاه خبرنگاران جوان- نیروهای مرزبانی طالبان در ولایت هرات از توقف ۲۰۲ نفر که قصد عبور غیرقانونی به سمت ایران را داشتند، خبر دادند.

به گزارش پایگاه ارتش ۲۰۷ الفاروق طالبان، این افراد طی هفته گذشته در منطقه موسی‌آباد شهرستان غوریان در نزدیکی مرز ایران شناسایی و بازداشت شدند.

این رویداد در حالی رخ داده که موج جدیدی از مهاجرت غیرقانونی از افغانستان به ایران به دلیل تشدید بحران اقتصادی و بیکاری در این کشور مشاهده می‌شود. از سوی دیگر، دولت ایران با اعمال محدودیت‌های شدید در صدور ویزا و تشدید روند اخراج مهاجران فاقد مدارک قانونی، مواجهه سخت‌تری با این پدیده در پیش گرفته است.

بر اساس آمارهای موجود، تنها در سال جاری حدود دو میلیون مهاجر افغان از ایران اخراج شده‌اند. با این وجود، گزارش‌ها حاکی است برخی از مهاجران بازگردانده‌شده همچنان تلاش می‌کنند از طریق مسیرهای قاچاق مجدداً وارد ایران شوند.


12234320
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین گروه از پیکر‌های شهدای فلسطینی که طی جنگ نسل‌کشی توسط اشغالگران اسرائیلی ربوده شده بودند، به طرف فلسطینی تحویل داده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا طرح گسترش «دیوار پهپادی» را برای محافظت از مناطق بیشتر پیشنهاد می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عمر بسیس، اسیر فلسطینی پس از ۲۳ سال در چارچوب توافق تبادل اسرا بین مقاومت و رژیم صهیونیستی آزاد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگری سیاسی تاکید کرد که شتاب ترامپ برای توقف جنگ نسل‌کشی اسرائیل علیه غزه، انگیزه‌ای فراتر از صلح‌طلبی دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسپانیا تأکید کرد که آتش‌بس بین حماس و اسرائیل نباید به قیمت عدم پاسخگویی عاملان «نسل‌کشی» در غزه تمام شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک تراژدی هولناک، یکی از اسرای فلسطینی پس از بازگشت به غزه متوجه شد که همسر و فرزندانش چند روز پیش در حمله هوایی اسرائیل شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد: از تمایل ترامپ برای تمرکز بر حل‌وفصل جنگ اوکراین پس از دستیابی به توافق در غزه استقبال می‌کنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در واکنش به درخواست مکرر اوکراین برای دریافت موشک‌های دوربرد آمریکایی، لوکاشنکو هشدار داد که تحویل این موشک‌ها می‌تواند جنگ هسته‌ای راه بیاندازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مالزی علت عدم دعوت به نشست شرم‌الشیخ حمایت مشروط از طرح صلح آمریکا عنوان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک وبسایت تحقیقی در افشاگری تکان‌دهنده گزارش داد که حمله موشکی ایران به اسرائیل، راز وجود یک تاسیسات نظامی-اطلاعاتی بسیار محرمانه را فاش کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است