ورزشی 17:51 - 15 دی 1404
باشگاه استقلال قصد دارد دیدار این تیم با تراکتور را در شهر یزد برگزار کند.

درخواست استقلال برای میزبانی از تراکتور در یزد

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور در هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر، روز شنبه ۲۷ دی ماه از ساعت ۱۶:۴۵ به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

با توجه به وضعیت نامطلوب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس و نبود ورزشگاه مناسب در تهران، مسئولان باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به مراجع ذی‌ربط، خواستار برگزاری این دیدار در ورزشگاه شهید نصیری یزد شده‌اند؛ ورزشگاهی که در حال حاضر به تیم چادرملو اردکان اختصاص دارد.

با این حال، مسئولان یزدی هنوز پاسخ نهایی خود را به باشگاه استقلال ارائه نکرده‌اند. این اقدام در شرایطی انجام می‌شود که یکی از مشکلات جدی استقلالی‌ها در فصل جاری نداشتن زمین مناسب برای تمرین و مسابقه است؛ موضوعی که ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی آبی‌ها، بار‌ها در اظهارات خود به آن اشاره کرده بود.

انتظار می‌رود در صورت تأیید میزبانی در یزد، استقلال بتواند با شرایط بهتری آماده دیدار حساس هفته شانزدهم شود و دغدغه‌های مربی پرتغالی در خصوص کیفیت زمین بازی تا حدی برطرف شود.

منبع: مهر


12254636
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال قصد ندارد از یک بازیکن در دیدار مقابل فولاد هرمزگان در جام حذفی استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سید مهدی سید صالحی و هومن افاضلی درباره علت فقر گلزنی در لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اتمام بازی‌های مرحله یک هشتم نهایی جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵، تیم‌های راه یافته به مرحله بعدی مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سابق پرسپولیس می‌گوید که توان استعدادی فوتبال ما به پایان رسیده است و به بن بست خوردیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع راست ازبکستانی برای حضور در پرسپولیس با این باشگاه به توافق نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین دیدار تدارکاتی خود در اردوی آماده‌سازی دوحه، برابر تیم مشیرب قطر به یک پیروزی پرگل دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در نیم فصل دوم لیگ برتر کار سخت تری مقابل حریفان خود خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون کشتی، پس از برگزاری جلسه و بررسی گزارشات واصله و استماع نظر دعوت شدگان، احکام متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی تاجرنیا در حالی از تمدید دو ساله قرارداد اندونگ خبر داده که از نظر فدراسیون او قراردادش را فسخ کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی امید ایران پیش از بازی با کره جنوبی گفت: ما گروهی منسجم و با هدف هستیم که از بازیکنان باکیفیت و بااستعداد فوتبال ایران تشکیل شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است