علمی فناوری 16:45 - 23 تیر 1399

آخرین مهلت ارسال آثار به جایزه مصطفی(ص) اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) به صورت دو سالانه و با هدف معرفی و تجلیل از محققان و دانشمندان برتر جهان اسلام برگزار می شود.

جایزه مصطفی(ص) در چهار حوزه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری نانو و کلیه زمینه‌های علم و فناوری اعطا می شود و اعلام اسامی برگزیدگان این دوره، طی آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) در آبان ماه ۱۴۰۰، صورت خواهد گرفت.

شرایط اعطای جایزه در سه حوزه تخصصی، داشتن تابعیتِ یکی از ۵۷ کشور اسلامی است، اما محدودیت سنی، جنسی و دینی برای نامزد وجود ندارد. اما در حوزه عمومی چهارم، تابعیت، جنس و سن دانشمند مد نظر نبوده و نامزد باید تنها مسلمان باشد. کلیه زمینه‌های علم و فناوری شامل حوزه های آموزشی یونسکو؛ علوم طبیعی، ریاضیات و آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی ساخت و تولید، کشاورزی، جنگلداری، شیلات و دامپزشکی، بهداشت و رفاه و همچنین علوم شناختی و اقتصاد و بانکداری اسلامی است.

نامزدها باید از سوی دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر، انجمن های علمی و فناوری و مراکز رشد، آکادمی های علوم کشورهای اسلامی، پارک‌های علم و فناوری و یا از سوی سایر دانشمندان و شخصیت های علمی برجسته به دبیرخانه این جایزه جهانی معرفی شوند. برگزیدگان در هر حوزه علاوه بر دریافت لوح و مدال جایزه، مبلغ ۵۰۰ هزار دلار جایزه نقدی دریافت می‌کنند.

مهلت برای معرفی و ارسال آثار این دوره از اعطای جایزه مصطفی(ص) تا روز دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ (۳۱ آگوست ۲۰۲۰) است.


10617141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع خیرین کشور گفت: کار‌های خیریه در صورتی که به فعالیت‌های توسعه‌ای و عمرانی گره بخورد، علاوه بر ایجاد رفاه و خدمات عمومی، محرکی اثرگذار در اشتغال، کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از فردا یکشنبه ۱۶ آذر ماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: تمامی مدارس آسیب‌دیده ناشی از فرونشست زمین در استان اصفهان شناسایی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است