فرهنگی‌هنری 16:56 - 26 فروردین 1403
مدیرعامل رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه صنایع دستی و احیای بناهای تاریخی گفت: این صندوق تنها مرجع قانونی واگذاری بهره‌برداری بنا‌های تاریخی است.

تلاش صندوق توسعه و احیاء برای مرمت و واگذاری بهره‌برداری ۱۰۰ بنای تاریخی در سال جاری

شهاب طلایی شکری، مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی در جلسه مشترک با قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی و مدیران کل این معاونت به ارائه گزارشی از حضور یک ساله خود در این صندوق پرداخت و گفت: امسال هدف‌گذاری ما، واگذاری نزدیک به ۱۰۰ بنا برای مرمت و بهره‌برداری است.

وی بر انجام برنامه‌های مشترک میان صندوق و معاونت میراث فرهنگی تاکید کرد و گفت که صندوق توسعه و احیاء، بازوی اجرایی این معاونت در حوزه‌های مرمت و احیاء است.

طلایی با تأکید بر ایجاد شرایط مناسب برای حضور سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران آثار تاریخی گفت: ابنیه تاریخی حتی آثار ثبت جهانی به تنهایی نمی‌تواند سرمایه‌گذار را برای حضور در این حوزه مجاب کند. به بیان دیگر، سرمایه‌گذاری در حوزه میراث فرهنگی، پرریسک است. ما این را می‌دانیم و به همین دلیل، رویکردمان در وهله نخست احیاست، نه درآمدزایی.

مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام فعالیت‌های صندوق در چارچوب تفسیر دقیق قانون است.

در ادامه این جلسه، علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور ضمن تشکر از تلاش‌های و خدمات مدیرعامل صندوق توسعه و احیاء و همکاران وی، از توسعه همکاری‌ها میان صندوق و معاونت میراث فرهنگی قدردانی کرد.

دارابی تاکید کرد: برنامه‌ها و اقدامات صندوق با حفظ مرجعیت معاونت میراث فرهنگی و در عین حال، تسهیل و تفویض اختیار و تمرکززدایی در امور دنبال شود.

در بخش دیگری از این جلسه که امروز - یکشنبه ۲۶ فروردین - در معاونت میراث فرهنگی برگزار شد، مدیران ادارات کل این معاونت به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.


12047259
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش همزمان با ۱۷ دی ماه، اجرای طرح استعماری حذف حجاب به دست رضاخان، فیلم «شاهد عینی» را روانه آنتن می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید برنامه زنده و تخصصی فوتسال «۲۰۲۰» با محوریت بررسی رقابت‌های لیگ برتر فوتسال ایران از ابتدای سال ۱۴۰۴، از امروز روی آنتن شبکه ورزش سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد انتخابات معاونت صدای سازمان صدا و سیما گفت:۹۶ عنوان ویژه‌برنامه انتخاباتی در قالب ۸۵ قسمت برای انتخابات ۱۱ اردیبهشت پیش‌بینی شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیزدهم دی، ششمین سالگرد به شهادت رسیدن سپهبدحاج قاسم سلیمانی است؛ سربازی ۶۳ ساله که بی‌تردید یکی از قهرمانان ملی و مذهبی معاصر ایران ماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیزدهمین شیوه‌نامه موضوعی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات را ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نمایش‌های خیابانی منتخب چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از سوی دبیرخانه این رویداد هنری اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «اعجوبه‌ها» از تغییر رویکرد فصل جدید این برنامه گفت و تاکید کرد: یکی از مهمترین تفاوت‌های این فصل به نمایش گذاشتن شیرین‌کاری کودکان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده «شیش ماهه» گفت: این سریال برخلاف «برره» و «قهوه تلخ» دوز فانتزی ندارد و به کار‌های رئال و واقعی نزدیک است؛ بنابراین، برای مخاطب تازگی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر فیلمبرداری فیلم سینمایی «احمد» درباره چالش‌های فیلمبرداری این فیلم و پروژه‌های اخیر خود توضیح داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در ادامه تولیدات خود در حال تدارک و آماده سازی چندین پروژه سینمایی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است