اقتصادی 11:32 - 23 مهر 1403
رییس صندوق تثبیت بازار سرمایه اعلام کرد: جمع واریزی های صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه از ابتدای تأسیس صندوق تا 16 مهر 1403 معادل 115683 میلیارد ریال بوده است.

اعلام جزئیات واریز منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته مهدی غضنفری ـرییس هیات عامل صندوق توسعه ملی در این گفت تا پایان سال برای پرداخت بقیه تعهد خود به بازار سرمایه زمان داریم، اما اگر سازمان بورس درخواست کند که زودتر پرداخت شود امکان فوری پرداخت وجود دارد و می‌تواند همین فردا یا در ماه‌های آینده باشد. ما تاریخی را مشخص نمی‌کنیم و منتظر درخواست سازمان بورس هستیم. قبل از انتخابات ریاست جمهوری، سازمان بورس درخواست منابع داشت که کمک انجام دادیم و مرحله آخر را برای وقتی که از ما درخواست کنند نگه داشته‌ایم.

در واکنش به این موضوع، روح‌اله شریفیان رییس صندوق تثبیت بازار سرمایه با اشاره به جزییات واریزی‌های صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه توضیح داد: صندوق تثبیت بازار سرمایه درخصوص میزان منابع سالانه صندوق توسعه ملی و یک درصدی که باید از منابع این صندوق به صندوق تثبیت بازار سرمایه تزریق شود، اطلاعاتی ندارد؛ اما در چارچوب قرارداد منعقد شده میان صندوق تثبیت بازار سرمایه و صندوق توسعه ملی و در چارچوب مصوبه شورای عالی امنیت ملی (16 شهریور 99)، این صندوق متعهد شده که مبلغ 510 میلیون دلار را با نرخ حواله خرید معاملات الکترونیک ارز (ETS) در پایان هر روز واریزی به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز کند.

 

جمع واریزی‌های صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

شریفیان تاکید کرد: طبق مصوبه مجمع 1400، صندوق توسعه ملی در سود (زیان) صندوق تثبیت بازار سرمایه شریک است، از بابت عملکرد سال‌های 1401 و 1402 نیز سهم صندوق توسعه ملی از سود عملکرد صندوق پرداخت نشده و به حساب آورده نقدی این صندوق منظور شده است.

 

سهم صندوق توسعه ملی از سود (زیان) صندوق تثبیت بازار سرمایه

رییس صندوق تثبیت بازار سرمایه ادامه داد: از مجموع مبالغ درج شده در قرارداد فی‌مابین معادل 510 میلیون دلار در مجموع 486 میلیون دلار دریافت شده و مانده تعهدات صندوق توسعه ملی 24 میلیون دلار است که پیگیری‌های لازم برای اخذ وجوه مذکور در دست اقدام است.

او گفت: با توجه به نزدیک شدن فصل تنظیم بودجه کل کشور برای سال 1404، این صندوق مکاتبه لازم با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان دبیر هیات امنای صندوق تثبیت بازار سرمایه را انجام داده و پیگیری لازم درخصوص تخصیص بودجه حمایتی از ناحیه دولت برای سال 1404 در دست اقدام است تا از این طریق منابع مالی در اختیار این صندوق جهت حمایت از بازار سرمایه مورد تقویت قرار بگیرد.

 

قانون چه می‌گوید؟

صندوق تثبیت بازار سرمایه در چارچوب بند الف ماده 28 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1394 و به منظور کنترل و کاهش مخاطرات فرادستگاهی بازار(ریسک سیستماتیک) تشکیل شده است. در ماده 20 اساسنامه این صندوق هم به صراحت ذکر شده است: «صندوق توسعه ملی نیز مجاز است تا یک درصد از منابع سالانه خود را از طریق سپرده‌های خود در بانک‌های عامل در این صندوق سپرده‌گذاری کند».

انتهای پیام/

 

12104277
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مناطق آزاد در بخش سرمایه‌گذاری، ۴,۰۴۱,۰۸۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی با رشد ۳۰ درصدی و ۴۶۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی با رشد ۶۹۱ درصدی جذب شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرواز بارورسازی ابر‌ها امروز در مناطق عملیاتی شمال غرب (حوضه آبریز دریاچه ارومیه) با هدف افزایش بارش در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: فرزین برای پاسخگویی نسبت به نرخ دلار باید در مجلس حاضر شود که در همین راستا امروز جلسه‌ای در این خصوص برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت گفت: با هوشمندسازی زنجیره توزیع فرآورده‌ها، شناسایی ۶۶ هزار پروانه فعالیت غیرمعتبر و بیش از ۲ هزار کارت سوخت قاچاق‌محور امکان‌پذیر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از انتشار فراخوان جذب ۵۰۰ مدیر برای دستگاه‌های دولتی و اجرایی از فردا (سه‌شنبه) خبر داد و جزئیات شرایط مدیران مورد نیاز را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، سازمان برنامه، اتحادیه کشوری کسب و کار‌های مجازی و تاکسی‌های اینترنتی اطلاعیه مشترکی در خصوص اعطای سهمیه سوخت برای ناوگان سکو‌های اینترنتی صادر کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اوراق مرابحه ارزی شرکت پتروشیمی بندر امام به ارزش ۷۰ میلیون دلار از ۱۸ آذر در مرکز مبادله ارز و طلای ایران عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: فرآیند تقویم دارایی‌های شرکت‌های بزرگ دولتی را آغاز کرده‌ایم و در صورت اخذ مجوز‌های لازم می‌توانیم سهام آنها را در بورس عرضه کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تحقیق و توسعه شرکت بورس اوراق بهادار تهران گفت: سه میلیون نفر در ایران سرمایه‌گذاری فعال دارند و ۲۲ میلیون نفر حداقل یک بار در بازار رمزارز معامله کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: ایران با مساحت ۱۶۴ میلیون هکتار فقط ۱۱ درصد آن یعنی ۱۸.۵ میلیون هکتار جزء اراضی کشاورزی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است