فرهنگی‌هنری 20:55 - 17 مرداد 1403
مجموعه مستند «تازه نفس» قصه جوانان دهه شصتی و هفتادی است که در رشته و تخصص خود از مفاخر ایران زمین محسوب می‌شوند.

روایتی از کشتی گیر فوق سنگین آزاد کشورمان در «تازه نفس»

مجموعه مستند «تازه نفس» از تولیدات گروه مستند شبکه افق به تهیه کنندگی و کارگردانی محمد جواد رئیسی است. این مجموعه ۵۰ قسمت است و همزمان با پخش تولید آن در جریان است.

مجموعه مستند تازه نفس قصه جوانان دهه شصتی و هفتادی است که در رشته و تخصص خود از مفاخر ایران زمین محسوب می‌شوند. این مجموعه مستند چهارشنبه‌ها ساعت ۲۱:۳۰ به روی آنتن شبکه افق می‌رود.

قسمت شانزدهم این مستند چهارشنبه ۱۷ مرداد ماه روی آنتن می‌رود. سوژه قسمت شانزدهم امیر حسین زارع متولد دی ۱۳۷۹ کشتی گیر فوق سنگین آزاد کشورمان که توانست بعد از ۳۲ سال در سنگین وزن برای ایران مدال طلا به ارمغان بیاورد.

زارع که ورزش خود را با رشته باستانی آغاز کرده همواره بین ورزشکاران به خوش اخلاقی و افتادگی شهرت دارد. دو قهرمانی پیاپی در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۳ از زارع یک نابغه کشتی ساخته به شکلی که در سال ۲۰۲۳ نامزد بهترین ورزشکار سال کشتی جهان شد رشته آزاد شد و با قرار گرفتن در رتبه اول حتی توانست تیلور آمریکایی را پشت سر بگذارد.

زارع هم اکنون جز ورزشکاران شانس کسب مدال ایران در المپیک پاریس می‌باشد. زراع نیز در آخرین دیدار ورزشکاران با رهبری حضور داشت و به عنوان نماینده ورزشکاران چند دقیقه را به سخنرانی در محضر رهبر انقلاب پرداخت است.

علاقه‌مندان می‌توانند این قسمت از مجموعه مستند «تازه نفس» را امشب ساعت ۲۱:۳۰ و تکرار آن را روز بعد ساعت ۴ صبح و ۱۳ از قاب شبکه افق سیما به تماشا بنشینند.


12080795
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «زنده‌شور» که روایت اعدام چند محکوم زندانی است، مخاطب را در برابر چرایی صدور و اجرای این احکام وارد قضاوت می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی سومین هفته از بهمن ماه «پزشک کشیک»، «بازی خونی»، «اما کوچولو» و «بهترین فیلم اسلایم» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «زنده‌شور» فیلمی‌ست که آرام می‌آید، آرام پیش می‌رود و آرام هم تمام می‌شود اما در تمام این مسیر پرسشی اخلاقی را مثل خاری کوچک در ذهن تماشاگر نگه می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «زنده شور» با تاکید بر حضور در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که سینما زنده مانده است تا اعتراضات مطرح شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از همان ابتدا، وقتی نام «غوطه‌ور» را می‌شنوی، در طول فیلم به‌دنبالش می‌گردی و در نهایت به آن می‌رسی.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «دختر پری خانم» درباره حضور فیلم در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که حضور آنان در جشنواره فجر، کاری حرفه‌ای و در ادامه تولید فیلم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «مارون» بیان کرد که تلاش شده است این فیلم که به شهید هدایت الله طیب و مجاهدت‌های او می‌پردازد روایتی مستند، اما اکشن و جاسوسی داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره فیلم فجر هر روز با رویداد‌هایی همراه است، از نمایش پرخبر فیلم‌ها تا صحبت‌های کارگردانان در نشست خبری و گاه تغییراتی در آن.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «سرزمین فرشته‌ها» قرار نیست خودِ جنگ را روایت کند، بلکه می‌خواهد اثر جنگ را بر روح انسان، آن هم از زاویه کودک و معلم، به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در پی استقبال مخاطبان امشب چهاردهم بهمن در سانسی فوق‌العاده روی پرده می‌روند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است