اجتماعی 14:57 - 14 مهر 1404
مدیرکل کمیته امداد استان تهران برنامه‌های این نهاد به مناسبت «هفته فرهنگی تهران» را اعلام کرد.

اعلام برنامه‌های کمیته امداد در «هفته فرهنگی تهران»

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدابوالفضل پرپنچی با اعلام جزئیات برنامه‌های هفته فرهنگی تهران، اظهار کرد: کمیته امداد استان تهران با بهره‌گیری از فرصت هفته فرهنگی تهران، برنامه‌های متنوعی را برای خدمت رسانی بیشتر به جامعه هدف تحت حمایت خود تدارک دیده است.

وی مهم‌ترین بخش این برنامه‌ها را برپایی غرفه‌های عرضه محصولات و صنایع‌دستی مددجویان در برخی فرهنگسرا‌ها و پارک‌های شهر تهران عنوان کرد و افزود: این غرفه‌ها با شعار «حمایت از تولید ملی» فعال خواهند بود و شهروندان می‌توانند انواع محصولات غذایی، صنایع‌دستی و هنری، پوشاک، گل و گیاه، مواد غذایی تولیدشده توسط مجریان طرح‌های اشتغال کمیته امداد را به صورت مستقیم و با قیمت مناسب خریداری کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در ادامه به برنامه‌های فرهنگی اختصاص یافته در این هفته اشاره کرد و تصریح کرد: در این راستا، اردو‌های یک‌روزه خانوادگی برای تماشای تئاتر، اردوی دو روزه در قالب طرح «یاس» با محوریت امداد و نجات در منطقه فشم، و همچنین برگزاری مرحله استانی و انتخابی جشنواره سرود کمیته امداد در شهر تهران پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی با محوریت سبک زندگی ایرانی و اسلامی و همچنین مسابقات فرهنگی با موضوع «تهران؛ شهر مهربانی» و اهدای جوایز به برگزیدگان، از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این ایام است.

پرپنچی در توضیح اهداف این اقدامات گفت: این برنامه‌ها در راستای سیاست‌های کلی کمیته امداد مبنی بر ترویج فرهنگ ایثار و گذشت، تقویت روحیه نشاط و خودباوری در بین مددجویان و نیز معرفی دستاورد‌های اشتغال‌زایی و خودکفایی این نهاد انجام می‌پذیرد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در پایان از تمامی شهروندان تهرانی دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در غرفه‌های مجریان طرح‌های اشتغال، در تحقق هرچه بیشتر اهداف والای این هفته فرهنگی در حمایت از جامعه هدف کمیته امداد ، مشارکت فعالانه داشته باشند.

منبع: کمیته امداد


12232235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از رانندگان خواست با کاهش سرعت، رعایت فاصله طولی و افزایش هوشیاری از بروز تصادفات در موج بارشی فردا جلوگیری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: مشکل اصلی پایتخت، کمبود آب نیست، مدیریت نادرست مصرف است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۱ تهران اعلام کرد: بزرگ‌ترین دیوارنگاره شهرداری تهران در تقاطع خیابان جمهوری اسلامی و ولیعصر (عج) اجرا و اکران شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ موفق شدند اعضای یک باند کلاهبرداری فروش خودرو‌های تصادفی را در قالب قرار صوری و طی دو عملیات دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اصلاح ماده ۴۱ قانون کار اعلام وصول شد، این طرح شورای عالی کار را به افزایش کف دستمزد، حداقل مساوی با نرخ تورم مکلف می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی کمیته امداد از پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به دانشجویان و نخبگان تحت حمایت در هشت ماهه سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی ورود موج بارشی قدرتمند از امروز به کشور، نیرو‌های هلال‌احمر در سراسر کشور به حالت آماده‌باش درآمدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است