هشدار سازمان ملل در مورد تهدیدات هوش مصنوعی علیه بشریت

سازمان ملل هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند تهدیدی برای وجود بشریت باشد.

هشدار سازمان ملل در مورد تهدیدات هوش مصنوعی علیه بشریت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - ولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند تهدیدی برای بشریت باشد و متعهد شد که شرکت‌های هوش مصنوعی را برای کاهش خطرات، از جمله اختلال در خدمات، ارتباطات و سیستم‌های دموکراتیک، تحت فشار قرار دهد.

 او در سخنرانی پیش از دومین دوره تصدی خود، خواستار حفاظت‌های قوی در برابر هوش مصنوعی شد. در این سخنرانی، او همچنین استفاده ادعایی روسیه از پهپاد‌های خودران را محکوم کرد. این سخنرانی جامع، اولین سخنرانی او در شورای ۴۷ عضوی از زمان پیروزی در دوره چهار ساله خود در ژوئیه گذشته بود.

هشدار‌ها در مورد توسعه هوش مصنوعی

تورک گفت: «من نگرانی‌های کسانی را که در این زمینه کار می‌کنند، در مورد اینکه هوش مصنوعی پیشرفته می‌تواند تهدیدی برای وجود بشریت باشد، درک می‌کنم. امروز، من خواستار تلاشی جامع برای ایجاد حفاظت‌های قوی برای حفاظت و امنیت هوش مصنوعی قبل از اینکه خیلی دیر شود، هستم.»

تورک در مورد ماهیت خطرات توضیح بیشتری نداد، اما سخنگوی دفتر او گفت که هرگونه اختلال در سیستم‌های قدرتمند هوش مصنوعی می‌تواند زیرساخت‌های حیاتی و نهاد‌های دموکراتیک را فلج کند.

وی به «رفتار‌های جدی آموزش بدافزار» در حادثه «Hugging Face» در ماه ژوئیه اشاره کرد، که در آن انبوهی از برنامه‌های OpenAI یک پلتفرم منبع باز را به خطر انداختند و گفت که این نشان می‌دهد که قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی سریع‌تر از اقدامات حفاظتی در حال توسعه هستند.

تورک هشدار داد که تعداد انگشت‌شماری از افراد «قدرت تقریباً مطلق بر هوش مصنوعی» دارند، بدون اینکه از هیچ یک از آنها نام ببرد. از جمله برجسته‌ترین شرکت‌های هوش مصنوعی می‌توان به Meta، Anthropic، OpenAI و Google اشاره کرد.

او گفت: «حداقل، ما به کشور‌هایی که میزبان هوش مصنوعی هستند و ذینفعان در زنجیره‌های تأمین آن نیاز داریم تا در مورد خطوط قرمز خاص به توافق برسند.»

منبع: الیوم السابع

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«خبرگزاری فارس» افشای ۹ ماهه اطلاعات رمزگذاری‌نشده ۳ میلیون پرسنل ارتش آمریکا، شکاف عمیق میان ادعاهای پنتاگون مبنی بر پیشرفت و ضعف‌های اولیه سایبری را آشکار کرد.
علمی فناوری
«خبرگزاری فارس» تولید ۳۰ هزار هشدار پیش‌بینی خرابی توسط هوش مصنوعی پَندا، نتوانسته گره تأخیرهای طولانی‌مدت در تعمیر و بازگشت هواگردهای آمریکا به خدمت را باز کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیماری آلزایمر یک بیماری چالش برانگیز برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی غذا‌ها برای بدن ارزشمند بوده و سلامت مفاصل را تضمین می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص جراحی دهان و فک گفت: ضایعات خوش خیم، در ناحیه فک درد ایجاد نخواهد کرد؛ برخی از درد‌های فک به دلیل عفونت دندان یا لثه است.
علمی فناوری
«خبرگزاری فارس» پارلمان یونان با تصویب قانونی جدید، دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی را ممنوع کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عمومی سازمان غذا و دارو اسامی ۱۲ محصول آرایشی صورت فاقد مجوز‌های قانونی را که در بازار عرضه شده‌اند، اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام و انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو در رشته‌هایی که پذیرش آنها در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی است، امشب پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«خبرگزاری فارس» طبق اعلام اپراتورها تعرفه مکالمه، پیامک و اینترنت همراه ۴۰ درصد افزایش یافت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مالزی، استفاده کارمندان دولت از اپلیکیشن مسیریابی وِیز، متعلق به شرکت آلفابت، را با هدف «محافظت از اطلاعات دولتی و داده‌های شخصی کاربران در برابر خطر سوءاستفاده رژیم اسرائیل» ممنوع کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است