اقتصادی 12:45 - 10 مهر 1401

ایران مقتدر مرهون رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بیمه سینا، عبداله سلطانی ثانی در نشست تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس شرکت که با حضور رئیس هیئت مدیره و برخی اعضا هیئت عامل شرکت برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با بیان این که رزمندگان دفاع مقدس در هر مجموعه‌ای نعمت و برکت هستند، اظهار کرد: وظیفه ما خدمت به این عزیزان است و امیدواریم که بتوانیم این خدمت را به نحو مطلوب انجام دهیم.

مدیرعامل بیمه سینا با اشاره به رشادت‌ها و دلاورمردی‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس افزود: رزمندگان با آن همه سختی‌ها و امکانات محدود توانستند انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را اداره کنند که حقاٌ و انصافاٌ به نحو مطلوب اداره کردند و ایران مقتدر، مرهون رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس است.

نایب رئیس هیئت مدیره بیمه سینا عنوان کرد: رزمندگان و پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت مایه خیر و برکت جامعه هستند؛ تقدیر و قدردانی‌ها در مقابل خدمات شما در دفاع از کیان انقلاب اسلامی بسیار ناچیز است.

سلطانی ثانی مدیرعامل بیمه سینا در ادامه یادآور شد: بسیار خرسندیم که در هفته دفاع مقدس سهم ناچیزی در تجلیل از رزمندگان و پیشکسوتان جهاد و شهادت داشتیم و امیدواریم با همّت مدیران متخصص و جهادی بیمه سینا در جهت تبیین ارزش‌های دفاع مقدس، مجاهدت ایثارگران و شناساندن ارزش‌های والای شهدای گرانقدر همواره کوشا باشیم.

در ادامه حسن صنعتی رئیس هیئت مدیره بیمه سینا که از رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس است، گفت: برگزاری جلسات و مراسم تقدیر از رزمندگان در هر سازمانی، اقدامی ارزشمند و شایسته است که نشان از نگاه ارزشی و روحیه جهادی مدیران ارشد بیمه سینا دارد.

وی افزود: دفاع و حمایت از وطن و سرزمین مادری وظیفه هر وطن‌پرست و عاشق خاک و میهن است که در اوایل دوران دفاع مقدس مردم ایران به خوبی خود را نشان دادند و با سربلندی از این آزمون الهی بیرون آمدند.

در پایان این مراسم از ۵ نفر از پیشکسوتان دفاع مقدس شاغل در شرکت بیمه سینا با اهدا لوح سپاس تقدیر و تجلیل شد.

ایران مقتدر مرهون رشادت‌های رزمندگان دفاع مقدس است

اشتراک گذاری در کلوب

11700632
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه بعد از ظهر در استان‌های کردستان و جنوب آذربایجان غربی افزایش ابر و بارش باران خواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج – تهران محدوده محمدیه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تهران روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه چهارم و پنجم آذر با نظر مدیر آن دستگاه به صورت دورکاری فعالیت می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه پایبند به توافقات بین‌المللی و کنوانسیون‌های وضع شده در آیمو بوده و هست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دهمین دوره عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا سه‌شنبه ۴آذر ماه در سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به فعالیت شعب کشیک بانک‌ها، بورس‌ها فردا فعال هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: فردا سه‌شنبه ۴ آذرماه به سبب آلودگی هوا بانک‌های استان تهران به جزء فیروزکوه به صورت شعب کشیک فعالیت دارند اسامی شعب کشیک در سایت هر بانک اعلام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت:اخذ هرگونه مالیات از کارتخوان‌ها دروغ است و تنها مقرر شده است حدود ۱۰۰ رستوران لوکس در مناطق شمالی تهران، مالیات بر ارزش افزوده‌ای که همین حالا از مردم دریافت می‌کنند، بصورت برخط و همزمان با انجام تراکنش به خز...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شالچی با اشاره به ضرورت انتقال حقیقت این وقایع، اظهار داشت: وفاداری ما به شهدا با انتشار روایت صادق از این جنگ صورت می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: عرصه‌ها باید تا زمان خروج شرایط آب و هوایی از سکون و گرمای فعلی مدیریت و حفاظت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است