فرهنگی‌هنری 15:12 - 08 آذر 1401

«ماجرای یوزی کوچولو» برای بچه‌ها منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب داستان «ماجرای یوزی کوچولو» نوشته یوسف بهمن آبادی و تصویرگری مهسا ولی زاده توسط انتشارات سفیر خرد به تازگی برای گروه سنی ب و ج منتشر شده است. این کتاب داستان یک یوزپلنگ به همراه مادرش است که در جنگل زندگی می‌کنند.

این کتاب به تشریح وقایعی می‌پردازد که یوزپلنگ ایرانی با آنها مواجه است و در چهار بخش مرتبط نگاشته شده که در هر بخش، یکی از مسائل پیش روی یوزپلنگ ایرانی مطرح شده است. همچنین در این کتاب به تعدادی از گونه‌های جانوری نادر کشور حاضر در محیط زندگی یوزپلنگ شامل کوکَر، هوبره و غیره به عنوان شخصیت‌های داستان اشاره شده است.

در واقع این کتاب روایتی از عدم رعایت حقوق محیط زیست و جانواران توسط انسان هاست و نشان می‌دهد که تا چه اندازه رفتار ما نسبت به حیوانات می‌تواند در انقراض گونه‌های مهم تأثیرگذار باشد.

در بخشی از این کتاب قصه می‌خوانیم:

«کوکَر این را گفت و پرواز کرد. به بالای کوه رسید. دنبال دوستش گشت اما آنجا نبود. به پرواز خود ادامه داد. به سمت برکه رفت. یوزپلنگ مشغول خوردن آب بود.

کوکر روی درخت نشست و گفت: «سلام دوست قدیمی!» یوزپلنگ سرش را بالا آورد، آب را قورت داد و گفت: «سلام آقا کوکر! چه خبر! اینجا چکار می‌کنی؟» کوکر گفت: «راستش، یه مشکلی پیش آمده، فقط شما می‌توانید کمک کنید.» کوکر قضیه را گفت. اشک بر گوشه چشمان یوزپلنگ جاری شد. با حالتی بغض آلود، گفت: «ای وای از سرنوشت ما.»

یوزپلنگ درحالی که به دور دست نگاه می‌کرد، آه سردی کشید و به کوکَر گفت: «سریع تر برویم که بچه برداردم تنهاست.»

آنها با سرعت به سمت یوزپلنگ کوچک حرکت کردند تا بالاخره به نزدیک درخت رسیدند. بچه یوزپلنگ از شدت گریه، خوابش برده بود. صدای نفس زدن‌های یوزپلنگ، یوزی کوچولو را از خواب بیدار کرد. کوکَر و یوزپلنگ را جلوی خود دید. یکدفعه پاهای خود را جمع کرد و جلویشان ایستاد. در همان حال، رو به کوکَر کرد و با صدایی گرفته، گفت: «مادرم، مادرمو دیدی؟»

کتاب «ماجرای یوزی کوچولو» در ۲۴ صفحه رنگی، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۶۰ هزار تومان عرضه شده است.


11751235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی دومین ماه از فصل پاییز فیلم‌های «فرمانده»، «دنیای لوکا»، «تعقیب غیرمعمولی»، «شب طولانی»، «میکی ۱۷»، «نقاب آهنین» و «هزار توی خرگوش» این هفته از قاب شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک ناشر کتاب معتقد است که وجود کتب مختلف در منزل می‌تواند بسیار مفید باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی با اشاره به اهتمام رسانه ملی در جبران کم‌کاری‌های صورت‌گرفته به حوزه کتاب، نویسندگی را منشأ حرکت و شروع برنامه‌سازی در رادیو و تلویزیون دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تأیید انتخاب ۲ نفر از اعضای حقیقی هیأت امنای بنیاد ملی پویانمایی» که مهرماه امسال در این شورا به تصویب رسیده بود را برای اجرا ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین معنوی وداع با پیکر مطهر ۱۰۰ شهید گمنام با حضور اقشار مختلف مردم در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی گفت: در حال حاضر سالانه ۱.۰۲ میلیون نفر گردشگر سلامت داریم که ارزیابی ما افزایش این تعداد به ۲ میلیون نفر و درآمد ۶ میلیارد یورویی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال تاریخی «نیل در خون»، از امشب ۲۸ آبان هر شب از شبکه تماشا پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر شهید در غزه از ۱۴ کودک یتیم سرپرستی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب‌های «تب ناتمام»، «همسفر آتش و برف» و «خانوم ماه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ۹۲۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور اعضا و رؤسای قوای سه‌گانه در محل نهاد ریاست‌جمهوری و با محوریت بررسی سیاست‌های حکمرانی محله‌محور و سازوکار‌های همکاری شورای محله با دستگا‌های اجرایی با تأکید بر نقش مسجد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است