فرهنگی‌هنری 15:12 - 08 آذر 1401

«ماجرای یوزی کوچولو» برای بچه‌ها منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب داستان «ماجرای یوزی کوچولو» نوشته یوسف بهمن آبادی و تصویرگری مهسا ولی زاده توسط انتشارات سفیر خرد به تازگی برای گروه سنی ب و ج منتشر شده است. این کتاب داستان یک یوزپلنگ به همراه مادرش است که در جنگل زندگی می‌کنند.

این کتاب به تشریح وقایعی می‌پردازد که یوزپلنگ ایرانی با آنها مواجه است و در چهار بخش مرتبط نگاشته شده که در هر بخش، یکی از مسائل پیش روی یوزپلنگ ایرانی مطرح شده است. همچنین در این کتاب به تعدادی از گونه‌های جانوری نادر کشور حاضر در محیط زندگی یوزپلنگ شامل کوکَر، هوبره و غیره به عنوان شخصیت‌های داستان اشاره شده است.

در واقع این کتاب روایتی از عدم رعایت حقوق محیط زیست و جانواران توسط انسان هاست و نشان می‌دهد که تا چه اندازه رفتار ما نسبت به حیوانات می‌تواند در انقراض گونه‌های مهم تأثیرگذار باشد.

در بخشی از این کتاب قصه می‌خوانیم:

«کوکَر این را گفت و پرواز کرد. به بالای کوه رسید. دنبال دوستش گشت اما آنجا نبود. به پرواز خود ادامه داد. به سمت برکه رفت. یوزپلنگ مشغول خوردن آب بود.

کوکر روی درخت نشست و گفت: «سلام دوست قدیمی!» یوزپلنگ سرش را بالا آورد، آب را قورت داد و گفت: «سلام آقا کوکر! چه خبر! اینجا چکار می‌کنی؟» کوکر گفت: «راستش، یه مشکلی پیش آمده، فقط شما می‌توانید کمک کنید.» کوکر قضیه را گفت. اشک بر گوشه چشمان یوزپلنگ جاری شد. با حالتی بغض آلود، گفت: «ای وای از سرنوشت ما.»

یوزپلنگ درحالی که به دور دست نگاه می‌کرد، آه سردی کشید و به کوکَر گفت: «سریع تر برویم که بچه برداردم تنهاست.»

آنها با سرعت به سمت یوزپلنگ کوچک حرکت کردند تا بالاخره به نزدیک درخت رسیدند. بچه یوزپلنگ از شدت گریه، خوابش برده بود. صدای نفس زدن‌های یوزپلنگ، یوزی کوچولو را از خواب بیدار کرد. کوکَر و یوزپلنگ را جلوی خود دید. یکدفعه پاهای خود را جمع کرد و جلویشان ایستاد. در همان حال، رو به کوکَر کرد و با صدایی گرفته، گفت: «مادرم، مادرمو دیدی؟»

کتاب «ماجرای یوزی کوچولو» در ۲۴ صفحه رنگی، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۶۰ هزار تومان عرضه شده است.


11751235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «دختر برقی» ساخته حسین قناعت در سومین دوره جشنواره بین‌المللی کودکان بلبل هند حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داور برنامه «کاپیتان» گفت: هر زمان کشتی افتخارآفرین باشد، موج تازه‌ای از ورزشکاران مستعد به سمت این رشته جذب می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «وینی» محصول ۲۰۲۳ ژاپن، متناسب سازی شده برای نابینایان و ناشنوایان، برای نخستین بار پنجشنبه ۱۸ دی ماه از شبکه نمایش پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی درگذشت سعید پیردوست، هنرمند ارجمند و خوش‌نام تلویزیون، سینما و تئاتر را به خانواده و جامعه هنری کشور تسلیت گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است