فرهنگی‌هنری 20:37 - 24 دی 1400

پیمان جبلی: راه حل همه مشکلات بازگشت به اقیانوس مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه جشنواره فیلم «عمار» پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما به بیان سخنانی پرداخت.

وی در این مراسم گفت: من آمادگی صحبت نداشتم چون به من نگفته بودند قرار است صحبت کنم. اما جملاتی را می‌گویم. ایام سالگرد سردار دل‌ها را پشت سر گذاشتیم در حالی که در آستانه چهل و سومین پیروزی انقلاب هستیم. ضمن اینکه در حال تجربه کردن دغدغه‌های متفاوتی در جامعه از جنس‌های مختلف مثل دغدغه دین، فرهنگ، سیاست، معیشت و… هستیم.

جبلی ادامه داد: این وضعیتی که در آن هستیم، سالگردی که پشت سر گذاشتیم و سالگردی که در پیش رو داریم یک اسم رمز دارد که آن مردم هستند. سردار حاج قاسم اقیانوسی از مردم را به جوش و خروش آورد، مردمی که بعد از انقلاب شاید یکی دو بار برای اعتراض‌ها و خواسته‌ها به خیابان‌ها نیامده بودند. مردمی که با تمام وجود خود توانستند رژیم شاهنشاهی را به سقوط برسانند، مردمی که دغدغه معیشت دارند و نگران هستند، کلید واقعی همین مردم هستند.

وی تاکید کرد: راه اساسی بازگشت به این اقیانوس است، ما راهی نداریم جز برگشتن به مردم. رسانه ملی امانت مردم در دست ماست، مردمی که اخلاق، دین، ایمان، تاریخ و همه چیز خود را به ما سپرده‌اند. برای قرار گرفتن رسانه ملی در مسیر درست خود، راه اساسی بازگشت به مردم است.

جبلی افزود: من افتخار حضور در اینجا داشتم و به نظرم عمار یکی از راه‌حل های دغدغه‌های مردم است. هم مردم به عنوان موضوع، هم به عنوان هدف نهایی و ابزار رفع مشکلات هستند. همان مردمی که انقلاب را به پیروزی رساندند، همان مردمی که در غم حاج قاسم بودند، مهم این است که ما مردم و خودمان را باور کنیم تا زمانی که این ایمان را به مردم نداشته باشیم مشکلی حل نمی‌شود.

وی در پایان گفت: از عیادت طالب‌زاده در بیمارستان خاتم به اینجا می‌آیم، حالشان خوب بود و امیدوارم حالشان بهتر هم شود.


11409501
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۸ داور ایرانی و خارجی فیلم‌های حاضر در چهار بخش از جشنواره جهانی فیلم فجر را داوری می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در جدیدترین قسمت از برنامه «کافه مستند»، مستند «خودکار»، به کارگردانی محمد ثقفی با موضوع داستان زندگی علی اکبر رفوگران، پدر نوشت‌افزار ایران، نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تهران، نخستین شبکه استانی صداوسیما، سی‌سالگی خود را در حالی جشن گرفت که امروز با هویت مستحکم و برنامه‌های پرمخاطب، به یکی از پایگاه‌های مهم رسانه‌ای کشور تبدیل شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهدی آشنا مدیر بخش عکس و ویدئوی جشنواره چهل و سومین جهانی فیلم فجر از جزئیات برپایی نمایشگاه عکس در این رویداد هنری گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قسمت آخر فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»، جمعه ۷ آذر روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی گفت: رادیو وظیفه دارد روایت دقیق و منصفانه‌ای از توانمندی‌های استان‌ها ارائه دهد و فاصله مرکز تا مناطق مختلف کشور را با روایت‌های درست و شنیدنی کم کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حسین عابدینی بازیگر سینما تلویزیون با حضور در چهل و سومین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: امیدوارم جشنواره جهانی هر سال در یک استان برگزار شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عبدالرضا رحمانی نسب کارگردان مستند کد «۰۲۴» که فانوس بهترین فیلم دوازدهمین جشنواره فیلم عمار را دریافت کرد، از جزئیات بیشتر ساخت این اثر گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قدام اخیر کانون فیلمسازان موسوم به «مستقل» در ارسال نامه‌ای سرگشاده به نوری بیلگه جیلان، کارگردان صاحب‌نام سینمای ترکیه موجی از واکنش‌های انتقادی را به دنبال داشته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دومین مجمع عمومی اتحادیه میراث‌فرهنگی آسیا (ACHA) در چونگ‌چینگ، گفت‌وگوی وزرای گردشگری ایران و مالدیو با تمرکز بر گشودن فصل تازه‌ای از همکاری‌های فرهنگی، میراثی، گردشگری و علمی برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است