فرهنگی‌هنری 20:37 - 24 دی 1400

پیمان جبلی: راه حل همه مشکلات بازگشت به اقیانوس مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه جشنواره فیلم «عمار» پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما به بیان سخنانی پرداخت.

وی در این مراسم گفت: من آمادگی صحبت نداشتم چون به من نگفته بودند قرار است صحبت کنم. اما جملاتی را می‌گویم. ایام سالگرد سردار دل‌ها را پشت سر گذاشتیم در حالی که در آستانه چهل و سومین پیروزی انقلاب هستیم. ضمن اینکه در حال تجربه کردن دغدغه‌های متفاوتی در جامعه از جنس‌های مختلف مثل دغدغه دین، فرهنگ، سیاست، معیشت و… هستیم.

جبلی ادامه داد: این وضعیتی که در آن هستیم، سالگردی که پشت سر گذاشتیم و سالگردی که در پیش رو داریم یک اسم رمز دارد که آن مردم هستند. سردار حاج قاسم اقیانوسی از مردم را به جوش و خروش آورد، مردمی که بعد از انقلاب شاید یکی دو بار برای اعتراض‌ها و خواسته‌ها به خیابان‌ها نیامده بودند. مردمی که با تمام وجود خود توانستند رژیم شاهنشاهی را به سقوط برسانند، مردمی که دغدغه معیشت دارند و نگران هستند، کلید واقعی همین مردم هستند.

وی تاکید کرد: راه اساسی بازگشت به این اقیانوس است، ما راهی نداریم جز برگشتن به مردم. رسانه ملی امانت مردم در دست ماست، مردمی که اخلاق، دین، ایمان، تاریخ و همه چیز خود را به ما سپرده‌اند. برای قرار گرفتن رسانه ملی در مسیر درست خود، راه اساسی بازگشت به مردم است.

جبلی افزود: من افتخار حضور در اینجا داشتم و به نظرم عمار یکی از راه‌حل های دغدغه‌های مردم است. هم مردم به عنوان موضوع، هم به عنوان هدف نهایی و ابزار رفع مشکلات هستند. همان مردمی که انقلاب را به پیروزی رساندند، همان مردمی که در غم حاج قاسم بودند، مهم این است که ما مردم و خودمان را باور کنیم تا زمانی که این ایمان را به مردم نداشته باشیم مشکلی حل نمی‌شود.

وی در پایان گفت: از عیادت طالب‌زاده در بیمارستان خاتم به اینجا می‌آیم، حالشان خوب بود و امیدوارم حالشان بهتر هم شود.


11409501
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «قمارباز» گفت: این فیلم از تلفیق دو ماجراست، که بخشی از آن مربوط به هک بانک مرکزی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سفر با سینمایی‌های انقلابی در ایام پیروزی انقلاب در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» والی‌نژاد با رد هرگونه شائبه دلخوری تأکید کرد که کدورتی در کار نبوده و محمدحسین مهدویان پیش‌تر دیدگاه‌های خود را در «نیم‌شب» بیان کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم مستند «بابا موشک داد» به کارگردانی مصطفی توکل‌فرد در نهمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور دارد و امشب پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه شبکه تلوبیونی بازی، همزمان با آغاز هفت‌خوان بازی‌های رایانه‌ای، برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان با حضور در واحد امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) اداره‌کل روابط‌عمومی رسانه ملی، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های این واحد قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده فیلم «کافه سلطان» گفت: جشنواره محلی برای ارزیابی فیلم‌ها کنار هم است و صرفاً نباید برای آن فیلم ساخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین روز از چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با ۹ اجرا در سالن‌های تهران برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در حالی سومین شب خود را پشت سرگذاشت که هنرمندان موسیقی نواحی با حضور پررنگ‌شان، موسیقی اقوام مختلف ایران را به مخاطبان معرفی کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عباس صالحی در بازدید از ستاد برگزاری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، دستور داد که در روند مجوز‌های موسیقی و کنسرت‌های آتی همدلی با هنرمندان مدنظر قرار گرفته شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است