استانی 11:57 - 03 اردیبهشت 1404
کشف 200 کیلوگرم موادمخدر در محورهای مواصلاتی استان یزد، نمونه ای از عزم جدی پلیس در مقابله با باندهای سازمان یافته موادافیونی است.

پلیس یزد ضربه سنگینی به باند قاچاق مواد وارد کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سردار عباسعلی بهدانی‌فرد، فرمانده انتظامی استان یزد از شناسایی و انهدام یک باند بزرگ قاچاق موادمخدر در محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.

وی اظهار داشت: در ادامه روند هدفمند مقابله با سوداگران مرگ و بر اساس اقدامات اطلاعاتی دقیق، مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان یزد با همکاری پلیس شهرستان مروست موفق شدند تحرکات قاچاقچیان را شناسایی کرده و عملیاتی دقیق را به اجرا بگذارند.

فرمانده انتظامی استان یزد، افزود: مأموران پلیس با کنترل هوشمندانه ورودی‌های جاده‌ای به منطقه، موفق به شناسایی و توقیف دو دستگاه خودروی سواری پژو شدند که حامل محموله سنگینی از موادافیونی بودند.

بهدانی‌فرد تصریح کرد: در بازرسی‌های انجام‌شده از این دو خودرو، 200 کیلوگرم انواع موادمخدر شامل 109 کیلوگرم هروئین، 51 کیلوگرم تریاک و 40 کیلوگرم شیشه کشف و ضبط شد.

وی  خاطرنشان کرد: در این عملیات، دو قاچاقچی حرفه‌ای که این محموله را از مرزهای شرقی کشور بارگیری کرده و قصد انتقال آن به مناطق مرکزی ایران را داشتند، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی استان یزد ادامه داد: پلیس مبارزه با موادمخدر استان یزد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و رصد هوشمندانه محورها، از آغاز سال جاری تاکنون موفق به شناسایی و متلاشی‌کردن سه باند اصلی قاچاق موادمخدر در استان شده‌ است.

بهدانی‌فرد تأکید کرد: این موفقیت‌ها نشان‌دهنده اراده و قاطعیت نیروی انتظامی در مبارزه بی‌امان با پدیده خانمان‌سوز موادمخدر است و پلیس استان با قدرت و پشتوانه مردمی، اجازه جولان به هیچ باندی نخواهد داد.

انتهای پیام/781/


12182454
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» دبیر اجرایی کنگره ملی 5 هزار و 500 شهید استان البرز گفت: فعالیت های تعمیقی و جریان ساز شهدا در استان البرز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، محور برنامه های کنگره ملی 5 هزار و 500 شهید البرز می شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال گذشته، صنعت کشور رشد حدود 17 درصدی در صادرات را تجربه کرده که نشان دهنده تلاش جدی برای کاهش واردات و افزایش تولید داخلی است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» نخستین کاروان حج تمتع از استان کرمانشاه امروز از فرودگاه کرمانشاه عازم جده شدند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار قزوین در چهارشنبه های صنعتی با سفر به شهرستان تاکستان از واحدهای تولیدی این شهرستان بازدید کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس کمیسیون نظارت شورای شهر یزد خواستار تعیین مسئول مشخص برای نظارت، نگهداری و ارتقای ایمنی پل های عابر پیاده توسط شهرداری شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار البرز گفت: بیش از نیمی از داروی مورد نیاز کشور در البرز تولید می شود که اهمیت راهبردی این استان را در تأمین سلامت جامعه نشان می دهد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول کنترل کیفیت هوای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اکنون هوای همدان برای همه گروه های جامعه ناسالم است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور گفت: طلاب مانوس با قرآن، سرآمد سایر مجاهدان اسلام هستند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: 82 هزار پرونده در دادگاه های صلح استان طی سال گذشته رسیدگی و رای نهایی صادر شد
استانی
«خبرگزاری تسنیم» 100 استاد دانشگاه مازرندران از رئیس قوه قضائیه درخواست کردند تا بازنگری فوری در پرونده خلع ید پژوهشکده خزر داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است