ورزشی 19:00 - 09 خرداد 1402
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: ذهن مان را روی بازی با پرسپولیس گذاشتیم تا قهرمان شویم.

ساپینتو: ذهن و قلبمان را روی بازی با پرسپولیس گذاشتیم تا قهرمان شویم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پیش از مسابقه با پرسپولیس در فینال جام حذفی در خصوص اینکه مشکلات مالی ممکن است روی بازیکنان تاثیرگذار باشد، اظهار داشت: امیدوارم اینطور نباشد. حدود 7-8 ماه است که حقوقم را دریافت نکرده ام و قول هایی هم داده شده است اما تا الان کسی پولی دریافت نکرده است. سخت است که بخواهیم روی کارمان تمرکز کنیم و خیلی خسته ایم اما ذهن مان را روی این بازی آخر گذاشته ایم تا فینال را ببریم.

* استقلال استحقاق قهرمانی را دارد

وی گفت:‌ با تمام قدرت‌مان جلو می‌رویم ما استحقاقش را داریم. با وجود همه سختی‌ها برایش جنگیده‌ایم و استحقاق داریم با قهرمانی فصل را تمام کنیم. احترام بسیار زیادی برای بازیکنان پرسپولیس قائل هستیم. بازیکنان فوق‌العاده خوب و با تجربه‌ای هستند اما به ظرفیت‌های خودمان هم ایمان داریم. به خودمان و روحیه تیمی باور داریم. بنابراین فردا می‌تواند برای ما باشد. 

*در دربی رفت ما باید برنده می شدیم

سرمربی استقلال در مورد اینکه در دربی اخیر استقلال بازنده شد و نتوانستند کاری که مقابل دیگر تیم‌ها انجام می‌دهد مقابل پرسپولیس انجام دهد، عنوان کرد: حتی آنها هم مقابل ما همین شرایط را داشتند. فکر می‌کنید آنها مستحق بودند که ما را ببرند؟ من با شما موافقم که هیچکدام استحقاق برد را نداشتند. در دربی رفت ما باید برنده می‌شدیم. دو گل به پرسپولیس زدیم اما در بازی دوم هیچکس استحقاق برد نداشت. من به نظر همه احترام می‌گذاریم و مساوی نتیجه عادلانه‌ای بود. طبیعتاً ما روی پرسپولیس مطالعه کرده‌ایم. همانطور که آنها این کار را کرده‌اند. فیلم بازی آخر را با پرسپولیس دوباره دیده‌ایم. از آن زمان تا الان چیز خاصی را تغییر نداده‌اند، سیستم و بازیکنان‌شان را همان پویایی قبلی خود را دارند ولی در عین حال این هم درست است که در دربی آخر ما بازیکنان کلیدی‌مان مصدومیت‌های کوچکی داشتند و در آن بازی خیلی روحیه خوبی نداشتند. از نظر ذهنی و بدنی خیلی سرحال و شاداب نبودند.

*احساس می کنم شرایط مان خیلی بهتر و فوق العاده است

ساپینتو افزود: به خاطر همین دلایلی که همکار شما گفت و اتفاقاتی که در این چند ماه در  تیم ما گذشت اما اکنون احساس می‌کنم شرایط‌مان خیلی بهتر است. خیلی بیشتر برای دربی آماده‌ایم، در همه زمینه‌ها تهاجمی و دفاعی، تنها چیزی که من می‌خواهم این است که همه استعدادشان را در زمین بیاورند، همانطور که در بازی‌های آخر فصل نشان دادیم. مثل بازی تراکتور، مس، همچنین مقابل نساجی فوق‌العاده بازی کردیم. در شرایط خوبی هستیم و باید از شرایط فوق‌العاده‌مان استفاده کنیم. باید همه چیزمان را در این فینال بگذاریم. همه شور و علاقه و شخصیتی که داریم و قلب‌مان را بگذاریم. 

ادامه دارد...


11904121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال جوانان ایران لیست جدیدی را برای تست گیری از بازیکنان ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نشست‌هایی جداگانه با مدیر، سرمربی و تعدادی از بازیکنان، دیدار و گفت‌و‌گو داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نشست‌هایی جداگانه با مدیر، سرمربی و تعدادی از بازیکنان، دیدار و گفت‌و‌گو داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم آلبانیایی سابق بارسلونا جزو گزینه‌های مدنظر پرسپولیس در نقل و انتقالات نیست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که بازیکنان سرخپوش در ورزشگاه بدون تماشاگر انگیزه‌ای برای بازی کردن ندارند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازی از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال امروز (دوشنبه ۱۳ بهمن) در شهر‌های خرم آباد و اصفهان برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس بیانیه‌ای درباره شایعه پراکنی‌ها در فضای مجازی و رسانه‌ای صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در نیمه نخست مقابل پیکان به تساوی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پیکان از سری رقابت‌های هفته نوزدهم لیگ برتر با نتیجه یک بر صفر به سود پیکان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران به سومین پیروزی متوالی خود در جام ملت‌های آسیا دست یافت تا به عنوان صدرنشین گروه خود راهی مرحله حذفی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است