اقتصادی 12:28 - 28 مرداد 1401
وزیر امور عمومی و حمل و نقل لبنان تاکید کرد که کشورش آماده همکاری با ایران در زمینه اجرای پروژه‌های راهبردی سازنده است.

وزیر لبنانی: آماده همکاری با ایران در پروژه‌های راهبردی هستیم

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از المرکزی، «علی حمیه» وزیر امور عمومی و حمل و نقل دولت پیشبرد امور لبنان روز پنجشنبه با «مجتبی امانی» سفیر ایران در بیروت در دفتر خود در محل وزارتخانه دیدار کرد.

در این دیدار، اوضاع سیاسی و روابط دوجانبه دو کشور و مسائل منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امانی پس از این دیدار گفت که دیدار او با علی حمیه در چارچوب دیدارهایی است که وی با مقامات لبنانی انجام می‌دهد و افزود: این فرصتی بود که طی آن با حمیه  در چند زمینه مورد نظر امور عمومی و حمل و نقل گفت‌وگو کردیم که افق گسترده‌ای برای همکاری به نفع هر دو کشور را باز می‌کند.

وزیر حمل و نقل لبنان هم این دیدار را مثبت توصیف کرد و گفت: با سفیر ایران درباره موضوعاتی صحبت کردیم که می‌تواند بحران لبنان را کاهش دهد .

او افزود: ما در وزارت حمل و نقل لبنان زیر سقف قانون لبنان و  حاکمیت ملی کار می‌کنیم و آماده همکاری با همه کشورهای دوست در جهان و تقویت روابط با آنها از جمله ایران هستیم، به استثنای دشمن اسرائیلی و امکان همکاری در پروژه‌های راهبردی سازنده به توسعه لبنان و فعال سازی امکانات عمومی کمک می‌کند.

وزیر لبنانی در پایان تاکید کرد: با شرکت‌های ایرانی علاقه‌مند به همکاری در زمینه مسائل مرتبط با وزارت حمل و نقل لبنان ارتباط مستمری برقرار خواهیم کرد.

علی حمیه پس از این دیدار هم در توئیتی گفت: دیدار با مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان فرصتی را ایجاد کرد تا تاکید کنیم که فعال سازی روابط با ایران از طریق همکاری با این کشور برای اجرای پروژه‌های راهبردی به فعال سازی امکانات عمومی وابسته به این وزارتخانه کمک می‌کند.

انتهای پیام/


11659455
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر اینکه ایران سرزمین فرصت‌های طلایی سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه نفت و گاز است، گفت: برای همکاری با کشور‌های دوست سبدی از قرارداد‌ها را طراحی کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از افزایش ۳ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز غنی در فاز ۱۳ پارس جنوبی خبر داد و گفت: این اقدام کمک شایان توجهی به تأمین پایدار گاز کشور در فصل سرد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران‌خودرو با ارسال نامه‌ای به سازمان حمایت خواستار افزایش قیمت محصولات شد، اما طبق اطلاعات به‌دست‌آمده، این سازمان به‌دلیل ناقص بودن مستندات، با درخواست خودروساز همراهی نکرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اطلاعیه در خصوص تعیین تکلیف کارت سوخت مالکین دارای چندخودرو منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته در نواحی شمال غرب شاهد بارش باران خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه ریزی برای افزایش مسیر‌های پروازی کشور‌های همسایه از جمله دبی عمان و تقویت خدمات هوایی و فرودگاهی از مهم‌ترین اهداف در حوزه هوایی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اجرایی شدن موافقتنامه‌های تجاری و ایجاد منطقه آزاد نقطه عطف در تاریخ روابط تجاری و اقتصادی بلاروس و ایران تلقی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت:ماهانه ۱۰ همت به طور متوسط درآمد دولت از کاهش تخصیص گاز به پتروشیمی‌ها کاهش می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است