استانی 01:56 - 10 فروردین 1404
پایتخت تاریخ و تمدن ایران، با جاذبه های گردشگری و آثار تاریخی تکرار نشدنی چند روزی است که میزبان گردشگران از سراسر کشور بوده و اکنون به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کشور شناخته می شود.

حال خوش مسافران نورورزی در پایتخت تاریخ و تمدان ایران+فیلم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، استان همدان یکی از استان‌های با قدمت تاریخی و فرهنگی ایران است که به خاطر جاذبه‌های طبیعی و تاریخی‌اش، مقصدی محبوب برای گردشگران به شمار می‌آید.

در این گزارش خبرنگار تسنیم با حضور خود در آرامگاه بوعلی سینا حضور پرشور گردشگران را به تصویر کشید.

استان همدان، واقع در غرب ایران، با تاریخچه‌ای غنی و جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی فراوان، به یکی از مقاصد گردشگری جذاب تبدیل شده است. این استان با داشتن آثار باستانی، طبیعت زیبا و فرهنگ غنی، سالانه میزبان هزاران گردشگر داخلی و خارجی است.

همدان به عنوان یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایران، دارای آثار تاریخی متعددی است. از جمله مهم‌ترین جاذبه‌های تاریخی این استان می‌توان به تپه هگمتانه به عنوان یکی از مراکز اصلی هخامنشیان، گنبد علویان با معماری منحصر به فرد در دوران سلجوقیان، مقبره بوعلی سینا به یاد پزشک و فیلسوف بزرگ ایرانی، مقبره شاعر دو بیتی ها و وجود کتیبه هیا تاریخی گنجنامه یادگار هخامنشیان در دل کوهستان الوند اشاره کرد.

استان همدان همچنین به خاطر مناظر طبیعی زیبایش شناخته شده است. از جمله این جاذبه‌ها می‌توان کوه الوند با ارتفاع 3500 متر، دریاچه سد اکباتان، غار علیصدر به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین غارهای آبی جهان را نام برد.

ایجاد هتل‌ها و مراکز اقامتی جدید، برگزاری جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی، و تبلیغات هدفمند در فضای مجازی از جمله اقداماتی است که برای جذب بیشتر گردشگران انجام شده است.

استان همدان با تاریخچه غنی و جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی خود، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری دارد و هرساله در تعطیلات عید نوروز تعداد قابل توجهی از مردم به سوی همدان سفر کرده و از جاذبه‌های گردشگری و آثار تاریخی بازدید می‌کنند.

 این شهر به علت جاذبه‌های متعدد و فراوان به نام "پایتخت تاریخ و تمدن ایران" مزین شده و مسافران با اشتیاق فراوان به بازدید از این مکان‌های دیدنی می‌شتابند.

.

انتهای پیام/


12172104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار اصفهان از فروش 25 میلیارد تومان صنایع دستی در 600 غرفه نوروزی در سطح استان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون فرهنگی و اجتماعی مرزبانی فراجا با تأکید بر توجه به اطلاع رسانی فداکاری و خدمات مرزبانان گفت: مأموریت مهم مرزبانان در بخش رسانه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد چرا که بدون همکاری رسانه ها ارزش و اندازه فداکاری مرزبان درک نمی شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به شهروندان توصیه کرد: روز دوازدهم فروردین از ساعت 9 صبح تا 15:30 به علت تابش اشعه فرابنفش در برابر تابش خورشید قرار نگیرند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: راه اندازی نوروزگاه ها در خراسان جنوبی کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای به همرها داشته است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار مازندران با اشاره به 2700 پروژه نیمه تمام در استان گفت: مازندران تشنه سرمایه گذار است و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس پلیس راه کردستان با اشاره به پایان ایام تعطیلات، از پیش بینی افزایش حجم تردد وسایل نقلیه در محورهای استان خبر داد و گفت: مسافران نوروزی زمان بازگشت خود را مدیریت کنند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر از خدمات رسانی نیروهای امدادگر و نجاتگر این جمعیت در 62 حادثه نوروزی خبر داد و گفت: تاکنون 166 حادثه دیده از خدمات جمعیت هلال احمر استان بوشهر بهره مند شده اند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» در حالی امسال 300 تن میوه سیب و پرتقال تنظیم بازار برای نوروز عرضه شد و یا درحال عرضه است که برخی از شهروندان از کیفیت سبدهای میوه گلایه دارند و معتقدند تنها دو ردیف رو خوب و مابقی بی کیفیت است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان طبس گفت: با حضور جمعی از مسئولان شهرستان بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی روستای هدف گردشگری ازمیغان افتتاح شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر از آمادگی کامل 8 پارک جنگلی این استان برای میزبانی از گردشگران در روز طبیعت خبر داد و گفت: بیش از 74 درصد مساحت استان بوشهر، عرصه های منابع طبیعی تشکیل می دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است