اجتماعی 14:36 - 28 خرداد 1404
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به استمرار نظارت‌های میدانی بر روند فعالیت بازار و انجام مستمر گشت‌های مشترک نظارتی، گفت: کار نظارت و رصد بازار عرضه کالا‌های مصرفی و موردنیاز مردم از جمله گوشت و مرغ به دقت و به صورت مستمر انجام می‌شود.

فعالیت مستمر گشت‌های نظارتی تعزیرات/ مشکلی در عرضه گوشت و مرغ وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، علی فرهادی روز چهارشنبه در بازدید از بازار عرضه مواد پروتئینی در میدان بهمن تهران گفت: نظارت‌های انجام شده و بازدید میدانی از روند تهیه و توزیع مواد غذایی و پروتئینی نشان می‌دهد که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و مواد پروتئینی به میزان کافی در بازار وجود دارد و عرضه توزیع هم به درستی در حال انجام است.

وی با اشاره به حضور مستمر گشت‌های مشترک نظارتی در بازار، گفت: وجود این بازرسی‌ها در بازار برای نظارت بیشتر بر تامین، عرضه و مبارزه با گرانفروشی است و به مردم این اطمینان را می‌دهیم که نظارت‌ها به سرعت و با دقت انجام می‌شود.

معاون وزیر دادگستری اظهار کرد: برای دسترسی آسان شهروندان به خدمات سازمان تعزیرات حکومتی شعبه سیاری را در میدان بهمن مستقر کرده‌ایم که چنانچه مردم شکایتی در زمینه توزیع و یا قیمت عرضه مواد پروتئینی دارند، به این واحد مراجعه و اعلام شکایت کنند.

فرهادی با اشاره به نقش تاثیر گذار مردم در هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: مردم ایثارگر و فداکار ایران اسلامی همیشه در سختی‌ها یکدیگر را یاری داده و قطعا در این ایام حساس نیز شاهد همدلی و همراهی مردم خواهیم بود.


12201351
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر برای هر موضوعی آمادگی کامل دارد و ما نیرو‌های خبره و خوبی را در اختیار داریم. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۳۱ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای افراد حساس جامعه قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به منظور بالا رفتن کیفیت زندگی، افراد باید بتوانند مهارت زیست در لحظه را کسب کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران با تأکید بر بهره‌گیری از تجربیات گذشته، گفت: دستگاه‌های تخصصی نقش مؤثری در ارتقای سلامت روان جامعه ایفا می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۴ در بازدید میدانی خود از نقاط مختلف این منطقه، چالش‌ها و نیاز‌های شهری را بررسی و بر اجرای سریع پروژه‌های محوری و توسعه محله‌ای، نگهداشت معابر و ارتقای خدمات شهری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۱۰ زندانی نیازمند استان تهران در راستای پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» آزاد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز با خانواده یکی از شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وزش باد شدید و فعال شدن کانون‌های گرد و خاک در اطراف تهران و استان‌های هم‌جوار موجب شکل‌گیری توده گرد و خاک شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در بسته خبری اربعین باشگاه خبرنگاران جوان در جریان آخرین اخبار از این رویداد بزرگ قرار بگیرید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با بیان اینکه برای خسارت خودرو و لوازم منزل فرم‌هایی مشخص شده است، تصریح کرد: این خودرو‌ها توسط سازمان مدیریت بحران و فراجا تأیید می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است