اقتصادی 16:16 - 12 آذر 1403
مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: با توجه به افزایش مه گرفتگی و کاهش دید در ارتفاعات مسافران حتما پیش از عزیمت از تجهیزات ایمنی استفاده کنند.

مه گرفتگی در ارتفاعات چالوس / مسافران از تجهیزات ایمنی استفاده کنند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - ایمان محرابی نیا مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر شاهد ️مه‌گرفتگی در ارتفاعات محور چالوس و آزادراه قزوین - رشت هستیم گفت: با توجه به شرایط ناپایداری هوا و افزایش بارش و مه گرفتگی به مسافران توصیه می شود که از سفرهای غیر ضروری پرهیز کرده و در صورت انجام سفر حتما از تجهیزات ایمنی استفاده کنند.

وی ادامه داد:  ️محور چالوس و آزادراه قزوین - رشت دارای مه‌گرفتگی در ارتفاعات و سایر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند ،همچنین  تردد در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت مسیر (رفت و برگشت) روان است. 

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور اظها رکرد: در حال حاضر شاهد ترافیک نیمه سنگین در آزادراه قزوین  کرج  تهران حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا استاندارد و حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک و ترافیک سنگین در آزادراه تهران ساوه محدوده نسیم شهر، آزادراه ساوه تهران محدوده اورین و  محور شهریار تهران محدوده شهر قدس هستیم.

 


12122763
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را پشتیبان صنعت دانست و گفت: این شرکت باید الگوی کسب‌وکار خود را بازبینی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، در رادیو اقتصاد، از تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: پروژه اتصال نهایی خطوط باغستان، کردان و حیدرآباد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پایداری و کاهش فشار شبکه برق منطقه‌ای تهران در استان البرز با احداث یک کیلومتر مسیر ۶۳ کیلوولت جدید وارد مرحله نهایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه کشی ایران خودرو دوره ششم تیرماه ۱۴۰۴ اعلام و پیامک به برندگان این دوره ارسال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از اقدامات مهم صورت‌گرفته در حوزه مناطق آزاد کشور طی ماه‌های اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای از برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهسازی محور‌های روستایی در هفت استان محروم کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: به میانگین سرانه مصرف برق در کشور، اعلام کرد که این عدد به طور متوسط حدود ۳۰۰۰ کیلووات ساعت در سال به ازای هر انشعاب خانگی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون کیفیت سایپا گفت: پارس نوآ محصول جدید این شرکت به زودی وارد بازار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری و توسعه سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: با عزم جدی دولت و اعلام رسمی وزیر نیرو، قرار است بستر لازم برای مشارکت مردم در تولید برق خورشیدی فراهم شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است