فرهنگی‌هنری 15:22 - 16 آبان 1403
هیات‌ مدیره کانون کارگردانان خانه سینما، «فریدون جیرانی» را به عنوان رئیس این کانون انتخاب کرد.

«فریدون جیرانی» رئیس کانون کارگردانان سینمای ایران شد

فریدون جیرانی در جلسه اخیر هیات‌مدیره کانون کارگردانان سینمای ایران، به اتفاق آراء ریاست کانون کارگردانان را به عهده گرفت.

محسن امیریوسفی رئیس پیشین کانون نیز به دلیل حضور در هیات‌ مدیره خانه سینما و طبق قانون، از ریاست این کانون استعفاء داد.

جیرانی ضمن قدردانی از امیر یوسفی برای پذیرفتن نمایندگی کانون در انتخابات خانه سینما، از ۸ سال ریاست او در سه دوره هیات‌مدیره کانون کارگردانان سینمای ایران تقدیر کرد. امیر یوسفی زین پس نائب‌رئیس هیات‌ مدیره خانه سینما خواهد بود.

امیر یوسفی نیز ضمن تشکر و تبریک به جیرانی، اعلام کرد که تا پایان این دوره همچنان وظایف صنفی خود در کنار اعضای هیات‌ مدیره کانون کارگردانان را بر عهده می‌گیرد، اما علیرغم پیشنهاد و اصرار هیات مدیره، مسئولیت جدیدی را در کانون کارگردانان نپذیرفت.

در این جلسه محمدرضا عرب به عنوان نایب رئیس، مازیار میری، سخنگو، وحید موسائیان به عنوان خزانه‌دار و دانش اقباشاوی در مقام دبیر کانون کارگردانان سینمای ایران معرفی شدند.

کانون کارگردانان سینمای ایران در سال ۱۳۶۸ تاسیس شد و از صنوف قدیمی و پیشرو سینما به حساب می‌آید.

منبع: ایرنا


12113598
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم گفت: دیپلماسی قرآنی یکی از بهترین روش‌های مقابله با اقدامات قرآن‌ستیزانه و دین‌ستیزانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «گرانش» گفت: این برنامه با حضور استادان برجسته در حوزه‌های مختلف علمی و با حمایت فرهنگستان علوم، پیام توحید و خداشناسی را از زبان دانشمندان کشور به مخاطبان منتقل می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماه رمضان که از راه می‌رسد، مأوای دل‌ها آرام‌تر می‌شود و رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگر مأمور رساندن طنین آیات آسمانی به خانه‌های مردم‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده برنامه «دو نقطه» درباره آن گفت: «دو نقطه» مسابقه زبان فارسی و پلتفرمی است که می‌شود در هر موقعیتی از آن بهره برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید مسابقه «شهروند و مافیا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجید فتاحی، با تغییراتی اساسی در فرم اجرا و فضایی سینمایی، به‌زودی از شبکه نسیم پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» باغ تاریخی کاخ نیاوران از امروز (دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴) بار دیگر باز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مادر جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان در شب پنجم ماه مبارک رمضان آسمانی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک مادر لبنانی از ارادت خود به رهبر معظم انقلاب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است