علمی فناوری 15:50 - 29 فروردین 1400
نماینده اتحادیه انجمن های علوم کشاورزی با بیان این که اگر مانع تراشی هایی که نسبت به توسعه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور شد، سر بیوتکنولوژی دارویی هم آمده بود، امروز دستاوردهای بزرگی مثل تولید داروهای بیوسیمولار را نداشتیم، تاکید کرد: با مانع زدایی و فراهم کردن زمینه های اشتغال مولد فارغ التحصیلان جوان در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی می توان کشور را در بسیاری از حوزه های حساس مرتبط با امنیت غذایی و دارویی به خودکفایی رساند.

رفع موانع توسعه مهندسی ژنتیک، فرصتهای شغلی زیادی را فراهم می کند

به گزارش ایسنا، مهیار رفعتی اظهار کرد: اتفاقات مثبتی که این روزها در زمینه تولید داخلی واکسن و داروهای بیوتکنولوژی شاهدیم، نشان دهنده اهمیت توجه به بیوتکنولوژی است و اگر اشتباهی که در مانع تراشی و جلوگیری از تولید ملی محصولات بیوتکنولوژی کشاورزی و وابسته نگه داشتن کشور به واردات افتاد، در بیوتکنولوژی  پزشکی و دارویی هم افتاده بود، مسلما چنین روزهای خوبی را در زمینه تولید داروهای بیوسیمولار نمی دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه بیوتکنولوژی هر چه به سمت جلو می رویم، فرصت‌های بیشتر و دستاوردهای بزرگتری حاصل می شود. درست است که در حال حاضر موانع و چالش هایی خصوصا در زمینه مهندسی ژنتیک کشاورزی وجود دارد، ولی اگر واقع بینانه به شرایط نگاه کنیم، آینده را بسیار روشن خواهیم دید.

رفعتی تصریح کرد: خوشبختانه در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی زمینه های بسیار خوبی برای کارآفرینی و اشتغال دانش آموختگان وجود دارد و حتی در زمینه زیست فناوری کشاورزی هم اگر بتوان مقداری از چالش ها و فشارهایی را که بر محققان این حوزه وارد می شود، رفع کرد، ظرفیت ها و فرصتهای بسیار خوبی در حوزه هایی مثل مهندسی ژنتیک، کشت بافت و... برای کارآفرینی و کاهش وابستگی به واردات وجود دارد.

دبیر اجرایی سلسله وبینارهای تخصصی کارآفرینی و فرصتهای ویژه شغلی در حوزه زیست شناسی، زیست پزشکی و علوم کشاورزی در ادامه با اشاره به برگزاری سه دوره از این وبینارها در اواخر سال گذشته و تداوم آنها در سال جاری گفت: با حمایت اساتید و کارآفرینان و مدیران شرکت های پیشروی  بیوتکنولوژی و زیست پزشکی از این وبینارها و همراه شدن شتابدهنده ها با این حرکت این وبینارها عملا به فرصتی برای کارآفرینی تبدیل شده، به طوری که قرار است تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان شرکت کننده در این سه وبینار جذب این شرکت ها شده و مقدمات راه اندازی استارت آپهایی در این حوزه فراهم شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین ملی بیوتکنولوژی، وی در پایان با بیان این که در سایه سیاست های حمایتی و برنامه های ستاد توسعه زیست فناوری و وزارت علوم در زمینه توسعه شتابدهنده ها و شرکت‌های دانش بنیان فرصت های خوبی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور فراهم شده، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای  مالی و معنوی این دستگاه ها از فعالان حوزه بیوتکنولوژی و سلسله وبینارهای کارآفرینی شاهد تاسیس چند استارت آپ  و شرکت دانش بنیان از دل این وبینارها باشیم.

چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران به میزبانی انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشگاه یزد و انجمن‌های علمی و مؤسسات پژوهشی این حوزه از ۳۱ مردادماه تا دوم شهریورماه ۱۴۰۰ با شعار «سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت» برگزار می‌شود.

انتهای پیام


11030820
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای 3I/ATLAS در طول سفر تاریخی خود به فراتر از منظومه شمسی، یک پدیده نجومی نادر را آشکار کرد که دانشمندان را متحیر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان تغییرات قابل توجهی در باکتری‌های روده بیماران در شروع بیماری التهابی روده کشف کرده‌اند که امکان تشخیص زودهنگام و توسعه درمان‌های نوآورانه را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که زنان علائم بیماری را بهتر از مردان بروز می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان نسبت به گسترش روش‌های جدید برای کلاهبرداری‌های آنلاین با نزدیک شدن به کریسمس و سال نو هشدار می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان از طریق ذره مگنتیت میکروسکوپی، ردپای گاز‌های آتشفشانی را در خاک ماه کشف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «شیوه نامه بهداشتی برگزاری مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۴» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است