علمی فناوری 15:50 - 29 فروردین 1400
نماینده اتحادیه انجمن های علوم کشاورزی با بیان این که اگر مانع تراشی هایی که نسبت به توسعه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور شد، سر بیوتکنولوژی دارویی هم آمده بود، امروز دستاوردهای بزرگی مثل تولید داروهای بیوسیمولار را نداشتیم، تاکید کرد: با مانع زدایی و فراهم کردن زمینه های اشتغال مولد فارغ التحصیلان جوان در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی می توان کشور را در بسیاری از حوزه های حساس مرتبط با امنیت غذایی و دارویی به خودکفایی رساند.

رفع موانع توسعه مهندسی ژنتیک، فرصتهای شغلی زیادی را فراهم می کند

به گزارش ایسنا، مهیار رفعتی اظهار کرد: اتفاقات مثبتی که این روزها در زمینه تولید داخلی واکسن و داروهای بیوتکنولوژی شاهدیم، نشان دهنده اهمیت توجه به بیوتکنولوژی است و اگر اشتباهی که در مانع تراشی و جلوگیری از تولید ملی محصولات بیوتکنولوژی کشاورزی و وابسته نگه داشتن کشور به واردات افتاد، در بیوتکنولوژی  پزشکی و دارویی هم افتاده بود، مسلما چنین روزهای خوبی را در زمینه تولید داروهای بیوسیمولار نمی دیدیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه بیوتکنولوژی هر چه به سمت جلو می رویم، فرصت‌های بیشتر و دستاوردهای بزرگتری حاصل می شود. درست است که در حال حاضر موانع و چالش هایی خصوصا در زمینه مهندسی ژنتیک کشاورزی وجود دارد، ولی اگر واقع بینانه به شرایط نگاه کنیم، آینده را بسیار روشن خواهیم دید.

رفعتی تصریح کرد: خوشبختانه در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی زمینه های بسیار خوبی برای کارآفرینی و اشتغال دانش آموختگان وجود دارد و حتی در زمینه زیست فناوری کشاورزی هم اگر بتوان مقداری از چالش ها و فشارهایی را که بر محققان این حوزه وارد می شود، رفع کرد، ظرفیت ها و فرصتهای بسیار خوبی در حوزه هایی مثل مهندسی ژنتیک، کشت بافت و... برای کارآفرینی و کاهش وابستگی به واردات وجود دارد.

دبیر اجرایی سلسله وبینارهای تخصصی کارآفرینی و فرصتهای ویژه شغلی در حوزه زیست شناسی، زیست پزشکی و علوم کشاورزی در ادامه با اشاره به برگزاری سه دوره از این وبینارها در اواخر سال گذشته و تداوم آنها در سال جاری گفت: با حمایت اساتید و کارآفرینان و مدیران شرکت های پیشروی  بیوتکنولوژی و زیست پزشکی از این وبینارها و همراه شدن شتابدهنده ها با این حرکت این وبینارها عملا به فرصتی برای کارآفرینی تبدیل شده، به طوری که قرار است تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان شرکت کننده در این سه وبینار جذب این شرکت ها شده و مقدمات راه اندازی استارت آپهایی در این حوزه فراهم شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین ملی بیوتکنولوژی، وی در پایان با بیان این که در سایه سیاست های حمایتی و برنامه های ستاد توسعه زیست فناوری و وزارت علوم در زمینه توسعه شتابدهنده ها و شرکت‌های دانش بنیان فرصت های خوبی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور فراهم شده، ابراز امیدواری کرد که با حمایتهای  مالی و معنوی این دستگاه ها از فعالان حوزه بیوتکنولوژی و سلسله وبینارهای کارآفرینی شاهد تاسیس چند استارت آپ  و شرکت دانش بنیان از دل این وبینارها باشیم.

چهارمین همایش بین‌المللی و دوازدهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران به میزبانی انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دانشگاه یزد و انجمن‌های علمی و مؤسسات پژوهشی این حوزه از ۳۱ مردادماه تا دوم شهریورماه ۱۴۰۰ با شعار «سده ۱۴۰۰: زیست فناوری برای امنیت غذایی و سلامت» برگزار می‌شود.

انتهای پیام


11030820
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است