ورزشی 10:38 - 04 اردیبهشت 1404
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید از مصدومیت دو بازیکن این تیم و به تبع آن غیبت احتمالی آنها در بازی حساس پیش روی کهکشانی ها خبر داد.

آنچلوتی: شاید ۲ بازیکن‌مان به ال‌کلاسیکو نرسند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته (چهارشنبه) در چارچوب دیدارهای هفته سی‌و‌سوم لالیگای اسپانیا، میزبانش تیم ختافه را با تک گل دقیقه 21 آردا گولر شکست داد تا اجازه ندهد اختلافش با بارسلونای صدرنشین در فاصله 5 هفته به پایان رقابت‌ها، بیشتر از 4 امتیاز شود. این پیروزی اما برای کارلو آنچلوتی و تیمش به بهای مصدومیت دو مهره کلیدی و خانه‌نشینی آنها در آستانه ال‌کلاسیکوی فینال کوپا دل‌ری تمام شد.

آنچلوتی در نشست خبری پس از بازی اعلام کرد که دیوید آلابا و ادواردو کاماوینگا دو بازیکنی هستند که دچار مصدومیتی جدی شده‌اند و انتظار می‌رود که بازی شنبه هفته آینده برابر بارسلونا را از دست بدهند.

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید گفت: وضعیت کاماوینگا هنوز کاملاً مشخص نیست و فردا باید دوباره معاینه شود اما هم او، هم آلابا دچار آسیب‌های عضلانی‌ شده‌اند و مخصوصاً برای او خیلی سخت خواهد بود که شنبه بتواند بازی کند. در حال حاضر، فران گارسیا تنها گزینه‌ای است که برای پست دفاع چپ داریم.

 

کارلتو در ارزیابی پیروزی تیمش برابر ختافه که به سختی حاصل شد نیز افزود: من ناراحت نیستم چون هدف ما گرفتن سه امتیاز بود. نیمه اول بهتر بودیم و نیمه دوم، بیشتر تحت فشار قرار گرفتیم. گولر به عنوان یک بازیکن میانی بازی کرد و کارش را هم خوب انجام داد. درست است که در خط دفاعی انسجام بیشتری نساز داشتیم و در خط حمله هم تأثیرگذاری لازم را نداشتیم. باید بهتر از این‌ها بازی کنیم.

آینده گولر و بازیکن‌های تعویضی تیم از جمله، اندریک فلیپه و براهیم دیاس موضوع دیگری بود که آنچلوتی درباره‌ آنها به خبرنگاران توضیح داد و گفت: گولر در آینده بیشتر نقش یک هافبک را ایفا خواهد کرد تا یک مهاجم. کیفیتی که او در بازیسازی دارد فوق‌العاده است. اندریک هم دو موقعیت داشت که در اولی نمی‌توانست بهتر از آن کار کند و دومی هم آفساید بود. براهیم هم اخیراً مدتی نیمکت‌نشین بوده اما نقش خود را به عنوان یک بازیکن تعویضی به خوبی ایفا کرد. او امروز از هر نظر بازی کاملی ارائه کرد.

انتهای پیام/


12182854
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ذوب آهن در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال با حضور هواداران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران به مدال برنز وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار خود از پنجره دوم انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۷، با نتیجه ۷۳ بر ۶۰ مغلوب اردن شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار اول مرحله فینال رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان باشگاه‌های کشور، با پیروزی استقلال مقابل آکادمی سحر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های استقلال و فجرسپاسی در چارچوب هفته بیست‌وسوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با برتری دو بر یک آبی‌پوشان تهرانی به پایان رسید تا این تیم به صدر جدول صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های پیکان و سپاهان از هفته بیست‌وسوم لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرعلی احمدلو با شکست برابر نفر سوم رده‌بندی جوانان جهان، از مسابقات بین‌المللی جوانان هلند، حذف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی‌های لیگ برتر فوتبال در روز‌های اخیر با اخبار و حواشی مختلفی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که کسانی که در پرسپولیس بازی می‌کنند و این فشار را تحمل می‌کنند به بزرگی این تیم پی می‌برند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه دست اول نگاهی به لیگ قهرمانان اروپا انداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است