ورزشی 10:38 - 04 اردیبهشت 1404
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید از مصدومیت دو بازیکن این تیم و به تبع آن غیبت احتمالی آنها در بازی حساس پیش روی کهکشانی ها خبر داد.

آنچلوتی: شاید ۲ بازیکن‌مان به ال‌کلاسیکو نرسند

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته (چهارشنبه) در چارچوب دیدارهای هفته سی‌و‌سوم لالیگای اسپانیا، میزبانش تیم ختافه را با تک گل دقیقه 21 آردا گولر شکست داد تا اجازه ندهد اختلافش با بارسلونای صدرنشین در فاصله 5 هفته به پایان رقابت‌ها، بیشتر از 4 امتیاز شود. این پیروزی اما برای کارلو آنچلوتی و تیمش به بهای مصدومیت دو مهره کلیدی و خانه‌نشینی آنها در آستانه ال‌کلاسیکوی فینال کوپا دل‌ری تمام شد.

آنچلوتی در نشست خبری پس از بازی اعلام کرد که دیوید آلابا و ادواردو کاماوینگا دو بازیکنی هستند که دچار مصدومیتی جدی شده‌اند و انتظار می‌رود که بازی شنبه هفته آینده برابر بارسلونا را از دست بدهند.

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید گفت: وضعیت کاماوینگا هنوز کاملاً مشخص نیست و فردا باید دوباره معاینه شود اما هم او، هم آلابا دچار آسیب‌های عضلانی‌ شده‌اند و مخصوصاً برای او خیلی سخت خواهد بود که شنبه بتواند بازی کند. در حال حاضر، فران گارسیا تنها گزینه‌ای است که برای پست دفاع چپ داریم.

 

کارلتو در ارزیابی پیروزی تیمش برابر ختافه که به سختی حاصل شد نیز افزود: من ناراحت نیستم چون هدف ما گرفتن سه امتیاز بود. نیمه اول بهتر بودیم و نیمه دوم، بیشتر تحت فشار قرار گرفتیم. گولر به عنوان یک بازیکن میانی بازی کرد و کارش را هم خوب انجام داد. درست است که در خط دفاعی انسجام بیشتری نساز داشتیم و در خط حمله هم تأثیرگذاری لازم را نداشتیم. باید بهتر از این‌ها بازی کنیم.

آینده گولر و بازیکن‌های تعویضی تیم از جمله، اندریک فلیپه و براهیم دیاس موضوع دیگری بود که آنچلوتی درباره‌ آنها به خبرنگاران توضیح داد و گفت: گولر در آینده بیشتر نقش یک هافبک را ایفا خواهد کرد تا یک مهاجم. کیفیتی که او در بازیسازی دارد فوق‌العاده است. اندریک هم دو موقعیت داشت که در اولی نمی‌توانست بهتر از آن کار کند و دومی هم آفساید بود. براهیم هم اخیراً مدتی نیمکت‌نشین بوده اما نقش خود را به عنوان یک بازیکن تعویضی به خوبی ایفا کرد. او امروز از هر نظر بازی کاملی ارائه کرد.

انتهای پیام/


12182854
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته دهم لیگ برتر والیبال مردان امروز (چهارشنبه دهم دی‌ماه) با هفت دیدار پیگیری شد و تیم فولاد سیرجان تعداد برد‌های خود را دو رقمی کرد و در صدر جدول باقی ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فیفا از ادغام مراسم The Best با جوایز گلوب ساکر از سال ۲۰۲۶ به بعد خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش با حضور در سالن جودوی آکادمی ملی المپیک در جریان روند آماده‌سازی تیم ملی MMA اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سپاهان پیش از دیدار مقابل استقلال گفت: باید باهوش بازی کنیم، ضمن داشتن کیفیت خوب باید خوب بازی کنیم و تمرکز بالایی داشته باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید با ۳۹ گل در صدر برترین گلزنان پنج لیگ معتبر اروپایی در سال ۲۰۲۵ قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی پرسپولیس قصد دارد سیدجلال حسینی را به کادرفنی خود اضافه کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته فوتسال از برگزاری ۲ دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال کشورمان مقابل عراق خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر پزشکی رئال مادرید از پیچ خوردگی زانوی چپ کیلیان امباپه خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان و استقلال فردا در حالی به مصاف هم می‌روند که هر ۲ تیم بیشترین شکست در تاریخ فوتبال کشور را مقابل یکدیگر داشته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روبرتو کارلوس ستاره سابق تیم ملی فوتبال و باشگاه رئال مادرید دچار عوارض قلبی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است