بین‌الملل 12:18 - 26 مهر 1404
طبق گزارش‌های عبری نتانیاهو امیدوار است سال آینده با عربستان سعودی و اندونزی توافقنامه صلح امضا کند.

نتانیاهو در جاه‌طلبی انتخاباتی؛ چشم‌امید به توافق با عربستان و اندونزی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -گزارش‌های رسانه های صهیونیستی حاکی از آن است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیراسرائیل، امیدوار است سال آینده، پیش از انتخابات عمومی، توافقنامه‌های صلح با عربستان سعودی و اندونزی امضا کند و از طریق آن جایگاه سیاسی خود را تقویت کند.

گزارشی که توسط شبکه تلویزیونی عمومی اسرائیل، کان، پخش شد، نشان داد که بنیامین نتانیاهو، ژوئن ۲۰۲۶ را به عنوان تاریخ مورد نظر برای برگزاری انتخابات عمومی کنست تعیین کرده است، به جای تاریخ رسمی که طبق قانون برای ۳ نوامبر همان سال تعیین شده است.

طبق این گزارش، نتانیاهو امیدوار است بتواند قبل از آن تاریخ، توافقنامه‌های صلح جدیدی را با اندونزی و عربستان سعودی امضا کند، اقدامی که هدف آن تقویت جایگاه سیاسی او پیش از انتخابات است، طبق آنچه وب‌سایت iNews۲۴ روز شنبه گزارش داد.

کان اظهار داشت که شانس دستیابی به توافق با عربستان سعودی با توجه به فشارهای احتمالی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تاحدودی "معقول" است، در حالی که احتمال دستیابی به توافق مشابه با اندونزی "کم" به نظر می‌رسد.

با این حال، در این گزارش آمده است که نتانیاهو حتی با یک توافق برای دستیابی به یک حرکت مثبت انتخاباتی قبل از رفتن به پای صندوق‌های رأی، راضی خواهد شد.

پیش از این، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که به زودی انتظار گسترش توافق‌نامه‌های ابراهیم را دارد و امیدوار است که عربستان سعودی به این توافق که روابط دیپلماتیک بین رژیم تروریستی اسرائیل و برخی کشور‌های عربی را عادی کرد، بپیوندد.

منبع: کان


12235278
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع اروپایی از دیدار قریب‌الوقوع پوتین و ترامپ در پایتخت مجارستان به عنوان «کابوس سیاسی» برای اتحادیه اروپا یاد کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس تأکید کرد حملات صهیونیست ها در کرانه باختری نه تنها موجب هراس مردم فلسطین نخواهد شد، بلکه بر آتش خشم و مبارزه در این سرزمین اشغالی خواهد افزود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» این تحولات، که با حمایت قاطع روسیه و چین همراه است، نویدبخش عصر جدیدی برای ایران است. پایان پرونده هسته‌ای در شورای امنیت، نه تنها عدالت تاریخی را برای تهران به ارمغان می‌آورد، بلکه فرصت‌های بی‌شماری را در عرصه بین‌الملل ایجاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز حقوق بشر غزه اعلام کرد نیرو‌های رژیم صهیونیستی علیرغم توافق آتش‌بس، با حمله به خودروی غیرنظامیان در غزه موجب شهادت ۱۱ تن از اعضای یک خانواده شامل ۷ کودک و ۲ زن شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ایران و طالبان در گفت‌وگوی تلفنی بر حل مسالمت‌آمیز اختلافات منطقه‌ای تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس آنروا از آمادگی ۸ هزار معلم برای تسهیل بازگشت کودکان غزه به تحصیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارزار مشترک واکسیناسیون فلج اطفال با استفاده از واکسن‌های تزریقی و قطره‌ای از امروز در استان های کنر، نورستان و لغمان آغاز شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش‌های عبری نتانیاهو امیدوار است سال آینده با عربستان سعودی و اندونزی توافقنامه صلح امضا کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معترضان در تظاهرات حمایت از فلسطین در پایتخت کره جنوبی، با پرتاب کفش به سمت تصویر نتانیاهو اقدامات جنایتکارانه اسرائیل در غزه را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر آمادگی این کشور برای ایفای نقش فعال در صلح و بازسازی غزه، هشدار داد که برخی اظهارات مقامات اسرائیلی ممکن است بهانه‌ای برای نقض آتش‌بس باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است