رهبر معظم انقلاب: نشانه‌های تأثیر پررنگ فراجا در جنگ‌های اخیر آشکارتر شد

رهبر معظّم انقلاب اسلامی، به مناسبت هفته انتظامی، پیامی منتشر کردند.

رهبر معظم انقلاب: نشانه‌های تأثیر پررنگ فراجا در جنگ‌های اخیر آشکارتر شد

باشگاه خبرنگاران جوان - متن پیام حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر معظّم انقلاب اسلامی، به مناسبت هفته انتظامی، به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

امنیّت، از مهمترین نعمات الهی است و برقراری آن در نقاط مختلف ایران عزیز، از شهر‌های بزرگ تا جزئی‌ترین واحد‌های جمعیّتی در روستا‌ها و محلّه‌ها، از مرزبانی‌های سخت در شرایط دشوار آب و هوایی و اقلیم‌های متنوّع کوهستان‌ها تا دریاها، از دشت‌ها و جنگل‌ها تا مرکزی‌ترین نقاط کشور، مرهون رشادت و شجاعت نیرو‌های فداکار و زحمتکش فراجا به‌عنوان یکی از ستون‌های مستحکم امنیّت کشور است.

این امنیّت ابعاد مختلف اجتماعی، اخلاقی، و آسایش عمومی را در جامعه فراهم می‌کند و چنین خدمت ارزشمندی علاوه بر جهاد فی سبیل‌الله، از پشتوانه‌ی اجتماعی قوی برخوردار است. نقش پررنگ فراجا در سطوح مختلف از رده‌های فرماندهی و ستادی تا کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها برای تأمین امنیّت در سال‌های اخیر برجستگی بیشتری یافته است و نشانه‌های این تأثیر در جنگ‌های تحمیلی دوّم و سوّم آشکارتر شد. تمرکز و اصرار دشمن جنایتکار امریکایی ـ صهیونی برای ضربه زدن به رده‌های مختلف فراجا از بالاترین سطوح تا سرپنجه‌های آن نیز اهمیّت این نهاد را بیش از پیش عیان نمود. امّا این تلاش مذبوحانه و ضربات خباثت‌آلود به ارکان نظم و امنیّت جامعه که مشابهی برای آن در طول تاریخ موجود نیست، باعث نشد تا نیرو‌های شجاع فراجا ذرّه‌ای از مأموریّت خود کوتاه بیایند و حتّی در خیابان‌ها و خودروها، همان نقش و وظایفی که در اَمکنه و مقر‌های خود ایفا می‌کردند را به انجام رساندند.

به همین جهت ملّت مظلوم و مقتدر ایران، قدردان زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه‌ی خدمتگزاران به امنیّت کشور هستند و متقابلاً نیرو‌های فراجا که همانند ارتش و سپاه از عمق جامعه برمی‌خیزند، با رفتار اعتمادآفرین خود می‌توانند اعتماد مردم را به این نهاد ارزشمند ارتقاء ببخشند. ممکن است خیلی از اوقات زحمات و فداکاری‌های حافظان امنیّت، نزدِ برخی افراد عادّی‌انگاری شود و همین مظلومیّت و گمنامی است که اجر آنان را در پیشگاه الهی افزون می‌سازد. تقویّت همه‌جانبه‌ی نیرو‌های حافظ امنیّت از جنبه‌های مختلف انسانی، سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خصوصاً ارتقاء فنّاوری‌ها از جمله استفاده‌ی هدفمند از هوش مصنوعی در تحلیل داده‌ها نقش مهمّی در کیفیت و تسهیل انجام مأموریّت‌های فراجا دارد.

با درخواست علوّ درجات و رضوان الهی برای شهدای والامقام فراجا و قدردانی از همه‌ی خانواده‌ها و کارکنان، سربازان، و نیرو‌های رشید و غیور خصوصاً فرمانده شجاع و خستگی‌ناپذیر و باهوش فراجا و مجاهدت‌های ایشان؛ امیدوارم با دعای سَرورمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشّریف در اعتلای امنیّت، اقتدار، و عزّت ایران اسلامی بیش از پیش موفّق باشند.

سید مجتبی حسینی خامنه‌ای

۱۶/مهر/۱۴۰۵

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه گفت: امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز، امنیت درون‌زا و منطقه‌ای است و هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق تهدید، حضور سلطه‌گرانه و دخالت در آن را ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظّم انقلاب اسلامی، به مناسبت هفته انتظامی، پیامی منتشر کردند.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با هدف بررسی و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و حضور در رویدادهای هنری وارد اصفهان شد و در جریان این سفر، افتتاح «سینما فرهنگ» خمینی‌شهر، رونمایی از تمبر یادبود تخت‌فولاد و حضور در آیین اختتامیه سی‌وهشتمی...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری به منظور شرکت و سخنرانی در دو اجلاس سران کشور‌های مستقل مشترک المنافع و اجلاس محیط زیستی دریای خزر عازم ترکمنستان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در فضای مجازی تاکید کرد: جایگاه اصلی مردم و کشور ما بسیار بالاتر از آنی است که الان در آن قرار داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در فضای مجازی، خطاب به سران دولت تروریستی آمریکا نوشت: «میدان» حرف آخر را می‌زند و فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کند.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» عاصف سرمد فرمانده حنظله در پیامی با اشاره به تحرکات و جلسات محرمانه برخی کشورها در منطقه، از رصد این اقدامات خبر داد و به امارات متحده عربی درباره این تحرکات هشدار داد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» تفکری که یک اندیشمند ندارد، تنها یک شعار است؛ خالی از اندیشه، تهی از راهبرد. تفکر غرب‌گرا و مذاکره‌محور، در برابر زورگویی و زیاده‌خواهی، هیچ راهکاری جز تسلیم و صلح با ظالم ندارد. سال‌ها بیت‌المال در چنبره‌ی اختیارشان بوده، اما جز تقلیدکور ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت توجه همزمان به ابعاد مختلف جنگ علیه کشور، گفت: جنگ نظامی قابل مشاهده است، اما جنگ اقتصادی قابل مشاهده نیست و به مراتب سخت‌تر و سنگین‌تر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اهمیت راهبردی تنگه هرمز، گفت: امنیت این آبراه راهبردی و صیانت از منافع ملی ایران، بر اراده، هوشیاری و آمادگی مدافعان کشور استوار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است