اقتصادی 11:01 - 26 اردیبهشت 1403
دولت آمریکا روز سه شنبه به بهانه محافظت از کارگران و کسب و کارهای آمریکایی تعرفه های شدیدی را برای واردات از چین وضع کرد.

آمریکا تعرفه‌های سنگینی را علیه چین اعمال کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، دولت آمریکا روز سه‌شنبه به بهانه محافظت از کارگران و کسب و کارهای آمریکایی تعرفه‌های شدیدی را برای واردات از چین وضع کرد.

این اقدام شامل چهار برابر کردن عوارض خودروهای الکتریکی و رساندن تعرفه آن بیش از 100 درصد بود. دولت آمریکا همچنین عوارض جدیدی بر تراشه‌های کامپیوتری، سلول‌های خورشیدی و باتری‌های لیتیوم یون وضع کرد.

این تعرفه ها بر 18 میلیارد دلار کالاهای وارداتی چین از جمله فولاد و آلومینیوم، تراشه‌ها، باتری‌ها، مواد معدنی حیاتی، سلول‌های خورشیدی و جرثقیل‌ها تاثیر خواهد گذاشت.

مقامات دولت بایدن ادعا می‌کنند که این اقدامات در پاسخ به سال‌ها رفتار تجاری "ناعادلانه" چین، از جمله انتقال اجباری فناوری، نقض مالکیت معنوی، و هک سایبری کسب‌وکارهای آمریکایی صورت گرفته است.

لائل برینارد، مشاور اقتصادی ملی کاخ سفید، در گفتگو با خبرنگاران گفت: با وجود ظرفیت‌های مازاد چین و سیل صادرات این کشور به بازارهای جهانی به دلیل اعمال ناعادلانه و قیمت پایین‌تر، چین از همان خط مشی قبلی استفاده می‌کند تا با ادامه سرمایه‌گذاری، رشد (اقتصادی) خود را به ضرر دیگران تقویت کند.

به گفته کاترین تای، نماینده تجاری ایالات متحده، که چین را به سرقت مالکیت معنوی فناوری‌های ایالات متحده متهم کرده و مدعی است که در برخی موارد پکن با نفوذهای سایبری فناوری آمریکا را هدف قرار می دهد، گفت: تعرفه های جدید موجه هستند.

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که پکن بارها هشدار داده است که چنین اقداماتی اصول رقابت منصفانه را نقض می کند و به ثبات تجارت جهانی آسیب می رساند.

انتهای پیام/


12055822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر اعلام کرد با مشارکت شهرک‌های صنعتی در تامین تجهیزات و اجرای برنامه کنترل پذیری، روش‌های محدودسازی مصرف (در محدوده مجاز)، جایگزین قطعی بار صنایع در تابستان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو و جمعی از مدیران ارشد صنعت برق، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ تشریح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق جنوب غرب و جنوب شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: از ابتدای راه‌اندازی صنعت سی‌ان‌جی در کشور، ۷۵ میلیارد دلار در مصرف بنزین صرفه‌جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در این مقاله، با بررسی دقیق عوامل موثر، از روند جهانی طلا گرفته تا تحولات داخلی و منطقه‌ای، پیش‌بینی‌های مبتنی بر شواهد ارائه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد خودرو‌ها در روز‌های پایانی هفته در محورهای شمالی از امروز شروع و تا هفته آینده ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: استفاده از سازه‌های فولادی نقش بسیار موثری در کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی تا ۱۰ میلیون لیتر آب را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است