اقتصادی 11:01 - 26 اردیبهشت 1403
دولت آمریکا روز سه شنبه به بهانه محافظت از کارگران و کسب و کارهای آمریکایی تعرفه های شدیدی را برای واردات از چین وضع کرد.

آمریکا تعرفه‌های سنگینی را علیه چین اعمال کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، دولت آمریکا روز سه‌شنبه به بهانه محافظت از کارگران و کسب و کارهای آمریکایی تعرفه‌های شدیدی را برای واردات از چین وضع کرد.

این اقدام شامل چهار برابر کردن عوارض خودروهای الکتریکی و رساندن تعرفه آن بیش از 100 درصد بود. دولت آمریکا همچنین عوارض جدیدی بر تراشه‌های کامپیوتری، سلول‌های خورشیدی و باتری‌های لیتیوم یون وضع کرد.

این تعرفه ها بر 18 میلیارد دلار کالاهای وارداتی چین از جمله فولاد و آلومینیوم، تراشه‌ها، باتری‌ها، مواد معدنی حیاتی، سلول‌های خورشیدی و جرثقیل‌ها تاثیر خواهد گذاشت.

مقامات دولت بایدن ادعا می‌کنند که این اقدامات در پاسخ به سال‌ها رفتار تجاری "ناعادلانه" چین، از جمله انتقال اجباری فناوری، نقض مالکیت معنوی، و هک سایبری کسب‌وکارهای آمریکایی صورت گرفته است.

لائل برینارد، مشاور اقتصادی ملی کاخ سفید، در گفتگو با خبرنگاران گفت: با وجود ظرفیت‌های مازاد چین و سیل صادرات این کشور به بازارهای جهانی به دلیل اعمال ناعادلانه و قیمت پایین‌تر، چین از همان خط مشی قبلی استفاده می‌کند تا با ادامه سرمایه‌گذاری، رشد (اقتصادی) خود را به ضرر دیگران تقویت کند.

به گفته کاترین تای، نماینده تجاری ایالات متحده، که چین را به سرقت مالکیت معنوی فناوری‌های ایالات متحده متهم کرده و مدعی است که در برخی موارد پکن با نفوذهای سایبری فناوری آمریکا را هدف قرار می دهد، گفت: تعرفه های جدید موجه هستند.

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که پکن بارها هشدار داده است که چنین اقداماتی اصول رقابت منصفانه را نقض می کند و به ثبات تجارت جهانی آسیب می رساند.

انتهای پیام/


12055822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور گمرکی گمرک کشور گفت: در ۹ ماهه گذشته، بیش از یک میلیون تن کالا به ارزش ۷۹۶ میلیون دلار از سایر گمرکات داخلی کشور برای خروج از مرز آستارا اظهار شده است. همچنین، ۶۸۳ هزار تن کالا به ارزش ۴۳۱ میلیون دلار مستقیماً از گمرک آستارا صادر...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش تولید برنج ایرانی، نیاز است که تا پایان سال ۶۰۰ هزارتن برنج به شرط تامین ارز برای تنظیم بازار وارد شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: استفاده هدفمند از ظرفیت‌های پیش‌بینی‌شده در ماده ۵۰ می‌تواند نقش مؤثری در افزایش عرضه مسکن و ایجاد تعادل نسبی در بازار و همچنین شناسایی اراضی مسکونی در کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار ماهانه ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزارتن مرغ در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخش بزرگی از بارش‌ها به‌صورت تبخیر مستقیم یا فرآیند‌های مشابه از دسترس خارج می‌شود. در نتیجه، درصدی از بارش‌ها وارد آبخوان‌های زیرزمینی، رودخانه‌ها و سایر پیکره‌های آبی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: علی‌رغم تخصیص ارز با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای واردات کالا‌های اساسی، کالا‌ها در نهایت با قیمت نزدیک به نرخ آزاد به دست مردم می‌رسد و این نشان‌دهنده هدررفت منابع و ضعف نظارت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۳ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در طول یکسال گذشته که بازار طلای ایران شاهد یک تغییر الگو از خرید سنتی به خرید آنلاین بود، اپلیکیشن‌های خرید و فروش طلا به بازیگران جدید و قدرتمند این عرصه تبدیل شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تأکید کرد: توسعه کنتور‌های هوشمند این امکان را فراهم می‌کند که به‌جای خاموشی، محدودیت‌های هدفمند و هوشمند برای مشترکان پرمصرف اعمال شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ساعت کاری سامانه ساتنا از ۲ دی ماه تا ساعت ۱۳:۳۰ و همچنین از روز دوم دی ماه پایان زمان واگذاری چک‌های عادی ساعت ۱۰ است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است