فرهنگی‌هنری 14:07 - 27 اردیبهشت 1400
«حاج قدیرعلی امیریوسفی» و خانم «خدیجه دلاور» از والدین چهار شهید در اصفهان به فرزندان خود پیوستند.

درگذشت والدین چند شهید در اصفهان

به گزارش ایسنا، «حاج قدیرعلی امیریوسفی»، پدر شهیدان والامقام «مهدی و علیرضا امیریوسفی» پس از تحمل سال‌ها رنج فراق فرزندانش در ۹۳ سالگی ندای حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر مطهر این پدر فداکار در جوار مزار شهیدانش در قطعه والدین گلزار شهدای امامزاده سیدمحمد(ع) خمینی‌شهر به خاک سپرده شد.

  «مهدی امیریوسفی» ۲ فروردین ۱۳۴۲ در خمینی‌شهر از توابع استان اصفهان متولد شد. به عنوان بسیجی عازم جبهه شد و در ۵ اسفندماه ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی خیبر جزیره مجنون مفقودالاثر شد. سرانجام پیکر مطهرش پس از ۱۳ سال در ۲۷ دی ماه ۱۳۷۵ تفحص و در گلزار شهدای امامزاده سیدمحمد(ع) به خاک سپرده شد.



«علیرضا امیریوسفی» نیز ۲۰ بهمن‌ماه ۱۳۴۶ در خمینی شهر به دنیا آمد. او ۲۰ دی‌ماه ۱۳۶۵ به عنوان پاسدار وظیفه در منطقه عملیاتی کربلای ۵ شلمچه به آرزوی همیشگی خود یعنی شهادت دست یافت.

همچنین خانم «خدیجه دلاور»، مادر شهیدان والامقام «علی و محمدباقر فراست» از شهدای استان اصفهان در دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل دوری فرزندان، دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.



گفتنی است،  «علی فراست» سال ۱۳۳۸ در روستای فیلاخص از توابع گلپایگان در استان اصفهان به دنیا آمد. وی در سال ۵۹ به عضویت سپاه پاسداران درآمد؛ در صف نیروهای شهید دکتر چمران قرار گرفت و سرانجام در تاریخ ۱۵ تیرماه سال ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه مفقود شد.



برادر او «محمدباقر فراست» نیز سال ۱۳۴۵ در روستای فیلاخص به دنیا آمد و با توجه به روحیه انقلابی بالایش در جنگ تحمیلی شرکت کرد و به عنوان نیروی تک تیرانداز خدمت کرد. سرانجام هم در ۱۵ آبان ۶۲ در عملیات والفجر ۴ به فیض شهادت نائل آمد.

انتهای پیام


11070287
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی که عصر روز شنبه ۲۴ آبان ماه در آرامگاه سعدی برگزار شد، پوستر چهل‌و‌سومین جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کالبد کتابخانه، کتاب و کتابدار، سه ضلع اصلی مجموعه نهاد کتابخانه‌های عمومی است و کتابخانه، ضلع موازی مدرسه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهید آوینی خدمت زیادی به صنعت مستندسازی کشور کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی گفت: یکسال تلاش مستمر، وزارتخانه را به جایگاه برتر در ارزیابی‌های ملی رسانده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان سریال «دشتستان» درباره ایده ساخت این اثر گفت: ایده قصه این سریال از خودِ زندگی آمده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از مستند «وکیل»؛ روایتی از تاریخ، مقاومت و تحولات اجتماعی شیعیان لبنان در حسینیه هنر برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۵ مجموعه مستند در بخش مسابقه نهمین جشنواره تلویزیونی مستند از امشب روی آنتن شبکه مستند می‌روند و به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل سوم مجموعه مستند «رخ مادر»، به کارگردانی امیرحسین اکاتی از امشب ۲۴ آبان ماه مهمان مخاطبان شبکه یک می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجموعه پویانمایی «قصه‌های ناخوانده» تلاش دارد مفاهیم تربیتی و ارزش‌های اخلاقی را به زبانی جذاب و قابل فهم برای مخاطبان کودک روایت کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر نهمین جشنواره تلویزیونی مستند گفت: جشنواره تلویزیونی مستند، منظومه‌ای از مستند‌های اتحاد مردم ایران، حمایت از تولید ملی و حیات وحش را روی آنتن خواهد برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است