فرهنگی‌هنری 14:07 - 27 اردیبهشت 1400
«حاج قدیرعلی امیریوسفی» و خانم «خدیجه دلاور» از والدین چهار شهید در اصفهان به فرزندان خود پیوستند.

درگذشت والدین چند شهید در اصفهان

به گزارش ایسنا، «حاج قدیرعلی امیریوسفی»، پدر شهیدان والامقام «مهدی و علیرضا امیریوسفی» پس از تحمل سال‌ها رنج فراق فرزندانش در ۹۳ سالگی ندای حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

پیکر مطهر این پدر فداکار در جوار مزار شهیدانش در قطعه والدین گلزار شهدای امامزاده سیدمحمد(ع) خمینی‌شهر به خاک سپرده شد.

  «مهدی امیریوسفی» ۲ فروردین ۱۳۴۲ در خمینی‌شهر از توابع استان اصفهان متولد شد. به عنوان بسیجی عازم جبهه شد و در ۵ اسفندماه ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی خیبر جزیره مجنون مفقودالاثر شد. سرانجام پیکر مطهرش پس از ۱۳ سال در ۲۷ دی ماه ۱۳۷۵ تفحص و در گلزار شهدای امامزاده سیدمحمد(ع) به خاک سپرده شد.



«علیرضا امیریوسفی» نیز ۲۰ بهمن‌ماه ۱۳۴۶ در خمینی شهر به دنیا آمد. او ۲۰ دی‌ماه ۱۳۶۵ به عنوان پاسدار وظیفه در منطقه عملیاتی کربلای ۵ شلمچه به آرزوی همیشگی خود یعنی شهادت دست یافت.

همچنین خانم «خدیجه دلاور»، مادر شهیدان والامقام «علی و محمدباقر فراست» از شهدای استان اصفهان در دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل دوری فرزندان، دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.



گفتنی است،  «علی فراست» سال ۱۳۳۸ در روستای فیلاخص از توابع گلپایگان در استان اصفهان به دنیا آمد. وی در سال ۵۹ به عضویت سپاه پاسداران درآمد؛ در صف نیروهای شهید دکتر چمران قرار گرفت و سرانجام در تاریخ ۱۵ تیرماه سال ۱۳۶۰ در منطقه دهلاویه مفقود شد.



برادر او «محمدباقر فراست» نیز سال ۱۳۴۵ در روستای فیلاخص به دنیا آمد و با توجه به روحیه انقلابی بالایش در جنگ تحمیلی شرکت کرد و به عنوان نیروی تک تیرانداز خدمت کرد. سرانجام هم در ۱۵ آبان ۶۲ در عملیات والفجر ۴ به فیض شهادت نائل آمد.

انتهای پیام


11070287
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «خوش‌نمک» قصد دارد اوقات خوشی را برای مخاطب پدید آورد و هر شب ساعت ۲۱ از شبکه نسیم پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» گریه‌های بانوی اول عالم نقطه‌ای مهم در تاریخ اسلام و جهان بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیت‌های سینمای چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر از فردا سه‌شنبه چهارم آذرماه آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک قاری نوجوان ایرانی به شیوه‌ای زیبا آیات قرآن کریم را تلاوت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» درمندرا، اسطوره محبوب سینمای هند و مشهور به «هی‌من» بالیوود، روز دوشنبه در ۸۹ سالگی در خانه‌اش در بمبئی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک خانواده به عشق حضرت زهرا (س) دست به اقدامی ماندگار زدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمد علی فارسی خاطره‌ای را از شهید آوینی بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرتاسر زندگی حضرت فاطمه (س) پر از درس‌هایی است که انسان می‌تواند از آن بهره ببرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ فیلم ایرانی و محصول مشترک ایران و سایر کشورها، در بخش‌های مختلف چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر، به نمایش درمی‌آید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بخش مجموعه عکس مستند نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» با عنوان «از قاب تا روایت مستند» در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است