اقتصادی 15:20 - 13 خرداد 1402

ورود ۹ کالای ایرانی به عراق ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نامه‌ای به اتاق بازرگانی تهران از ممنوعیت ورود ۹ محصول کشاورزی به عراق خبر داد و خواستار اطلاع‌رسانی در این مورد به فعالان اقتصادی شد.

بر اساس این نامه واردات گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، خیار، پیاز، کدو، بادمجان، هندوانه، طالبی و بامیه به عراق تا اطلاع ثانوی ممنوع شده است. این تصمیم مصوبه شورای وزیران اقتصاد است که به پیشنهاد وزارت کشاورزی و به دلیل فراوانی تولید داخلی گرفته شده است.

عبدالامیر ربیهاوی، رایزن بازرگانی ایران در بغداد، با اعلام این خبر عنوان کرده است که ابلاغیه ممنوعیت واردات این ۹ محصول که در پانزدهمین نشست شورای وزیران اقتصاد عراق گرفته شده، از سوی دفتر فواد حسین، معاون نخست‌وزیر این کشور، صادر شده است و تا اطلاع ثانوی ورود این محصولات به عراق ممنوع خواهد بود. موضوعی که باید مورد توجه صادرکنندگان ایرانی قرار گیرد.

با توجه به جزئیات ارائه شده از سوی رایزن ایران در عراق، به نظر می‌رسد که این برنامه به شکل سراسری انجام شده و واردات این محصولات از طرف دیگر کشورها به عراق نیز ممنوع خواهد بود و مسئله فقط مربوط به تجار ایرانی نمی‌شود.

بر اساس برآوردهای انجام شده، عراق پس از چین، دومین مقصد صادراتی کالاهای ایرانی به حساب می‌آید و در سال‌های گذشته سبد متنوعی از کالاهای ایرانی به این کشور صادر شده است.


11907076
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: برای جلوگیری از تأثیر فرونشست بر ساخت و سازها، کمیته‌ای تخصصی تحت عنوان «کمیته فرونشست» با حضور متخصصان مرتبط تشکیل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بهره‌برداری از معادن وزارت صمت گفت: مزایده پهنه طلای آذربایجان غربی با استقبال مواجه نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور گفت: بارش‌های پیش‌رو کسری ۴۰ میلی‌متری بارندگی را جبران نخواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان، افزایش اخیر قیمت اینترنت همراه را مغایر با مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:حضور مؤثر زنان توانمند در عرصه‌های مختلف یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع است و زنان طراحان و مجریان برنامه‌های توسعه محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از آمادگی کامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از روز شنبه همزمان با اجرای مصوبه اخیر دولت برای اصلاح نرخ سوم بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز ثبت نام خدمات کارت هوشمند سوخت برای مالکان چندخودرو از ساعت ۹ صبح امروز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر تداوم روند قبلی صدور کارت سوخت به مردم اطمینان داد که در این حوزه هیچ‌گونه نگرانی یا مضیقه‌ای برای مردم ایجاد نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: رویکرد بانک مرکزی این است که رمز پول‌ها می‌توانند به عنوان ابزار پرداخت محسوب شوند چرا که نوسانات ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری تاکنون پهنه‌های آزاد شده به ۳۲۶ مورد رسیده و باقی مانده نیز در حال اجراست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است