سیاسی 15:51 - 11 آذر 1401

تلاش دشمن برای ایجاد ناامیدی در کشور/ جهاد تبیین یک اولویت است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم امروز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه تبریز، با تاکید بر اینکه کشور ما نباید در موضوعی به نام اغتشاشات متوقف بماند بلکه باید روند عادی خود را طی کند، گفت: جامعه نباید به دلیل بروز اغتشاشات متوقف شود، هدف اصلی دشمنان از بروز آشوب و اغتشاش ایجاد ناامیدی است.

وی افزود: در هر حال جامعه باید روند عادی خود را طی کند و به فضل الهی و تلاش نیروهای انتظامی، امنیتی و بسیجی و در کنار آنها همراهی مردم این بحران فروکش کرده است.

آل هاشم سپس افزود: اکنون نوبت دولت و دیگر قوا و نهادهای خدماتی است که برای خدمت به مردم سنگ تمام بگذارند برای رفع مشکلات و ترمیم التهابات روحی جامعه ایران تلاش کنند و مسیر شادمان کردن و به دست آوردن رضایت جامعه را پیدا کنند.

مسئولان دعواهای حزبی را کنار بگذارند

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه مسئولان باید خدمت به مردم را اصل و سایر موضوعات را فرع بدانند، ابراز داشت: هر تصمیم باید به رضایت مردم باشد و این جز با کنار گذاشتن دعواهای جناحی و گروهی میسر نخواهد بود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم رسیدگی بیشتر به وضع معیشت مردم، گفت: نتیجه موفقیت‌های کلان اقتصادی دولت باید بر سر سفره مردم رسیده و نمود عینی داشته باشد.

آل هاشم با تاکید بر اینکه در حال حاضر دشمن فشار اصلی خود را روی اصناف و کسبه قرار داده است، افزود: من مطمئن هستم این توطئه‌ها حرکتی جز آب در هاون کوبیدن نیست و اصناف ما آنها را در این کارزار نیز ناامید خواهند کرد.

قدردانی از مردم آذربایجان در حوادث اخیر

وی سپس با قدردانی از مردم استان گفت: از مردم با بصیرت تبریز و آذربایجان تشکر می‌کنم که در جریانات اخیر بصیرت و میهن دوستی خود را نشان دادند، چراکه دشمن برای تحریک مردم از هیچ ترفندی فروگذار نکرد اما مردم هوشیارانه اقدام کردند.

آل هاشم همچنین با قدردانی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران در رقابت‌های جام جهانی قطر، افزود: این بازیکنان توانستند با وجود خواست دشمن، کانون همدلی، وحدت و شور هیجانی در جامعه باشند و نماینده شایسته‌ای برای ملت ایران بودند.

اهداف سفر نخست وزیر عراق به ایران

امام جمعه تبریز در ادامه به سفر نخست وزیر عراق به ایران اشاره کرد و گفت: با توجه به تحولات اخیر سفر آقای سودانی در یک دوره بسیار حساس صورت می‌گیرد که محورهای مهمی را در پی خواهد شد که از آنها می‌توان به تمام شدن به حضور گروه تروریستی و تجزیه‌طلب غرب و شمال‌غرب ایران، مبارزه با تروریسم داعش، گسترش روابط اقتصادی تا سقف ۲۰ میلیارد دلار، ایجاد راه‌آهن خرمشهر- بصره و تعیین تکلیف پرونده ترور سردار مقاومت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد.

وی گفت: یکی از مؤلفه‌های آقای سودانی، نخست وزیر جدید عراق گسترش روابط با کشورهای منطقه به خصوص کشورهای محور مقاومت است. او توانست به یکسال بن‌بست سیاسی در این کشور خاتمه دهد چرا که او در قالب برنامه بلند مدت همه جانبه به دنبال ایجاد ثبات در حوزه‌های مختلف در این کشور است.

آل هاشم سپس به اهمیت جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: جهاد تبیین فرمان مهم مقام معظم رهبری بوده و اولویت مهم امروز کشور است.

امام جمعه تبریز سپس به ۱۶ آذر روز دانشجو نیز اشاره داشت و با بیان اینکه دانشجو مؤذن جامعه است و وقتی خواب بماند، ملت هم خواب می‌ماند، افزود: ۱۶ آذر یادآور این است که دانشگاه همیشه منبع علم و دانش نیست بلکه جایگاه رویش‌های انقلابی در برابر ظلم‌ستیزی و استقلال‌طلبی است.


11753388
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با همتای پاکستانی خود دیدار و درباره مهمترین مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم جبران عقب‌ماندگی در زمینه سلامت الکترونیک و ایجاد معماری هوشمند برای نظام سلامت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان این که هر ملتی برای صلح تلاش کند شایسته ستایش است، گفت: ایران اعتقاد راسخ دارد صلح از طریق پرهیز از یکجانبه گرایی قابل دستیابی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار با همتای ترکمنستانی خود، گفت: کشور‌های ما همسایگانی با تاریخ طولانی ارتباطات هستند و این همسایگی، مطابق با نگاه رهبران دو کشور، بر پایه برابری، دوستی، صلح و امنیت معنا پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دیدار نخست وزیر میانمار، گفت: تصویر روشنی از ظرفیت‌های همکاری میان دو کشور وجود دارد و لازم است کارشناسان مسیر‌های تقویت مناسبات را به‌صورت دقیق بررسی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در دیدار رهبر ملی ترکمنستان گفت: جهان امروز بیش از هر زمان دیگر محتاج شکل‌گیری اعتماد، صلح و همگرایی میان ملت‌هاست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام نیروی دریایی آمریکا در تعرض به یک فروند شناور تجاری حامل نفت ونزوئلا و تصرف آن را مصداق بارز «دزدی دریایی دولتی» توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید وقتی برنج وارداتی را بدون ارز ترجیحی عرضه می‌کنیم باید تفاوت قیمتی که بین برنج خارجی و داخلی وجود دارد جبران و دست دلال‌های برنج قطع شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد، تهران و باکو مصمم به ساخت آینده‌ای مشترک، امن و شرافتمندانه و استوار بر احترام متقابل هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از برنامه‌ریزی جهت برگزاری نشست منطقه‌ای در تهران برای گفت‌وگو و تبادل نظر درباره تحولات مرتبط با افغانستان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است