سیاسی 15:51 - 11 آذر 1401

تلاش دشمن برای ایجاد ناامیدی در کشور/ جهاد تبیین یک اولویت است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم امروز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه تبریز، با تاکید بر اینکه کشور ما نباید در موضوعی به نام اغتشاشات متوقف بماند بلکه باید روند عادی خود را طی کند، گفت: جامعه نباید به دلیل بروز اغتشاشات متوقف شود، هدف اصلی دشمنان از بروز آشوب و اغتشاش ایجاد ناامیدی است.

وی افزود: در هر حال جامعه باید روند عادی خود را طی کند و به فضل الهی و تلاش نیروهای انتظامی، امنیتی و بسیجی و در کنار آنها همراهی مردم این بحران فروکش کرده است.

آل هاشم سپس افزود: اکنون نوبت دولت و دیگر قوا و نهادهای خدماتی است که برای خدمت به مردم سنگ تمام بگذارند برای رفع مشکلات و ترمیم التهابات روحی جامعه ایران تلاش کنند و مسیر شادمان کردن و به دست آوردن رضایت جامعه را پیدا کنند.

مسئولان دعواهای حزبی را کنار بگذارند

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه مسئولان باید خدمت به مردم را اصل و سایر موضوعات را فرع بدانند، ابراز داشت: هر تصمیم باید به رضایت مردم باشد و این جز با کنار گذاشتن دعواهای جناحی و گروهی میسر نخواهد بود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم رسیدگی بیشتر به وضع معیشت مردم، گفت: نتیجه موفقیت‌های کلان اقتصادی دولت باید بر سر سفره مردم رسیده و نمود عینی داشته باشد.

آل هاشم با تاکید بر اینکه در حال حاضر دشمن فشار اصلی خود را روی اصناف و کسبه قرار داده است، افزود: من مطمئن هستم این توطئه‌ها حرکتی جز آب در هاون کوبیدن نیست و اصناف ما آنها را در این کارزار نیز ناامید خواهند کرد.

قدردانی از مردم آذربایجان در حوادث اخیر

وی سپس با قدردانی از مردم استان گفت: از مردم با بصیرت تبریز و آذربایجان تشکر می‌کنم که در جریانات اخیر بصیرت و میهن دوستی خود را نشان دادند، چراکه دشمن برای تحریک مردم از هیچ ترفندی فروگذار نکرد اما مردم هوشیارانه اقدام کردند.

آل هاشم همچنین با قدردانی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران در رقابت‌های جام جهانی قطر، افزود: این بازیکنان توانستند با وجود خواست دشمن، کانون همدلی، وحدت و شور هیجانی در جامعه باشند و نماینده شایسته‌ای برای ملت ایران بودند.

اهداف سفر نخست وزیر عراق به ایران

امام جمعه تبریز در ادامه به سفر نخست وزیر عراق به ایران اشاره کرد و گفت: با توجه به تحولات اخیر سفر آقای سودانی در یک دوره بسیار حساس صورت می‌گیرد که محورهای مهمی را در پی خواهد شد که از آنها می‌توان به تمام شدن به حضور گروه تروریستی و تجزیه‌طلب غرب و شمال‌غرب ایران، مبارزه با تروریسم داعش، گسترش روابط اقتصادی تا سقف ۲۰ میلیارد دلار، ایجاد راه‌آهن خرمشهر- بصره و تعیین تکلیف پرونده ترور سردار مقاومت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد.

وی گفت: یکی از مؤلفه‌های آقای سودانی، نخست وزیر جدید عراق گسترش روابط با کشورهای منطقه به خصوص کشورهای محور مقاومت است. او توانست به یکسال بن‌بست سیاسی در این کشور خاتمه دهد چرا که او در قالب برنامه بلند مدت همه جانبه به دنبال ایجاد ثبات در حوزه‌های مختلف در این کشور است.

آل هاشم سپس به اهمیت جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: جهاد تبیین فرمان مهم مقام معظم رهبری بوده و اولویت مهم امروز کشور است.

امام جمعه تبریز سپس به ۱۶ آذر روز دانشجو نیز اشاره داشت و با بیان اینکه دانشجو مؤذن جامعه است و وقتی خواب بماند، ملت هم خواب می‌ماند، افزود: ۱۶ آذر یادآور این است که دانشگاه همیشه منبع علم و دانش نیست بلکه جایگاه رویش‌های انقلابی در برابر ظلم‌ستیزی و استقلال‌طلبی است.


11753388
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی قدس سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیرو‌های پاسدار جوان در یکی از پادگان‌های آموزشی استان تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی سپاه گفت: فرض ما این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما جز این فکر نمی‌کنیم. ما به‌عنوان نیرو‌های مسلح باید بدبینانه فکر کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام اخیر نخست‌وزیر و تعداد دیگری از سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیستی در ورود غیرقانونی به خاک سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پس از انجام اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در شورای امنیت، تفاهم قاهره عملا دیگر مبنایی در روابط ایران و آژانس در حوزه پادمان نبود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: زمان سه ساله برای از بین بردن جبران عقب‌ماندگی در زمینه علم و فناوری در نظر گرفته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در نشست دانشجویی به بررسی ابعاد پرونده بانک آینده، علل انحلال و میزان بدهی‌های این بانک پرداختند و ضمن اشاره به چرایی و چگونگی انحلال این بانک، تاکید کردند که مجلس با دریافت گزارش‌های منظم بانک مرکزی پیگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از آمادگی در اختیار قراردادن سرریز دانش و ظرفیت‌های این وزارتخانه به بخش خصوصی و غیرنظامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه مناطق محروم و روستایی امنیت پایدار و مدیریت اطلاعات را ۲ رکن اساسی پیشرفت ملی اعلام کرد و گفت: بزرگ‌ترین مانع پیشرفت کشورها، نبود داده دقیق و نقشه درست است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پیامی به مناسبت هفته بسیج تاکید کرد: نهاد مقدس بسیج، همراه با نیرو‌های مسلح و سایر ظرفیت‌های امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و مدافع میهن عزیزمان ایران، مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور در همه حوزه‌ها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت هفته بسیج، در پیامی نوشت: جان‌فشانی‌های بی‌چشمداشت بسیجیان، زمینه‌ساز افتخار و سربلندی کشور عزیزمان بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است