اجتماعی 16:59 - 24 اردیبهشت 1404
رئیس سازمان حج و زیارت در بازدید از زیرساخت‌های مشاعر مقدسه، آخرین برنامه‌ریزی‌ها برای فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب جهت آسایش زائران را مورد بررسی قرار داد.

بازدیداز زیرساخت‌های مشاعر مقدسه برای میزبانی از حجاج ایرانی

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا بیات در دومین روز حضورش در مکه، ضمن بازدید هتل‌های محل اقامت زائران ایرانی، از بزرگترین آشپزخانه طبخ غذای حجاج کشورمان نیز سرکشی کرد.

رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه با حضور میدانی در عرفات، مشعر الحرام، منا و جمرات، زیرساخت‌های لازم برای میزبانی از زائران در ایام تشریق را مورد ارزیابی قرار داد.

در طول سفر زائران به سرزمین وحی حدود ۵روز زائران برای انجام اعمال و مناسک حج باید در مشاعر مقدسه حضور داشته باشند و سازمان حج علی‌رغم محدودیت فضایی که برای زائران همه کشور‌های جهان اسلام وجود دارد، تلاش کرده است زیرساخت‌های برودتی، بهداشتی و شرایط تغذیه‌ای مناسبی را برای زائران در حج ۱۴۰۴ پیش بینی نماید.


12189370
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به آسیب ۵ بیمارستان به دنبال حمله رژیم صهیونیستی گفت: حملات رژیم صهیونیستی را که خلاف اصول بین الملل است، به عنوان یک سند به نهاد‌های بین المللی ارسال کردیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با حضور در برخی بوستان‌ها و فضا‌های عمومی جنوب پایتخت، از نزدیک در جریان مسائل و دغدغه‌های شهروندان قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با اشاره به فعال بودن فعالیت‌های این مرکز، گفت: مرکز زنان و خانواده شهرداری تسهیل کننده ایده‌های خلاق برای کمک به خانواده‌ها خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه اعلام کرد: در حال حاضر ترافیک در برخی محور‌های ورودی پایتخت سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل و سخنگوی شهرداری تهران از رونمایی بزرگترین مجسمه برنزی ایران با حضور شهردار تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره برخی نگرانی‌ها درخصوص قطع خدمات بیمه‌ای توضیح داد: برخلاف برخی شایعات، دفترچه‌های بیمه سلامت و تأمین اجتماعی همچنان معتبر هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع زمین لرزه در استان سمنان حوالی سرخه، گفت: تیم‌های کارشناسی ارزیابی به منطقه اعزام و تاکنون گزارشی مبنی بر وقوع خسارت واصل نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خدمت رسانی در مراکز و شیرخوارگاه‌های سازمان بهزیستی بدون هیچ وقفه‌ای در حال انجام است و نیاز به واگذاری فوری فرزندان به خانواده‌ها تکذیب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران و شهردار پایتخت با حضور در اداره مرکزی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران، از اقدامات و آمادگی این مجموعه در پاسخ به حملات اخیر رژیم صهیونیستی بازدید کرد و گزارش‌های مربوطه را مورد بررسی قرار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است